Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- vas.i.savxx
Re: Στα μαγιατικα λεμε ναι......
Μπραβο παιδες
Ποσο λυπαμε που δεν ειμουν παρον να απολαυσω την στιγμη
Ποσο λυπαμε που δεν ειμουν παρον να απολαυσω την στιγμη
vasilis kyriacou
Μπραβο τερας το μινερι!!!!

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
BBBBBBBBBBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ....BBBBBBBBBBBBBBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ..
EXASES BASILH..... TO EPOMENO

- vas.i.savxx
εν πιραζει ρε φιλουι που δεν ημουν παρων, το αλλο σαββατο εννα ημαι κζιαμε να τα περιμενω, το GPS κσερεις το οτι εν σπιτι μου το φιλαωxxxgeorge wrote:BBBBBBBBBBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ....BBBBBBBBBBBBBBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ..![]()
![]()
vasilis kyriacou
- AggelosLRK
μπραβο σας! τα ρεξαμε τα 20κιλα? 

- chrysanthos9
- chrysanthos9
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
admin wrote:Μπράβο Χρύσανθε πολύ ωραίο το ψάρι σου , να σκεφτείς ότι εγώ με τον Ναδιότη στον Αγώνα του ΟΦΕΚ 5 ώρες (εξεράναν τα πόθκια μου να τον βουρό πουπίσω) επέξαμε δύο σορκούς παρόμοιους με τον δικό σου και ένα σκάρο.![]()
αλλα απολαύσαμε ψάρεμα με ένα όπλο και ωραία συνεργασία. Σε καρτέρι δικό μου είδα τις σχιόνες πιο μακριά του είπα που να πάει να κάτσει και έπεξε μια κοντά στα 400 γρ μετά απο καρτέρι δικό του είδε ένα σορκό και μου είπε που να κάτσω και τον έπεξα. Με τον ίδιο τρόπο πιάσαμε και ένα σκάρο και χάσαμε ακόμη δύο ψάρια(καλύκωμα-ξεψάρισμα) anyway επεράσαμε ωραία
θελω να γραφτω και εγω και το ζευγαρι μου στον ΟΦΕΚ γινεται? ειμαστε και οι δυο 16 χρονον
Rememper always someone waiting for you at home
Καλή παρέα, ψάρεμα και όμορφες ψαριές 
πολύ ωραίο ψάρι-θηρίο

Μπράβο παιδιά

πολύ ωραίο ψάρι-θηρίο

Μπράβο παιδιά
Φίλε νομίζω πάνω απο 17 δικαιούσεchrysanthos9 wrote:admin wrote:Μπράβο Χρύσανθε πολύ ωραίο το ψάρι σου , να σκεφτείς ότι εγώ με τον Ναδιότη στον Αγώνα του ΟΦΕΚ 5 ώρες (εξεράναν τα πόθκια μου να τον βουρό πουπίσω) επέξαμε δύο σορκούς παρόμοιους με τον δικό σου και ένα σκάρο.![]()
αλλα απολαύσαμε ψάρεμα με ένα όπλο και ωραία συνεργασία. Σε καρτέρι δικό μου είδα τις σχιόνες πιο μακριά του είπα που να πάει να κάτσει και έπεξε μια κοντά στα 400 γρ μετά απο καρτέρι δικό του είδε ένα σορκό και μου είπε που να κάτσω και τον έπεξα. Με τον ίδιο τρόπο πιάσαμε και ένα σκάρο και χάσαμε ακόμη δύο ψάρια(καλύκωμα-ξεψάρισμα) anyway επεράσαμε ωραία
θελω να γραφτω και εγω και το ζευγαρι μου στον ΟΦΕΚ γινεται? ειμαστε και οι δυο 16 χρονον
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Επειδή αφενός δεν πιάνω ψάρια τελευταίως και αφετέρου φοβάμαι μην πεινάσουν τα αδέσποτα trolls που μαζέψαμε εδώ μέσα θα αρχίσω να ποστάρω σιγά σιγά παλιές φωτογραφίες… να έχουν και τα καημένα τα κατοικίδια μας κάτι να ασχολούνται
- Attachments
-
- sargoi.jpg (44.48 KiB) Viewed 6315 times
I live my life a breath at a time
- chrysanthos9
πηγα σημερα 1,5 ωρα ψαρεμα γιατι δεν μας αφηνε ο καιρος τις προηγουμενες μερες επιασα ενα μικρο κεφαλο και κατι μικρα σκαρουθκια
- Attachments
-
- Picture0003.jpg (28.57 KiB) Viewed 6018 times
-
εφλαές τον μεζε σου ρε φιλε.. μπραβοchrysanthos9 wrote:πηγα σημερα 1,5 ωρα ψαρεμα γιατι δεν μας αφηνε ο καιρος τις προηγουμενες μερες επιασα ενα μικρο κεφαλο και κατι μικρα σκαρουθκια

- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
- chrysanthos9
ευχαριστω ρε κοπελια αφου ειχα πολυ λιγο χρονο στην διαθεση μου και αφου οι σορκοι ηταν τρυπωμενοι και εγω ο μ#$$%#$% να εχω ξεχασει το φαναρι σπιτι και οι τρυπες τους να ειναι τεραστιες και το καρτερι ξω απο την τρυπα δεν αποδιδε γιατι τα ψαρια ηταν πολυ φοπβισμενα δεν ξερω γιατι αλλα μολις με εβλεπαν εχανωνταν μονομιας παραξενο για τους τοπους που επισκεπτομαι ειπα να παιξω κανενα σκαρο μιας και ηταν παρα πολλοι και σε ενα καρτερι ηρτε και ο κεφαλας και επεξα τον.