gptochos wrote:Σε χθεσίνο ψάρεμα με το Giorko άφαντο το ψάρι.
Εκαθάρισεν τα ο Γιώρκος προκτές
True.....
gptochos wrote:Σε ένα καρτέρι έβλεπα ένα σορκό καλό (περίπου καμιά 350gr). Σε μια φάση θωρώ τον μπαίνει στο βράχο και πλανάρώ προς την τρύπα του. Επροσπαθούσα να δώ αν θα μπορούσα να του την αρπουλάρο μες στα μάννα.
Να λείπουν οι αισχρότητες
gptochos wrote:Την ώρα που εσήκωσα το κεφάλι μου πάνω για να δώ αν παίζει τίποτες άλλο είδα στα 2,5 μέτρα περίπου εάν κοπάδι σούρους (5) να με βλέπουν και να προσπαθούν να κατάλάβουν
τι είναι αυτό που είναι παραλαγή και κρατά ένα 100αρι και παίζει μέσα στην τρύπα?
ιζ ιτ ε μπερντ ??? ιζ ιτ ε πλέιν..... ιτσ δε πτχωχόπουλλος.......
gptochos wrote:Με αργές κινήσεις όπως τους είδα έφερα το όπλο σε ευθεία με το πιο κοντινό ψάρι και αφού ήμουν στο τέλος της βουδκιάς εσημάδκιασα
(καταραμένο C4) αλλά γιοκ.... Μαλλί σιακό....
που το πλαστικό το κινέζικο το όπλο μεν καρτεράς χαήριν είπαμε ........ όσο για το Σιακό...ε...ΜΑΛΛΙ ΣΙΑΚΟ !!!!
gptochos wrote:Υπολόγίσα 50-50 που θα έφευγέ το ψάρι (δεξιά ή αριστερά). Την πλευρά την ήβρα το ψάρι όμως δεν το ήβρα γιατί η βολή πήγε πιο μπροστά από το κεφάλι του.

Εννοείται ότι ακολούθως άρκεψα να δκιαολίζουμαι και τερμάτισα το ψάρεμα μου.
άφηνε καλά ρηάλια ρε ...έπεξες το half-time/full-time

(όι πως καταλάβω

)
gptochos wrote:Έιχε και ένα μ....α με τα πεδιλούδκια τα κίτρινα και επήενε και έρκετουν γύρω μου όλη την ώρα.
Αλλώπως εφέρμαρέν με
no comment !!!!
Υ.Γ πέραν της πλάκας ψάρκα γιοκ...εθορούσαμε κανένα σορκό που και που (άλλη κουβέντα αν τους επιάναμε

) ...ελπίζω όταν αδειάσουν οι παραλίες και ησυχάσουν λίο οι θάλασσες να επιστρέψει και κανένα ψάρι και να ηρεμήσει να μας δέχεται πιο εύκολα στο καρτέρι....
α..και πως να μείνει ψάρι...επήαμε ξυλοφάγου..μόλις μπεις του χωματόδρομου από το δρόμο του σταδίου τους (Ανδρούλλα sandwiches) είχε μόνο εκεί γύρω στις 5-6 σημαδούρες και άλλους τόσους ψτ-αδες..άσε που μπορεί να είσιαι και 2 άτομα πάστη κάθε σημαδούρα !!!

...είδα παραπάνω ψταδες παρά Σορκούς εχτές !!!!