Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

hemilios

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by hemilios »

StephanosNic wrote:
hemilios wrote: Άμαν έσιει τζιεφαλους η περιοχή κάμμε καρτέρκα.....έρκουντε όπως τους παλαβούς. Άμαν σε δουν πουπάνω όμως χάννονται σαν τις αζίνες :D εκτός και αν είναι κάτι πελαγίσιοι που δεν ξαναείδαν άνθρωπο μπροστά τους τζιαι ότι τζιαι αν κάμνεις πέφοτυν να σε φάσειν.

Σαν τες γενετζιες ενα πραμαν χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:

Σορρυ είμαι οφ-τοπικ αλλά έπρεπε να το πω !!!!
Εν είσαι οφ-τοπικ ΕΝ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΓΕΝΕΤΖΙΕΣ :lol: ότι μέθοδο έχεις για προσέγγιση στις γυναίκες χρησιμοποία την και στο ψάρεμα. 8)

StephanosNic

Post by StephanosNic »

εκαταλαβα, εφαμεν την χεχεχεχεχεχεχε

ε καρτερι τοτε...εννα μεν κατσει τιποτε?
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!

leonidasss

Post by leonidasss »

Εκεινο το ψαρι θελει μονο λιρες και γλωσσα για να κατσει.

Antreas

Πρασινο στο γαλαζιο

Post by Antreas »

ο Οκτώβρης ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου μηνες στο ψαρεμα.για μενα ομως δεν μπήκε καλα γιατι την 1η του μηνα πηγα σε ενα μερος που μου αρεσει πολυ και λογο κακοκαιρίας η θαλασσα ηταν σουπα.χαλασε η διαθεση μου και βγηκα.
ετσι λοιπον ειπα σημερα να παω ξανα να δοκιμάσω.τα νερα κρυσταλλένια η θαλασσα ακύμαντη και εγω με καλη διαθεση.ολα καλα. το μερος συνήθως κανει κεφαλους πελαγισιους αλλα φετος ακομα δεν τους εχω βρει.ειδα μονο μερικους μισοκιλους και ο Μαριος πηρε ενα. αστοχησε και σε ενα κιλισιο. εγω σε ενα καρτερι ειδα την θαλασσα να πρασινίζει με ενα κοπαδι σουρους του ιδιου μεγεθους απο τους οποιους ο ενας εμεινε να μου κανει παρεα στην επιστροφη.

μετα ειδα ενα κοπαδι λαβρακια στο καρτερι. ειχε 2 του 1,5 κιλου 3 του κιλου και τα υπολοιπα ποιο μικρα. ενω τα μικρα ήρθαν μπροστα μου, εγω περίμενα για τα μεγαλα. ήρθαν και αυτα αλλα το ενα που μου εδωσε βολη ηταν κατακούτελα και εγω φοβάμαι να ρίξω κατακούτελα και ετσι τα έχασα ολα.

το ιδιο σκηνικό ποιο κάτω με ενα κοπαδι με τσιπουρες. εγω περίμενα την μεγαλη ήρθαν οι μικρες και φυγαν ολες
δεν πειράζει.την επόμενη φωρα

την ψαρια συμπλήρωσαν 4 χταπόδια. καλο μηνα να έχουμε
IMG_0795.jpg
IMG_0795.jpg (86.35 KiB) Viewed 6889 times
IMG_0788.jpg
IMG_0788.jpg (51.61 KiB) Viewed 6893 times
IMG_0796.jpg
IMG_0796.jpg (58.92 KiB) Viewed 6892 times

Antreas

Re: Πρασινο στο γαλαζιο

Post by Antreas »

IMG_0799.jpg
IMG_0799.jpg (54.47 KiB) Viewed 6881 times

Giorkos

Post by Giorkos »

Nice Fish !!!! :wink:

Καλός !!!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

hdemetris

Post by hdemetris »

Πολλά ωραίος ο σουρής!
Who the cap fit
Let them wear it

HellRider

Post by HellRider »

