chrysanthos9 wrote:ευχαριστω ρε κοπελια αφου ειχα πολυ λιγο χρονο στην διαθεση μου και αφου οι σορκοι ηταν τρυπωμενοι και εγω ο μ#$$%#$% να εχω ξεχασει το φαναρι σπιτι και οι τρυπες τους να ειναι τεραστιες και το καρτερι ξω απο την τρυπα δεν αποδιδε γιατι τα ψαρια ηταν πολυ φοπβισμενα δεν ξερω γιατι αλλα μολις με εβλεπαν εχανωνταν μονομιας παραξενο για τους τοπους που επισκεπτομαι ειπα να παιξω κανενα σκαρο μιας και ηταν παρα πολλοι και σε ενα καρτερι ηρτε και ο κεφαλας και επεξα τον.
το φανάρι απαγορέψαν το νομίζο στο ψαροτούφεκο....
ΝΑΙ? εν το ηξερα αλλα ουλοι χρησιμοπιουν για ψαχτηρι η αν παιξουν καποιο ροφο να μπορουν να τον ξεβραχωσουν αλλα εν θυμουμε να ειδα ταινια για ψτ που να ψαρευουν στην τρυπα χωρις φακο και στο κατω κατω ενεν νυχτα που μπαινω ρε φιλε εν μερα και ελευθερο και εν νομιζω τα ψαρια που εν να πιασω να καμουν παραπανω ζημια παρα τα ψαρια που πιανει ενας με την πραγκαρολα τουλαχιστον εν να διαλεξω ενα μεγαλο θηραμα που την τρυπα και οχι να πετσοκοψω τα σαργουδακια η τα ροφακια στην τρυπα αυτα...........
chrysanthos9 wrote:ΝΑΙ? εν το ηξερα αλλα ουλοι χρησιμοπιουν για ψαχτηρι η αν παιξουν καποιο ροφο να μπορουν να τον ξεβραχωσουν αλλα εν θυμουμε να ειδα ταινια για ψτ που να ψαρευουν στην τρυπα χωρις φακο και στο κατω κατω ενεν νυχτα που μπαινω ρε φιλε εν μερα και ελευθερο και εν νομιζω τα ψαρια που εν να πιασω να καμουν παραπανω ζημια παρα τα ψαρια που πιανει ενας με την πραγκαρολα τουλαχιστον εν να διαλεξω ενα μεγαλο θηραμα που την τρυπα και οχι να πετσοκοψω τα σαργουδακια η τα ροφακια στην τρυπα αυτα...........
φιλικα
Άσχετο ρε Χρύσανθε... Ο άνθρωπος είπεν σου απαγορέψαν το, δηλαδή αν σε σταματήσει η λιμενική και κρατάς φανάρι θα σε γράψουν...
ο φακός απαγορεύεται γράφει το και πάνω στην άδεια. εγώ έχω τον και κάθεται.
άμαν τον πάρω καμιά φορά μόνο για να ζυάζει τη σημαδούρα τον έχω. αφού τζε να τον πιάσω πάντα καταλήγω να κάμνω καρτέρι ή κανένα συρτό τζε έχω τον να φακκά πάστες πέτρες
Εγέμωσες το ψυγείο πάλε
Εγώ πήγα μια βόλτα την Παρασκευή. Δυστυχώς δεν ήταν καλή η θάλασσα οπότε πήγα σε ένα σημείο που έκοφκε. Τα αποτελέσματα πενιχρά (3 κουρκούνες). Εξέχασα τζαι το φανάρι σπίτι τα γέριμα (Πτωχόπουλεεεεε )
Αύριο πάλε αν δεν βρεθεί καμιά δουλειά.
c.nadiotis wrote:Σήμερα κάτι λαυράκια πουτζίνα που φεύκουν που τα ιχθυοτροφία, το μεγάλο ένα κιλό, και κάτι ψιλά… ο κακαρελος ενεν του ιχθυοτρόφου…
φωτογραφίες αύριο
εχτες το πρωι απο 8 ως τες 11 ενα μουρμουρο 800αρη, μια καρακιδα 500αρα, και 2 χοιροψαρα 800 και κιλο.το ζευγαρι επιασε 4 χταποδια μετριου μεγεθους.
Φοτο εν εσσει εφα τα πιλε
ατε και κάτι απο εμένα να μεν λέτε ότι εν πάω βουτήματα φυσικά λόγω προβληματικής ευσταχειανής μόνο καμια 10αρια μέτρα πάω πολλές φορές με πόνω και ενώ είμαι καρτέρι κάνω και 2-3 εξισώσεις αλλά είμαστε μια χαρά. ήρθα και μούτρα μούτρα με ένα ορφούι ένα κιλό. Μόλις με είδε και το είδα πρέπει να είχαμε και οι δύο την ίδια απορία ' Ποιός εν τούτος δαμέ'
μπραβο κοπελια ωραια ψαρια και οι δυο εχω ομως μια απορια εν με καρτερι που τα πιανεται? οξα πλαναρισματα? επειδη οι μεγαλοι σκαροι φεφκουν μου και εν τους πιανω τις περισσοτερες φορες