Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Giorkos

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Giorkos »

c.nadiotis wrote:, τελέσθηκε η κηδεία του προσφιλούς κυρίου Σούρου (βλέπε χθεσινή ψαρία) μετά τεκίλας και μπύρας.
ήταν καλό ψάρι ο μακαρίτης :(
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

admin
Site Admin

Post by admin »

c.nadiotis wrote:Μετά της συνοδείας τριών καλών φίλων, τελέσθηκε η κηδεία του προσφιλούς κυρίου Σούρου (βλέπε χθεσινή ψαρία) μετά τεκίλας και μπύρας. Τιμήθηκε δε, δια της μετατροπής του σε sashimi από τον καλύτερο chief του κόσμου, τον φίλο μου τον Μιχάλη του Bono και καταναλώθηκε μετά σολομού, γαρίδας και λοιπών αφροδισιακών θαλασσινών…
Εμείς ετσε εφάμε καμια κουνούα όμως, σημειώνω τα τούτα!!!!!!!!!!! :snooty:

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

Όταν έρθει και εμένα η σειρά μου να βγάλω κανένα μινερατσον εν να αγοράσω και ένα γαλόνι Soy Sauce και θα απευθύνω δημόσια πρόσκληση…
I live my life a breath at a time

Στάθης

Post by Στάθης »

c.nadiotis wrote:Μετά της συνοδείας τριών καλών φίλων, τελέσθηκε η κηδεία του προσφιλούς κυρίου Σούρου (βλέπε χθεσινή ψαρία) μετά τεκίλας και μπύρας. Τιμήθηκε δε, δια της μετατροπής του σε sashimi από τον καλύτερο chief του κόσμου, τον φίλο μου τον Μιχάλη του Bono και καταναλώθηκε μετά σολομού, γαρίδας και λοιπών αφροδισιακών θαλασσινών…
'Ετσι, να αυξάνεται λίγο η γεννητικότητα. :text-lol:
Αιωνία του η μνήμη του μακαρίτη, εθυσιάστηκεν για καλόν σκοπόν. :angelic-little:
no whey no gain

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Πηγα σημερα ενα ολιγοωρω ψαρεμα για κανενα σαργο ετσι εβγαλα το μουλινε απο το οπλο για να μπορω να παιζω καλυτερα στις τρυπες. Μπενω στην θαλασσα εκπληκτος βλεπω οτι γεμισε ο τοπος απο ψιλο πολλες αθερινες και μενουλες στην επιφανεια τις θαλασσας και κοπαδια μικρες βελονιδες λεω απο μεσα μαλακα και δεν εχεις μουλινε να κανεις κανενα καρτερι μπας και παρεις κανενα κυνηγιαρικο. Καθως αναδυωμουν προς το τελος του ψαρεματος βλεπω εκπληκτος 2 τεραστια μαγιατικα να ερχονται αργα νωχελικα προς το μερος μου η καρδια μου χτυπαγε πολυ δυνατα αυξηθηκα οι παλμοι μου για να πω την αληθεια φοβηθηκα τα ψαρια ειναι πλεον πολυ κοντα μου. Σκεφτομαι πολλες σκεψεις περνανε απ΄ το μυαλο μου αστραπιαια να κανω βολη?
το ψαρι ειναι μεγαλο επυκινδυνα διχως μουλινε και ψαροτουφεκο αλλο στην σημαδουρα θα σχιστει αδικα το ψαρι. Τελικα αποφασισα να μην χτυπισω τετοιο ψαρι γιατι σιγουρα θα με πνιγε μονο μου σαν ειμουνα και σε τετοιο βαθος. Τα ψαρια ηρθαν υπερβολικα κοντα μου τελιακα γυρισαν και χαθηκαν στο απεραντο μπλε μου διδαξανε να ειμαι εγκρατεις στις βολες μου εκει που πρεπει. Αναμικτα συναισθηματα με κατακλιζουν σαν βγαινω απο την θαλασσα απο την μια νιωθω καλα λογω του οτι αφησα τετοια ψαρια αποκτησα λιγη εμπειρια απο την αλλη ομως ενιωθα λυπη γιστι δεν ξαναδα τετοια μεγαλα ψαρια και δεν καταφερα να τα παρω :)

υ.γ για την ιστορια τα ψαρια ηταν περιπου 10-15 κιλα και τα ειδα σε βαθος 10 μετρων περιπου :)
Rememper always someone waiting for you at home

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

παναγια μου παναγια μου εν αντεχω να βλεπω τουτα τα ψαρια εν σκεττος πειρασμος τα γεριμα.

φιλε ναδιοτη μπραβο ρσου ρε φιλε ειλικρινα εισαι ενας καθηγητης. :clap: :clap: :clap:

επηρα το αποφαση να ασχοληθω και εγω αλλα θελω καποιες πληροφοριες πρωτα.

ξερεις που πουλουν καινουριους πνευμονες και 2 γονατα?

