Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

giannis33

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by giannis33 »

Ευχαριστώ φίλε μου! Τζαι τα δικά σου! Ε έτσι κάμνω αφού έτσι θέλουν. Που επήες ρε θα ρωτούν? Πέρα βόρεια στο γαμόσχιστο θαλαλώ εγώ! :mrgreen: Ε κοπιάστε ρε φίλε μου να πάμε τα ψαρέματα μας!! :D

maky

Post by maky »

giannis33 wrote:Γεια σας κοπέλλια! Ονομάζομαι Γιάννης Ιωάννου και μένω Λευκωσία. Εδώ και 2 χρόνια βρίσκομαι στη Μυτιλήνη για σπουδές. Πιο κάτω είναι φωτογραφίες από κάποια ψαρέματα μου στο νησί αφού ο εξοπλισμός μου μεταφέρθηκε εδώ και όποτε μπορέσω πάω το γυρό μου!! Θα ανεβάσω τζιάλλες σύντομα!
πολλά ωραίος!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
τι λένε οι θερμοκρασίες νερού πάνω?

giannis33

Post by giannis33 »

Ευχαριστώ!! Ρε φιλέ έσχει μέρες να παω λόγω μαθημάτων τζαι λόγω καιρού (δαμέ μπαίνεις για μάθημα με ήλιο τζαι φκαίνεις με νερά σχιονωτά) οπόταν εν ξέρω πόση εν τωρά. Την τελευταία φορά στες 8/1 ήταν 16 αλλά τωρά εκρυάδισε τζιάλλο..

christos nic

Post by christos nic »

giannis33 wrote:Ευχαριστώ φίλε μου. Να σαι καλά. Εν άγρια τα λαβράκια. Έσχει ιχθυοτροφεία σε ένα σημείο αλλά εν μακρία που τους τόπους που ψαρεύκω. Επειδή εν έχω μέσο, πάω ψάρεμα περπατητός, με το λεωφορείο ή αν τύχει τζαι βρω κάποιο με αυτοκίνητο. Οι πιο πολλοί δαμέ όμως εν λαλούν τπτ για τόπους τζαι ψάρκα τζαι άμα ρωτήσεις που επήες λαλούν ''ε πέρα μακριά, βόρεια, νότια, ε μακριά πήγα και χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να πας'' αλλά εν πειράζει επειδή ήβρα τους τόπους μου να πηαίννω τζαι κρατούν τζαι συναγρίδες, λαβράκια θηρία τζαι μεγάλες άγριες τσιπούρες 2-4kg.. Τωρά εν η εξεταστική οπότε μόλις τελιώσει θα ποστάρω τζιάλλες φώτο..
:) εν καλα ρε φιλε πολλες φορες που δεν λεν τους τοπους ετσι να καμνεις και εσυ!! γιατι αν σου τυχει και πεις τον τοπο και που θα ξαναπας ευρης το γα....ενο θα καταλαβεις οτι ηταν λαθος που εκαμες!
ξερω το οτι εν αγρια εχω λιγες εμπειριες που ελλαδα σε νησι :wink: !!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

μπραβο φιλε ωραια ψαρια :D
Rememper always someone waiting for you at home

giannis33

Post by giannis33 »

Νε ξέρω το. Έννε μόνο οι ντόπιοι όμως έτσι, εν τζαι άλλοι. Έσχει όμως κάποιους που εν πολλά οκ. Ας πούμε ένα κοπέλλι που τη σχολή μου που επήαμε μια φορά ήρτε έπιαεμε με το αυτοκίνητο του, επήρεμε σε τόπο που επήε τζινος, αλλάξαμε εξοπλισμό τζαι εσυνεννοηθήκαμε μια χαρά γενικά τζαι είπαμε να το επαναλάβουμε. Με ένα άλλο που εκουβενκιάζαμε είπε μου τζαι τόπους τζαι τι ψάρι έσχει ο κάθε τόπος.. Πάντως εγώ εν θα πω τπτ σε κανένα. Λες τζαι εννα τους φάμε τα ψάρκα τους τζαι εννα φκερώσει η θάλασσα γμτ...

