Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

since1984

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by since1984 »

chrysanthos9 wrote:ευχαριστω ρε κοπελια αφου ειχα πολυ λιγο χρονο στην διαθεση μου και αφου οι σορκοι ηταν τρυπωμενοι και εγω ο μ#$$%#$% να εχω ξεχασει το φαναρι σπιτι και οι τρυπες τους να ειναι τεραστιες και το καρτερι ξω απο την τρυπα δεν αποδιδε γιατι τα ψαρια ηταν πολυ φοπβισμενα δεν ξερω γιατι αλλα μολις με εβλεπαν εχανωνταν μονομιας παραξενο για τους τοπους που επισκεπτομαι ειπα να παιξω κανενα σκαρο μιας και ηταν παρα πολλοι και σε ενα καρτερι ηρτε και ο κεφαλας και επεξα τον.

το φανάρι απαγορέψαν το νομίζο στο ψαροτούφεκο....

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ΝΑΙ? εν το ηξερα αλλα ουλοι χρησιμοπιουν για ψαχτηρι η αν παιξουν καποιο ροφο να μπορουν να τον ξεβραχωσουν αλλα εν θυμουμε να ειδα ταινια για ψτ που να ψαρευουν στην τρυπα χωρις φακο και στο κατω κατω ενεν νυχτα που μπαινω ρε φιλε εν μερα και ελευθερο και εν νομιζω τα ψαρια που εν να πιασω να καμουν παραπανω ζημια παρα τα ψαρια που πιανει ενας με την πραγκαρολα τουλαχιστον εν να διαλεξω ενα μεγαλο θηραμα που την τρυπα και οχι να πετσοκοψω τα σαργουδακια η τα ροφακια στην τρυπα αυτα...........

φιλικα
Rememper always someone waiting for you at home

MariosK

Post by MariosK »

chrysanthos9 wrote:ΝΑΙ? εν το ηξερα αλλα ουλοι χρησιμοπιουν για ψαχτηρι η αν παιξουν καποιο ροφο να μπορουν να τον ξεβραχωσουν αλλα εν θυμουμε να ειδα ταινια για ψτ που να ψαρευουν στην τρυπα χωρις φακο και στο κατω κατω ενεν νυχτα που μπαινω ρε φιλε εν μερα και ελευθερο και εν νομιζω τα ψαρια που εν να πιασω να καμουν παραπανω ζημια παρα τα ψαρια που πιανει ενας με την πραγκαρολα τουλαχιστον εν να διαλεξω ενα μεγαλο θηραμα που την τρυπα και οχι να πετσοκοψω τα σαργουδακια η τα ροφακια στην τρυπα αυτα...........

φιλικα
Άσχετο ρε Χρύσανθε... Ο άνθρωπος είπεν σου απαγορέψαν το, δηλαδή αν σε σταματήσει η λιμενική και κρατάς φανάρι θα σε γράψουν...

gptochos

Post by gptochos »

Ρε Χρύσανθε ο φακός στην Ελλάδα είναι απαγορευμένος για Κύπρο δεν ξέρω ούτε με νοίαζει γιατί έτσι και αλλώς δεν χρησιμοποιώ φακό ΠΟΤΕ μου!

Αμα μάθεις χωρίς φακό δεν θα τον χρειαστείς ποτέ σου. Το μάτι σου συνηθίζει στο σκοτάδι της τρύπας οπόταν δεν έχεις πρόβλημα. 8)

Πάντως δεν άκουσα τίποτε αν εγράψαν κάποιον επείδή εχρησιμοποία φακό!
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

mariosko

Post by mariosko »

παντως απαγορευεται
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...

tasos83

Post by tasos83 »

ο φακός απαγορεύεται γράφει το και πάνω στην άδεια. εγώ έχω τον και κάθεται.
άμαν τον πάρω καμιά φορά μόνο για να ζυάζει τη σημαδούρα τον έχω. αφού τζε να τον πιάσω πάντα καταλήγω να κάμνω καρτέρι ή κανένα συρτό τζε έχω τον να φακκά πάστες πέτρες :?

