Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Μέσα απο το φόρουμ έγιναν και γίνονται πολλά. όπως έχω πεί και χθές γνώρισα πάνω απο 200 άτομα έκαναν πάνω απο 100 φίλους μέσα απ αυτό το φόρουμ . Με ορισμένους διατηρώ σχέσεις καλύτερες και απο την οικογένεια μου. Είδα άτομα να εξελίσσονται ραγδαία. Ο φίλος ο Ναδιώτης που σήμερα τον κατατάσσω αναμεσα στους πολύ καλούς ψαροντουφεκάδες πρίν απο 4-5 χρόνια έκανε τα πρώτα του βήματα στο ψαροντούφεκο ακι την ελεύθερη κατάδυση, τον πήρα 2-3 φορές με την βάρκα μου στο ξεκίνημα του . Σήμερα είναι ενεργό μέλος ομίλων, είναι αθλητής της ελέυθερης κατάδυσης , είναι ένας πολύ καλός ψαροντουφεκάς. Ο πρώην πρόεδρος ο Νo-nick ένα τυπούι που του άρεσκε το surf casting και μέσα απο το φόρουμ βελτιώθηκε απο τα σεμεινάρια Mackellow και έλαβε μέρος σε αγώνες στην Ελλάδα. Ο σύνδεσμος απο την Ακτή δημιουργήθηκε σε Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του φόρουμ απο τα μέλη μας, η ομοσπονδία ξεκίνησε απο το φόρουμ. Παραδείγματα πολλά . Ψαροντουφεκάδες που τους βγάλαμε στην φόρα για τις ψαριές τους και άλλαξαν νοοτροπία, καλαμάες που απο την ανντένα και την ψαροτροφή πέρασαν στα εξιδικευμένα ψαρέματα και τα catch and release. Ακόμη και νεαρά άτομα που πριν απο 6-7 χρόνια δέν ασχολοιόντουσαν και τόσο με το ψάρεμα σήμερα είναι επιχειρηματίες με είδη αλιείας. Αλοίμονο τώρα αν για 5 κουβέντες πρέπει να τα αμαυρώνουμε όλα και να γινόμαστε 100 κόμματα. Δέν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. όλοι θέλουμε καθαρές θάλασσες με ψάρια. Σίγουρα μέσα απο το φόρουμ θα πεταχτεί και ένας νεαρός που σήμερα ανακάλυψε το φόρουμ και θα ποστάρει όλο χαρά την ψαριά του μή γνωρίζοντας εάν είανι σωστή η όχι . Είναι καθήκον μας να τον φέρουμε στον σωστό δρόμο. Τώρα εκείνος που ξέρει τον δρόμο και παραστρατεί επανελημένα τότε ναι να είμαστε αυστηρή μαζί του. Ο Χρύσανθος δέν νομίζω ότι παραστράτησε σοβαρά . Κατάλαβε το λάθος του τελείωσε. Εκείνο που πρέπει αν καταλάβετε είναι ένα!!! όλοι εμείς είμαστε οι αχτίνες εωός τροχού που γυρίζει. Είμαστε το αντίβαρο της παρανομίας της ασυνειδισίας της καταστροφής. Εάν εμείς δέν είμαστε ενωμένοι τότε τα πάντα είναι χαμένα.