θελω ενα σετ που το καθενα :wink: :wink:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

chrysanthos9 wrote:Πηγα σημερα ενα ολιγοωρω ψαρεμα για κανενα σαργο ετσι εβγαλα το μουλινε απο το οπλο για να μπορω να παιζω καλυτερα στις τρυπες. Μπενω στην θαλασσα εκπληκτος βλεπω οτι γεμισε ο τοπος απο ψιλο πολλες αθερινες και μενουλες στην επιφανεια τις θαλασσας και κοπαδια μικρες βελονιδες λεω απο μεσα μαλακα και δεν εχεις μουλινε να κανεις κανενα καρτερι μπας και παρεις κανενα κυνηγιαρικο. Καθως αναδυωμουν προς το τελος του ψαρεματος βλεπω εκπληκτος 2 τεραστια μαγιατικα να ερχονται αργα νωχελικα προς το μερος μου η καρδια μου χτυπαγε πολυ δυνατα αυξηθηκα οι παλμοι μου για να πω την αληθεια φοβηθηκα τα ψαρια ειναι πλεον πολυ κοντα μου. Σκεφτομαι πολλες σκεψεις περνανε απ΄ το μυαλο μου αστραπιαια να κανω βολη?
το ψαρι ειναι μεγαλο επυκινδυνα διχως μουλινε και ψαροτουφεκο αλλο στην σημαδουρα θα σχιστει αδικα το ψαρι. Τελικα αποφασισα να μην χτυπισω τετοιο ψαρι γιατι σιγουρα θα με πνιγε μονο μου σαν ειμουνα και σε τετοιο βαθος. Τα ψαρια ηρθαν υπερβολικα κοντα μου τελιακα γυρισαν και χαθηκαν στο απεραντο μπλε μου διδαξανε να ειμαι εγκρατεις στις βολες μου εκει που πρεπει. Αναμικτα συναισθηματα με κατακλιζουν σαν βγαινω απο την θαλασσα απο την μια νιωθω καλα λογω του οτι αφησα τετοια ψαρια αποκτησα λιγη εμπειρια απο την αλλη ομως ενιωθα λυπη γιστι δεν ξαναδα τετοια μεγαλα ψαρια και δεν καταφερα να τα παρω :)

υ.γ για την ιστορια τα ψαρια ηταν περιπου 10-15 κιλα και τα ειδα σε βαθος 10 μετρων περιπου :)
Μπραβο Χρυσανθε εισαι λεβεντης!!αν εφαρμοζεις αυτα που λες θα γινεις ενας αξιιόλογος και δυνατος ψαροκυνηγος!!

για την δικη μου ιστορια εγω δεν ημουν οσο εγκρατης όσον εσυ με αποτέλεσμα να σκισω ενα πανεμορφο ψάρι!!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

εγω ρε φιλε εν ηταν να εσκιζα ενα ψαρι ηταν να με επνιγε :D

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

chrysanthos9 wrote:εγω ρε φιλε εν ηταν να εσκιζα ενα ψαρι ηταν να με επνιγε :D
μονο απο επιπολαιοτητα μπορει ενα ψαρι ναμας πνιξει!απλα θα του αφηνες και το οπλο να το παρει βολτα στην αβυσσο!!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

εσκεφτηκα το και τουτο :lol: :lol: :lol: ηταν να πνιγω με το οπλο αγγαλια :lol:

leshi cy

Post by leshi cy »

bravo ρε χρύσανθε ωραίος :) !
εγώ σιούρα εν θα "κρατιζομουν" !
...σε άλλη περίπτωση αν θα χτυπήσεις ψάρι και δεν είσαι σίγουρος με το όπλο σου ,κάτω από την πλευρική γραμμή κοντά στο κεφάλι, πίσω από τα βράχια είναι πιο μαλακα και περνάει η βέργα πιο εύκολα :wink: !
επίση εκεί είναι όλα τα ζωτικά όργανα του ψαριou που αν τα πετύχεις θα πονάει και δεν θα τραβάει τόσο !
χωρίς μουλινέ το όπλο να to βάζεις στο σχοινί τις σημαδούρας!
να βρείς ζευγάρι φιλε αν δεν έχεις ,αν ήσουν με ζευγάρι σίγουρα θα είχαμε και φωτό του ψαριού!
αυτά είναι τα ωραία τις θάλασσας !
καλές ανάδυσης
μάριος

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

δυσκολο φιλε να βρω ζευγαρι μιας και ολοι οι οποιοι ψαρευουν με ψαροτουφεκο ειναι νυχτερινοι :evil: απο τωρα και στο εξης δεν βγαινει το μουλινε αο το οπλο σε καμια περιπτωση :D

leshi cy

Post by leshi cy »

πάντως φιλε ψάρεψα 2 φορες τον πόμο χωρίς βάρκα εν ωραίος τόπος κρίβει εκπλήξεις :wink: !
το χειμώνα πάντως ένα rtoume "τζικατο" τζίε οι μια φορα :mrgreen: !
...το χειμώνα πρέπει να πιάνει τα λαβράκια όπως είδα την περιοχή !
...έτσι όπλο με μουλινέ και ένα δεύτερο στην σημαδούρα 8) !

caveman

Post by caveman »

:D

Ωραίος!!! :clap:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

ουτε ενας σαργος χαμενος!!

οχτω ντουφεκιες χωρις να χασω ουτε ενα ψαρι!!!

3ωρο απογευματινο την Παρασκευη!στην τρυπα καρτερι συρτο σε τοπο δυσκολο που ομως τον ηξερα καλά!!

ΣΚ δεν πήγα εσεις τι κανατε κοπελλια!!;;;

ΥΓ:Αριστε το επίθετο μου γραφεται οπως εν πας το πεδιλο μου ρε φιλε οι με ενα ρ!!!!! :D τριτη φορα λαθος το όνομα στο περιοδικο!! :naughty: :mrgreen:
Ατε τζαι να γινει μονο για ψαροντουφεκο!! :dance: ωραιο το τευχος :clap: :clap:
Image

Image

Image

Image

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”