πολλά ωραίος!!!!!!!!giannis33 wrote:Γεια σας κοπέλλια! Ονομάζομαι Γιάννης Ιωάννου και μένω Λευκωσία. Εδώ και 2 χρόνια βρίσκομαι στη Μυτιλήνη για σπουδές. Πιο κάτω είναι φωτογραφίες από κάποια ψαρέματα μου στο νησί αφού ο εξοπλισμός μου μεταφέρθηκε εδώ και όποτε μπορέσω πάω το γυρό μου!! Θα ανεβάσω τζιάλλες σύντομα!
giannis33 wrote:Ευχαριστώ φίλε μου. Να σαι καλά. Εν άγρια τα λαβράκια. Έσχει ιχθυοτροφεία σε ένα σημείο αλλά εν μακρία που τους τόπους που ψαρεύκω. Επειδή εν έχω μέσο, πάω ψάρεμα περπατητός, με το λεωφορείο ή αν τύχει τζαι βρω κάποιο με αυτοκίνητο. Οι πιο πολλοί δαμέ όμως εν λαλούν τπτ για τόπους τζαι ψάρκα τζαι άμα ρωτήσεις που επήες λαλούν ''ε πέρα μακριά, βόρεια, νότια, ε μακριά πήγα και χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να πας'' αλλά εν πειράζει επειδή ήβρα τους τόπους μου να πηαίννω τζαι κρατούν τζαι συναγρίδες, λαβράκια θηρία τζαι μεγάλες άγριες τσιπούρες 2-4kg.. Τωρά εν η εξεταστική οπότε μόλις τελιώσει θα ποστάρω τζιάλλες φώτο..
μια χαρά τα ασπρόψαρα φιλούι μου!!maky wrote:Μεν ανησυχείς τα ψαρια δεν ήταν απλά δύσκολα... Εξαφανισμένα ήταν... καθόλου κοπαδιαστά έχτος από μια πλακα που κρατούσε 5-6 ψαρια και στην οποια μονο μπανιστήρι από την κλειδαρότρυπα έκανεςMariosK wrote:Χαίρομαι φίλε. Στα καλάμια τα ψάρια ήταν πολλά δύσκολα, ακόμα δεν εκαταλάβα τι παίχτηκε το Σ/Κ. Ίσως η κακοκαιρία, ίσως το ότι είχε πολλά μικρόψαρα.
και το απόγευμα όπως είπες την έκανε κ...ο από την θολούρα...
δεν ξέρω τι αλλα για κάποιο λόγο τα ψαρια έχουν μια πολύ περίεργη συμπεριφορά εξαφανισμένα και τρομαγμένα... Θα δούμε και τον Φεβρουάριο για να βγάλουμε κανένα συμπέρασμα
καλωσόρισες φίλε μου!!εν μπορώ να πω ότι σε ζηλεύω λίγο!!ΖΗΛΕΥΚΩ ΠΟΛΛΑ!!!!!giannis33 wrote:Ευχαριστώ φίλε μου. Να σαι καλά. Εν άγρια τα λαβράκια. Έσχει ιχθυοτροφεία σε ένα σημείο αλλά εν μακρία που τους τόπους που ψαρεύκω. Επειδή εν έχω μέσο, πάω ψάρεμα περπατητός, με το λεωφορείο ή αν τύχει τζαι βρω κάποιο με αυτοκίνητο. Οι πιο πολλοί δαμέ όμως εν λαλούν τπτ για τόπους τζαι ψάρκα τζαι άμα ρωτήσεις που επήες λαλούν ''ε πέρα μακριά, βόρεια, νότια, ε μακριά πήγα και χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να πας'' αλλά εν πειράζει επειδή ήβρα τους τόπους μου να πηαίννω τζαι κρατούν τζαι συναγρίδες, λαβράκια θηρία τζαι μεγάλες άγριες τσιπούρες 2-4kg.. Τωρά εν η εξεταστική οπότε μόλις τελιώσει θα ποστάρω τζιάλλες φώτο..
εν για το νερο που λέει φίλουι μου!!να τρωεις καλα γιατι εν εχεις καθόλου λιπος γιαυτο τουρτουρας!!chrysanthos9 wrote:φιλε του νερου? οι εξωτερικη