ίσως να μην έχετε όρεξη να πιάνετε κανένα απο το χέρι για να τον μαθαίνετε τον σωστό τρόπο. Δέν χρειάζεται αν το κάνετε μόνο και μόνο νά πείσετε ο καθένας απο 2-3 φίλους σας να μπαίνουν στο φόρουμ και να διαβάζουν και να γράφουν τότε αμμέσος ο τροχός γίνετε με περισσότερες αχτίνες και αμμέσος πιο δυνατός. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα πούν έτον πάλε προσπαθει να μαζέψει μέλη για το φόρουμ πρός ώφελςο του. Μα ακριβώς δέν έχω κανένα ώφελος οικονομικό απο αυτό το πράγμα.Ακόμη και το περιοδικό όπου μας δίνει δύναμη να μιλάμε και να εκφραζόμαστε αν και με την σημερινή κατάσταση δέν είναι οικονομικά συμφέρον εντούτοις ωφείλουμε να το διαφυλάξουμε γιατί είανι το ΜΟΝΟ μέσο που έχουμε να πολεμάμε. Κάποιοι καταστηματάρχες αυτό το ξέρουν , το εκτιμούν και το τιμούν και περιμένουν ότι και οι αναγνώστες θα τους τιμήσουν και αυτοί για την συνεισφορά τους. Κάποιοι άλλοι καταστηματάρχες λένε στα αρ.... μας εμάς μας νοιάζουν μόνο οι πωλήσεις και αν δέν έχω άμμεσο οικονομικό ώφελος τότε δέν με ενδιαφέρει. Κάπου εδώ πρέπει ο καθένας μας να κάνει και την περισυλλογή του και να σκεςφτεί Άραγε ποιούς πρέπει να υποστηρίζω και να βοηθάω. Το κατάστημα που μοναδικό σκοπό έχει να μου πιάσει τα χρήματα μου ή εκείνο που βοηθάει , προσφέρει , νοιάζεται για το μέλλον των θαλασσών μας και του ψαρέματος. Για να μην δώσω πάλι τροφή σε κάποιους να πούν τα δικά τους να αναφέρω ότι υπάρχουν και καταστήματα που θέλουν να διαφημίσουν και δέν μπορούν λόγω οικονομικών καταστάσεων. Σήμερα με τα ιχθυοτροφεία ίσως έγιναν 'ψαράδες' 2-3 χιλιάδες άτομα που δέν ξαναέπιασαν καλάμι στα χέρια τους. Απο αυτούς το 10-20 % θα μείνει στο ψάρεμα και πρέπει να τους βοηθήσουμε να δούνε τι είναι το πραγματικό ψάρεμα. Οι δύο οι Μάριοι επιλέχθηκαν απο εμένα να γίνουν administrator γιατί είναι άτομα ακαιρέου χαρακτήρα άτομα τα οποία εκτιμώ και σέβομαι για τον τρόπο με τον οποίο ασχολούνται με το ψάρεμα. Καμιά φορά είναι απότομοι απλά απο την μεγάλη τους αγάπη για το σωστό ψάρεμα και ότι θα πούν θα το πούν όπως το νιώθουν. Αυτή η συζήτηση είναι μια ευκαιρία να κοιτάξουμε όλοι διπλα μας και να σκεφτούμε. Θέλουμε να πάμε μπροστά; Θέλουμε να μείνουμε εδώ που είμαστε ή να πάμε πίσω. Ο καθένας πέρνει τις δικές του αποφάσεις.
ίσως να μην έχετε όρεξη να πιάνετε κανένα απο το χέρι για να τον μαθαίνετε τον σωστό τρόπο. Δέν χρειάζεται αν το κάνετε μόνο και μόνο νά πείσετε ο καθένας απο 2-3 φίλους σας να μπαίνουν στο φόρουμ και να διαβάζουν και να γράφουν τότε αμμέσος ο τροχός γίνετε με περισσότερες αχτίνες και αμμέσος πιο δυνατός. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα πούν έτον πάλε προσπαθει να μαζέψει μέλη για το φόρουμ πρός ώφελςο του. Μα ακριβώς δέν έχω κανένα ώφελος οικονομικό απο αυτό το πράγμα.Ακόμη και το περιοδικό όπου μας δίνει δύναμη να μιλάμε και να εκφραζόμαστε αν και με την σημερινή κατάσταση δέν είναι οικονομικά συμφέρον εντούτοις ωφείλουμε να το διαφυλάξουμε γιατί είανι το ΜΟΝΟ μέσο που έχουμε να πολεμάμε. Κάποιοι καταστηματάρχες αυτό το ξέρουν , το εκτιμούν και το τιμούν και περιμένουν ότι και οι αναγνώστες θα τους τιμήσουν και αυτοί για την συνεισφορά τους. Κάποιοι άλλοι καταστηματάρχες λένε στα αρ.... μας εμάς μας νοιάζουν μόνο οι πωλήσεις και αν δέν έχω άμμεσο οικονομικό ώφελος τότε δέν με ενδιαφέρει. Κάπου εδώ πρέπει ο καθένας μας