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ενταξη ρε κοπελια αλλα εν νοιζω καποιος που να ασχοληται με ψαχτηρι να μεν χρησιμοποια. Αποογουμε εν το ηξερα

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

Σήμερα μιαν φάουσα κουρκούνες και σκάρους στα απίστευτα βάθη των 0 μέχρι 4 μετρά .... φωτογραφίες την Δευτέρα
I live my life a breath at a time

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

Σήμερα κάτι λαυράκια πουτζίνα που φεύκουν που τα ιχθυοτροφία, το μεγάλο ένα κιλό, και κάτι ψιλά… ο κακαρελος ενεν του ιχθυοτρόφου…
φωτογραφίες αύριο
:lol:

hdemetris

Post by hdemetris »

Εγέμωσες το ψυγείο πάλε :dance:
Εγώ πήγα μια βόλτα την Παρασκευή. Δυστυχώς δεν ήταν καλή η θάλασσα οπότε πήγα σε ένα σημείο που έκοφκε. Τα αποτελέσματα πενιχρά (3 κουρκούνες). Εξέχασα τζαι το φανάρι σπίτι τα γέριμα (Πτωχόπουλεεεεε :D )
Αύριο πάλε αν δεν βρεθεί καμιά δουλειά.
Who the cap fit
Let them wear it

c.nadiotis

Post by c.nadiotis »

c.nadiotis wrote:Σήμερα μιαν φάουσα κουρκούνες και σκάρους στα απίστευτα βάθη των 0 μέχρι 4 μετρά .... φωτογραφίες την Δευτέρα
τουτα εν τα μισα
Attachments
DSCN0390.JPG
DSCN0390.JPG (341.34 KiB) Viewed 5808 times
DSCN0388.JPG
DSCN0388.JPG (423.36 KiB) Viewed 5804 times

c.nadiotis

Post by c.nadiotis »

c.nadiotis wrote:Σήμερα κάτι λαυράκια πουτζίνα που φεύκουν που τα ιχθυοτροφία, το μεγάλο ένα κιλό, και κάτι ψιλά… ο κακαρελος ενεν του ιχθυοτρόφου…
φωτογραφίες αύριο
:lol:
Attachments
DSCN0402.JPG
DSCN0402.JPG (365.51 KiB) Viewed 5810 times
DSCN0397.JPG
DSCN0397.JPG (349.37 KiB) Viewed 5813 times

Hell Rider

Post by Hell Rider »

εχτες το πρωι απο 8 ως τες 11 ενα μουρμουρο 800αρη, μια καρακιδα 500αρα, και 2 χοιροψαρα 800 και κιλο.το ζευγαρι επιασε 4 χταποδια μετριου μεγεθους.
Φοτο εν εσσει εφα τα πιλε :P

admin
Site Admin

Post by admin »

ατε και κάτι απο εμένα να μεν λέτε ότι εν πάω βουτήματα φυσικά λόγω προβληματικής ευσταχειανής μόνο καμια 10αρια μέτρα πάω πολλές φορές με πόνω και ενώ είμαι καρτέρι κάνω και 2-3 εξισώσεις αλλά είμαστε μια χαρά. ήρθα και μούτρα μούτρα με ένα ορφούι ένα κιλό. Μόλις με είδε και το είδα πρέπει να είχαμε και οι δύο την ίδια απορία ' Ποιός εν τούτος δαμέ' :lol:
Attachments
web.JPG
web.JPG (108.93 KiB) Viewed 5745 times

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

μπραβο κοπελια ωραια ψαρια και οι δυο εχω ομως μια απορια εν με καρτερι που τα πιανεται? οξα πλαναρισματα? επειδη οι μεγαλοι σκαροι φεφκουν μου και εν τους πιανω τις περισσοτερες φορες :lol:

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”