και γιωρκο εχει μια παραλια γυμνηστων λιγο εξω απο την πολη αν ενδιαφερεσαι

ε άτε...αν τα καταφέρεις πόσταρε και καμιά φωτό με κανένα 'συναγρίδιν' !!!!AggelosLRK wrote:παραλια γυμνηστων λιγο εξω απο την πολη αν ενδιαφερεσαι
απαγορευεται το ψαροτουφεκο ρε χεχεχεχεgeorge87d wrote:Νικολα Μαη θα την επισκευτω εν τσιε κοντα που δαμε που ειμαι... εν τσιε εσχει λιμενικους τσιαμε πιστευκο ενεν??
βγαλε αδεια για ψαρεμα φιλουι μου γιατι εχει λιμενικο το νησι και τσιεκαρει τους παντες!!!!προσεχε και τα μεγεθη των ψαριων που θα παιζεις αλλα και τον καιρο.αν δεν εχει μπουνατσες ξεχαστω ψαρεμα εκει!!!george87d wrote:Νικολα Μαη θα την επισκευτω εν τσιε κοντα που δαμε που ειμαι... εν τσιε εσχει λιμενικους τσιαμε πιστευκο ενεν??
oxi μειναμε σε δωματιο ηταν φτηνο γιατι ηταν οκτωβρης.ναι να σου πω τζαι τοπο οταν ειναι να παςgeorge87d wrote:Οκ ρε φιλε αλλα εσυ εν καμπιγκ που επιες???? Οταν θα παω θα σε ροτησω να μ πεις τσιε τοπο για να παω!!!!!
θα ειμαι τζικατο το καλοκαιρακι και θα σε περιμενω.μεν φερεις δολωμα τα μαγαζια ποτζιη εν γεματα δολωματαkonstantinos kalogir wrote:Νικόλα πότε είπαμε ότι εν να πάμε Ελλάδα....;;;;;;;![]()
![]()
κοπιασε τζαι συ νικο μου!!!!Nikos wrote:Ζηλεύω απίστευτα!!!