giannis33

Post by giannis33 »

Ακόμα 2 φωτογραφίες που Μυτιλήνη..
Attachments
PB080022.JPG
PB080022.JPG (71.94 KiB) Viewed 6110 times
DSC01028.JPG
DSC01028.JPG (118.11 KiB) Viewed 6107 times

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

maky wrote:
MariosK wrote:Χαίρομαι φίλε. Στα καλάμια τα ψάρια ήταν πολλά δύσκολα, ακόμα δεν εκαταλάβα τι παίχτηκε το Σ/Κ. Ίσως η κακοκαιρία, ίσως το ότι είχε πολλά μικρόψαρα.
Μεν ανησυχείς τα ψαρια δεν ήταν απλά δύσκολα... Εξαφανισμένα ήταν... καθόλου κοπαδιαστά έχτος από μια πλακα που κρατούσε 5-6 ψαρια και στην οποια μονο μπανιστήρι από την κλειδαρότρυπα έκανες :)
και το απόγευμα όπως είπες την έκανε κ...ο από την θολούρα...
δεν ξέρω τι αλλα για κάποιο λόγο τα ψαρια έχουν μια πολύ περίεργη συμπεριφορά εξαφανισμένα και τρομαγμένα... Θα δούμε και τον Φεβρουάριο για να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα :think:
μια χαρά τα ασπρόψαρα φιλούι μου!! :clap:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

giannis33 wrote:Ευχαριστώ φίλε μου. Να σαι καλά. Εν άγρια τα λαβράκια. Έσχει ιχθυοτροφεία σε ένα σημείο αλλά εν μακρία που τους τόπους που ψαρεύκω. Επειδή εν έχω μέσο, πάω ψάρεμα περπατητός, με το λεωφορείο ή αν τύχει τζαι βρω κάποιο με αυτοκίνητο. Οι πιο πολλοί δαμέ όμως εν λαλούν τπτ για τόπους τζαι ψάρκα τζαι άμα ρωτήσεις που επήες λαλούν ''ε πέρα μακριά, βόρεια, νότια, ε μακριά πήγα και χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να πας'' αλλά εν πειράζει επειδή ήβρα τους τόπους μου να πηαίννω τζαι κρατούν τζαι συναγρίδες, λαβράκια θηρία τζαι μεγάλες άγριες τσιπούρες 2-4kg.. Τωρά εν η εξεταστική οπότε μόλις τελιώσει θα ποστάρω τζιάλλες φώτο..
καλωσόρισες φίλε μου!!εν μπορώ να πω ότι σε ζηλεύω λίγο!!ΖΗΛΕΥΚΩ ΠΟΛΛΑ!!!!! :D :D οντως εκμεταλλεύτου την παραμονή σου εκεί αιστες γεναιτζιες τζαι δωστου ψαρκου ναψει!! :D :D γεναιτζιες η Κύπρος πολλές ψάρι όμως λιιιιοοοο!!! :dance:

giannis33

Post by giannis33 »

Ευχαριστώ φίλε μου. Τζαι τα δικά σου θηρία εν παν πίσω!

giannis33

Post by giannis33 »

Ξέρω το γιαυτό όποτε βολεύκει ο τζαιρός φορτώνουμαι τα πράματα τζαι πάω!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

κοπελια ξερει κανενας την θερμοκρασια της θαλασσας την βδοαμδα τουτη ? Επια το Σαββατο αλλα εκοφκα παγακια γμτ με στολη 5αρα πανω κατω αλλα αξιζε :wink: :wink: :wink:

orfos

Post by orfos »

Φιλε Παφο η θερμοκρασια εναν 18 βαθμοι τζιαι Λαρνακα 17

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

φιλε του νερου? οι εξωτερικη

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

chrysanthos9 wrote:φιλε του νερου? οι εξωτερικη
εν για το νερο που λέει φίλουι μου!!να τρωεις καλα γιατι εν εχεις καθόλου λιπος γιαυτο τουρτουρας!! :D
περσυ το νερο εππεσεν ως τους 15 ετσι εποχή!! :shock:

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”