να κάνει και την περισυλλογή του και να σκεςφτεί Άραγε ποιούς πρέπει να υποστηρίζω και να βοηθάω. Το κατάστημα που μοναδικό σκοπό έχει να μου πιάσει τα χρήματα μου ή εκείνο που βοηθάει , προσφέρει , νοιάζεται για το μέλλον των θαλασσών μας και του ψαρέματος. Για να μην δώσω πάλι τροφή σε κάποιους να πούν τα δικά τους να αναφέρω ότι υπάρχουν και καταστήματα που θέλουν να διαφημίσουν και δέν μπορούν λόγω οικονομικών καταστάσεων. Σήμερα με τα ιχθυοτροφεία ίσως έγιναν 'ψαράδες' 2-3 χιλιάδες άτομα που δέν ξαναέπιασαν καλάμι στα χέρια τους. Απο αυτούς το 10-20 % θα μείνει στο ψάρεμα και πρέπει να τους βοηθήσουμε να δούνε τι είναι το πραγματικό ψάρεμα. Οι δύο οι Μάριοι επιλέχθηκαν απο εμένα να γίνουν administrator γιατί είναι άτομα ακαιρέου χαρακτήρα άτομα τα οποία εκτιμώ και σέβομαι για τον τρόπο με τον οποίο ασχολούνται με το ψάρεμα. Καμιά φορά είναι απότομοι απλά απο την μεγάλη τους αγάπη για το σωστό ψάρεμα και ότι θα πούν θα το πούν όπως το νιώθουν. Αυτή η συζήτηση είναι μια ευκαιρία να κοιτάξουμε όλοι διπλα μας και να σκεφτούμε. Θέλουμε να πάμε μπροστά; Θέλουμε να μείνουμε εδώ που είμαστε ή να πάμε πίσω. Ο καθένας πέρνει τις δικές του αποφάσεις.
+100000000000000000admin wrote:Μέσα απο το φόρουμ έγιναν και γίνονται πολλά. όπως έχω πεί και χθές γνώρισα πάνω απο 200 άτομα έκαναν πάνω απο 100 φίλους μέσα απ αυτό το φόρουμ . Με ορισμένους διατηρώ σχέσεις καλύτερες και απο την οικογένεια μου. Είδα άτομα να εξελίσσονται ραγδαία. Ο φίλος ο Ναδιώτης που σήμερα τον κατατάσσω αναμεσα στους πολύ καλούς ψαροντουφεκάδες πρίν απο 4-5 χρόνια έκανε τα πρώτα του βήματα στο ψαροντούφεκο ακι την ελεύθερη κατάδυση, τον πήρα 2-3 φορές με την βάρκα μου στο ξεκίνημα του . Σήμερα είναι ενεργό μέλος ομίλων, είναι αθλητής της ελέυθερης κατάδυσης , είναι ένας πολύ καλός ψαροντουφεκάς. Ο πρώην πρόεδρος ο Νo-nick ένα τυπούι που του άρεσκε το surf casting και μέσα απο το φόρουμ βελτιώθηκε απο τα σεμεινάρια Mackellow και έλαβε μέρος σε αγώνες στην Ελλάδα. Ο σύνδεσμος απο την Ακτή δημιουργήθηκε σε Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του φόρουμ απο τα μέλη μας, η ομοσπονδία ξεκίνησε απο το φόρουμ. Παραδείγματα πολλά . Ψαροντουφεκάδες που τους βγάλαμε στην φόρα για τις ψαριές τους και άλλαξαν νοοτροπία, καλαμάες που απο την ανντένα και την ψαροτροφή πέρασαν στα εξιδικευμένα ψαρέματα και τα catch and release. Ακόμη και νεαρά άτομα που πριν απο 6-7 χρόνια δέν ασχολοιόντουσαν και τόσο με το ψάρεμα σήμερα είναι επιχειρηματίες με είδη αλιείας. Αλοίμονο τώρα αν για 5 κουβέντες πρέπει να τα αμαυρώνουμε όλα και να γινόμαστε 100 κόμματα. Δέν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. όλοι θέλουμε καθαρές θάλασσες με ψάρια. Σίγουρα μέσα απο το φόρουμ θα πεταχτεί και ένας νεαρός που σήμερα ανακάλυψε το φόρουμ και θα ποστάρει όλο χαρά την ψαριά του μή γνωρίζοντας εάν είανι σωστή η όχι . Είναι καθήκον μας να τον φέρουμε στον σωστό δρόμο. Τώρα εκείνος που ξέρει τον δρόμο και παραστρατεί επανελημένα τότε ναι να είμαστε αυστηρή μαζί του. Ο Χρύσανθος δέν νομίζω ότι παραστράτησε σοβαρά . Κατάλαβε το λάθος του τελείωσε. Εκείνο που πρέπει αν καταλάβετε είναι ένα!!! όλοι εμείς είμαστε οι αχτίνες εωός τροχού που γυρίζει. Είμαστε το αντίβαρο της παρανομίας της ασυνειδισίας της καταστροφής. Εάν εμείς δέν είμαστε ενωμένοι τότε τα πάντα είναι χαμένα.
