πολλά ωραία ψάρκα !!! είσαι δύναμη !

ατε βοηθα να το πουλησουμεν εσυ αν θα πιαμεν καμιαν βαρκουαν τζαι αστες πελλάρες!!Giorkos wrote:ε καλό....ήνταλος εν να πουλήσεις το αμάξιν σου άμαν χωρκογυρίζεις στο ψάρεμα![]()
πολλά ωραία ψάρκα !!! είσαι δύναμη !
ρε φιλε αφου εγεμωσεν ο τοπος αχρηστους που τα σκοουπιζουν ούλλα να μεν προστατευσουμεν τον τοπον;;c.nadiotis wrote:κανει ρε κανει.... εβαρεθικα σε![]()
![]()
![]()
Μπραβο φιλουιν μου!!!![]()
![]()
![]()
εν μου ειπες ποτε εν να με παρεις να σου καμνω ασφαλεια
edit: αρεσκει μου που πειραζεις τες φοτο να μεν καταλαβενετε ο τοπος
Πάντως άκουσα ότι ο καιρός θα συνεχίσει στα ίδια και το επόμενο τρίμηνο, αλλά ελπίζω να είναι υπερβολές και Κασσανδρολογίες.NIKOLAS HARRIS wrote:παντως αν συνεχισει ετσι αρρωστημενος ο καιρος σε λιγο δεν θα βλεπουμε λεπι!!
αλλα δυο ηταν μαζί του νομιζω οτι αν συνεχισει κακοκαιρια θα φανουν καμποσα!!Giorkos wrote:είπα τζαι γω...εν επήε ψάρεμα τούτος ?????![]()
λαυράκια είδες κιάλλα???ή μόνο τούτο ???
![]()
εν τουτο το παραξενω ηταν ολες οι τρυπες αδειες.μονο μικροι κυκλοφορουσαν!!ο πωμος εν καταθολος;;chrysanthos9 wrote:![]()
ωραια ψαρια.. Χειμωνιατικοι σορκοι μεγαλοι εφανικαν?
Ρε Χρ'υσανθε εκτές ήμουν Πύρκο (στες περιοχές σου) τζαι η θάλασσα ήταν καλή! Μιλώ για η ώρα 1230 με 1500! Εν επήες? Άσε τζαι στες γιορτές του Πάσχα εννα κατεβούμε κανεναν τριήμερο τζιπάνω να ψαρέψουμε! Κάμε λίο κράτι ρε Χρύσανθε άφηκε τζαι τίποτε για εμάςchrysanthos9 wrote:πολλα ρε φιλε και θα παρει λιες μερες να καθαρισει. Εχει 10 μερες εν τρυκυμια και εν καμνει καλη θαλασσα γμτ
gptochos wrote:Ρε Χρ'υσανθε εκτές ήμουν Πύρκο (στες περιοχές σου) τζαι η θάλασσα ήταν καλή! Μιλώ για η ώρα 1230 με 1500! Εν επήες? Άσε τζαι στες γιορτές του Πάσχα εννα κατεβούμε κανεναν τριήμερο τζιπάνω να ψαρέψουμε! Κάμε λίο κράτι ρε Χρύσανθε άφηκε τζαι τίποτε για εμάςchrysanthos9 wrote:πολλα ρε φιλε και θα παρει λιες μερες να καθαρισει. Εχει 10 μερες εν τρυκυμια και εν καμνει καλη θαλασσα γμτ
c.nadiotis wrote:ετσιμπισα κ εγω 3 λαβρακια αλλα εν που τουτα που το εσκασαν που τα υχθιοτρωφια...καλοδεχοθμενα μιας κ εχει 3 βδομαδεσ να πιασω οπλο στα χερια μου λογο σχολειου ε/κ και κακοκαιριας. ρε νικολα, επιασα και εγω μπαρπουνι!!!!