α μαλιστα εν τουτοι οι σουροι... επερασε ενα κοπαδι που μπροστα μου εχτες πανω που 300 ψαρια :shock: ολα λιγο μεγαλυτερα απο το εικονιζομενο.
δεν εκοντεψαν, επερνουσαν που μπροστα μου στα 5-6μ αποσταση και δεν ελειφκαν.εσπασαν τα νευρα μου,εγινα ρακος.επεξα μια κουρκουνουα ενα χταποδακι ενα σκαρο τζε επια σπιτι μου :oops:

Giorkos

Post by Giorkos »

[quote="HellRider"δεν εκοντεψαν, επερνουσαν που μπροστα μου στα 5-6μ αποσταση και δεν ελειφκαν.εσπασαν τα νευρα μου,εγινα ρακος.[/quote]

Χαράς την τύχη σου !!!! εν τους έκαμες κανένα κολπούιν σέρτικο να κοντέψουν ???? :twisted:

HellRider

Post by HellRider »

εσνομπαραν με κανονικα :shock: οπως τον στρατο του χιτλερ επιεναν βημα και εβλεπαν μονο μπροστα.επηα κατω εκαμα αργη ερπηση να κοντεψω αλλα εσπαζαν ελαφρως και εσινεχιζαν.πρεπει να ηταν σε αποστολη. :lol:

HellRider

Post by HellRider »

οφειλω να ομολογησω οτι ηταν μια πανεμορφη εμπειρια.μολις καταλαβα οτι δεν μπορω να παρω καποιο ψαρι, το κυνηγετικο ενστικτο υποχωρησε για λιγο και απολαυσα την εικονα...απλα σαν θεατης.ενομιζα οτι εβλεπα το animal planet.

largemouth

Post by largemouth »

Πρωτη εξόρμηση μετά απο αρκετό καιρο.Ειδα αρκετα χταποδια όπως και πελαγισιους κεφαλους αλλά επροδώσαν με τα λαστιχα του esclapez :evil: :evil: :evil:
Waiting for the perfect storm

Giorkos

Post by Giorkos »

esena eprosodan se ta lastixa ....emena ta pnevmonia....

epire me i kiria mou extes na skoupisoume to spiti (xtizetai kai en oullo xoma...oi skones...xoma !!!)

apotelesma...simera empika mesa etsi sta petaxta (aplos giati ta synerga itan sto aftokinito, epiame peripat agianapa) kai eida ta kefalouthki ana petassounte opos ta pella kai pou fyei fyei...telika to mono poy ida itan souroutkia pou mono ta biteografisa... oute na xalsroso empora , ponos stis metopiees, kai pollin skorso na kamo karteri....

alla efteksan mou 2 sorkoi poy eprepe na ypostoun tis dokimes me tin nea stasi tis kameras !!! :lol: :lol: :lol:

HellRider

Post by HellRider »

εγω εχτες εσιναξα ενα μουρμουρο καμια 20ρια εκατοστα, 2 ποντικους(τζινα τα παλαβα που τριπωνουν μες τον αμμο..και ακκανουν),2 σορκουθκια
και μετα αρπαξα 3 μπαρπουνουθκια με το σεριφη(55αρι τριενα).επισης ειδα ενα κεφαλο τερας που εξαφανιστηκε πριν να του κοντεψουμε.

Giorkos

Post by Giorkos »

HellRider wrote: 2 ποντικους(τζινα τα παλαβα που τριπωνουν μες τον αμμο..και ακκανουν),
εν τούτω που εννοείς το παλαβό που χώνεται μεσ τον άμμο και ακκάννει.... !!!! αν ναι..τότε εν ακκάνει..απλώς κρούζει :lol: :lol: :lol: καμπόσον κιόλασ...

γνωστό σαν Δράκαινα

http://www.minagric.gr/greek/eate/PHOTO/fish%203.JPG

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”