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
-
τον παρεα μονο με λουμπαρα καμνεις τον καλα ηταν ησια με το δυτη ο ατιμος!!
εχλαπαδιασε το ψαρακι του ...ο δυτης την ωρα που επιασε το ψαρι και το χερι του εννα αλλαξε 7 χρωματα!!
...αν ειμουν ...μετα που το σιοκ εισιε να του μαθο τροπους του κυριου
εχλαπαδιασε το ψαρακι του ...ο δυτης την ωρα που επιασε το ψαρι και το χερι του εννα αλλαξε 7 χρωματα!!

...αν ειμουν ...μετα που το σιοκ εισιε να του μαθο τροπους του κυριου

-
σαν να τζαι εν παίζει ρε παλλικάρι.....
Υ.Γ ...το φτι εγίνηκε λιλλίτσια τελικά....ακόμα υποφέρω ..αύριο γιατρό

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Pε κοπελια η θάλασσα εγεμωσεν ψαρκα, γιατί εν ποστάρει κανένας;
Να βάλω έναν εγώ που έπιασεν ένας παρέας...
- Attachments
-
- pinka 2,5.jpg (55.68 KiB) Viewed 9135 times
I live my life a breath at a time
Το άλλο Σάββατο να με πάρεις να μου δείξεις και εμένα κανένα τόπο που έχει ψάρκα αλλά 'να πατώ' 

- c.nadiotis
απο οτι μου λαλουν εγω οσον τζαι πατω τζιαμε...
I live my life a breath at a time
Το σαβατοκυριακο επιαμε με την οικογενεια στον πωμο τζαι επι ευκαιριας να παμε τζαι κανενα ψαρεμα βαλω τζαι την καμερα πας το οπλα τζαι ετραβησα καπου στα τριαντα βιντεο σε βολες ψαριων καλλιτζες κτλ ετραβησα ενα ωραιο ορφο τζαι μια πολλα ωραια πιγγα που εκουμπησα σχεδον το ψαροτουφεκο πανω της τζαι εδιστασα να την παιξω γιατι ελαλουν εν <<μακρια>> στραβαρα μες τα μαθκια μου!!!
Τζαι στο τελος παω σπιτι να <<δω>> τα βιντεο μου τζαι το λαθος που εκαμα τζαι εχασα τζιντο ψαρι!
Ανακαλυψα οτι εν ειχα βαλει την καρτα μες την καμερα αλλο λλιο να πιασω το κλαμα που το κακο μου!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τζαι στο τελος παω σπιτι να <<δω>> τα βιντεο μου τζαι το λαθος που εκαμα τζαι εχασα τζιντο ψαρι!
Ανακαλυψα οτι εν ειχα βαλει την καρτα μες την καμερα αλλο λλιο να πιασω το κλαμα που το κακο μου!
- Kyriakos Zeniou
Χμμ εν σου περνα με το video τελικα!!!! Αρκεψες τζαι προβληματιζεις με 

- Christopher
Πες μου ήταν ξυλοφάγου που πιάστηκε? Γιατί είδα 2 δύτες και ένα μέσα στο αυτοκίνητο να τους περιμένει που εφκάλαν έτσι ψάρι.c.nadiotis wrote:Pε κοπελια η θάλασσα εγεμωσεν ψαρκα, γιατί εν ποστάρει κανένας;
και η κάμερα δεν σου έβγαλε ειδοποίηση
εσυ μεν φοασε αυριο εν θα ξεχασω να βαλω την καρτα για να δεις τι εν σας περνα εσας!Kyriakos Zeniou wrote:Χμμ εν σου περνα με το video τελικα!!!! Αρκεψες τζαι προβληματιζεις με

Φιλε εν action camera δεν εχει οθονη κτλ εχει μονο τρεις λαμπουες τζαι να αψε η μια λαμπουα εν την ειδα!MarinosA wrote:και η κάμερα δεν σου έβγαλε ειδοποίηση