ο Οκτώβρης ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου μηνες στο ψαρεμα.για μενα ομως δεν μπήκε καλα γιατι την 1η του μηνα πηγα σε ενα μερος που μου αρεσει πολυ και λογο κακοκαιρίας η θαλασσα ηταν σουπα.χαλασε η διαθεση μου και βγηκα.
ετσι λοιπον ειπα σημερα να παω ξανα να δοκιμάσω.τα νερα κρυσταλλένια η θαλασσα ακύμαντη και εγω με καλη διαθεση.ολα καλα. το μερος συνήθως κανει κεφαλους πελαγισιους αλλα φετος ακομα δεν τους εχω βρει.ειδα μονο μερικους μισοκιλους και ο Μαριος πηρε ενα. αστοχησε και σε ενα κιλισιο. εγω σε ενα καρτερι ειδα την θαλασσα να πρασινίζει με ενα κοπαδι σουρους του ιδιου μεγεθους απο τους οποιους ο ενας εμεινε να μου κανει παρεα στην επιστροφη.
μετα ειδα ενα κοπαδι λαβρακια στο καρτερι. ειχε 2 του 1,5 κιλου 3 του κιλου και τα υπολοιπα ποιο μικρα. ενω τα μικρα ήρθαν μπροστα μου, εγω περίμενα για τα μεγαλα. ήρθαν και αυτα αλλα το ενα που μου εδωσε βολη ηταν κατακούτελα και εγω φοβάμαι να ρίξω κατακούτελα και ετσι τα έχασα ολα.
το ιδιο σκηνικό ποιο κάτω με ενα κοπαδι με τσιπουρες. εγω περίμενα την μεγαλη ήρθαν οι μικρες και φυγαν ολες
δεν πειράζει.την επόμενη φωρα
την ψαρια συμπλήρωσαν 4 χταπόδια. καλο μηνα να έχουμε

- IMG_0795.jpg (86.35 KiB) Viewed 6889 times

- IMG_0788.jpg (51.61 KiB) Viewed 6893 times

- IMG_0796.jpg (58.92 KiB) Viewed 6892 times