Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

chrysanthos9

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by chrysanthos9 »

που η ωρα 4μιση σημερα εως τις 6 μια βολη σε ενα γαουροσορκο παει για οσκαρ το καλιτζη που εκαμα που τους 30 ποντους εκαλικοσα τον :( βασικα ψαρια εν ειδα τιποτε πολλα λια ειδα συνολικα 3 σορκους 1 παλαμιδα και μια σφυρνα που μακρια τιποτε αλλο μονο ενας σορκος εκοντεψε
Rememper always someone waiting for you at home

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

chrysanthos9 wrote:που η ωρα 4μιση σημερα εως τις 6 μια βολη σε ενα γαουροσορκο παει για οσκαρ το καλιτζη που εκαμα που τους 30 ποντους εκαλικοσα τον :(
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :lol: :lol: το ψαρεμα σου εν οπως την μαππα σου :lol: :lol: :lol: χαχαχαχαχαχα :mrgreen:

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

αχαχα ναι ρε ναι εφκαλα σας την Κυριακη κατι σεντρες μοιρογνωμονιο αλλα εν εβαλατε μια γμτ

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

chrysanthos9 wrote:αχαχα ναι ρε ναι εφκαλα σας την Κυριακη κατι σεντρες μοιρογνωμονιο αλλα εν εβαλατε μια γμτ
αστα αυτα....αλλου... :lol:

angiec

Post by angiec »

Πρώτη βολή με μπολονέζ πρώτο τσίμπημα και πρώτο ψάρι
όχι πολύ μεγάλο αλλά κατάπιε ολόκληρο το δόλωμα με το αγκίστρι και το κράτησα
Attachments
Photo-0016.jpg
Photo-0016.jpg (127.67 KiB) Viewed 5878 times

leshi cy

Post by leshi cy »

οποσ την πομπα :D :D ...πολυ ωραιο ψαρι :clap: angie

ελα ελα πε μασ τα ουλλα κιλα βαροσ τεχνικη, με ιντα οπλο το επιασες !! :mrgreen:

...αντζη αν εχεισ κανενα τοπο που θελεις να δεις αν εχει ψαρη πιστευκω εχουμε δαμεσα εθελονταις πολλους !! :lol: :lol:
...

ρε χρυσανθε τα καλλιτζια ειναι παρτ οφ δε γκαμε πουλαλουμεν , εν πιστευκο οτη εν εισιε ψαρη τζικατοο φιλε μου :lol: :lol:
...ειμουν μεσα προχτες που τεσ 2 εως που ενιχτοσε ...εκαμα μια βολη στην τριπα πασ ενα κεφαλο καλο ,ειχε λιουσ σορκουσ αλλα εκαμνα καρτερη και εμινισκαν στα 20 μ και εγιριζαν πισω ...α επιασα ενα αχταποη !
μιση ωρα πριν να νυχτοση επεξα ενα σορκο καλο ...και ενα καλαμαρι μισο κιλο !!
αν εκαμνα προπονηση για μαραθώνιο ειχε να εχει και έλεος !!
για οσουσ ξερουν εμπηκα που το λιμανακη του ξυλοφαου και εφκικα στο γηπεδο στην ορμιδια !!
πολλα λια πραματα γενικα !!
...ατε να καλοκαιρκαση να δουμε τι αλλη διακαιολογια εννα εβρουμε τορα και να παη :mrgreen: :mrgreen:
παντος μετα το πασχα ειναι ο καλυτερος καιροσ για ψαρεμα !! :wink:

angiec

Post by angiec »

Μάριε μου δεν είναι πολύ μεγάλο ,37cm βάρος ......δεν έχω ζυγαριά , πιάστηκε με τυλιχτό και μάλιστα κτύπησε και δεύτερο σε ένα πεντάλεπτο αλλά το άτιμο τρύφτηκε στο βράχο και έκοψε το παράμαλλο : Με BOLOGNESE ,μισίνα 18 μάνα ,και παράμαλλο 16 .Η πλάκα ήταν ότι δεν είχα ιδέα πως να κουμαντάρω το καλάμι ,το αγόρασα την Πέμπτη και Παρασκευή πρωί με την πρώτη βολή πιάστηκε . :D :D

leshi cy

Post by leshi cy »

angiec wrote:Μάριε μου δεν είναι πολύ μεγάλο ,37cm βάρος ......δεν έχω ζυγαριά , πιάστηκε με τυλιχτό και μάλιστα κτύπησε και δεύτερο σε ένα πεντάλεπτο αλλά το άτιμο τρύφτηκε στο βράχο και έκοψε το παράμαλλο : Με BOLOGNESE ,μισίνα 18 μάνα ,και παράμαλλο 16 .Η πλάκα ήταν ότι δεν είχα ιδέα πως να κουμαντάρω το καλάμι ,το αγόρασα την Πέμπτη και Παρασκευή πρωί με την πρώτη βολή πιάστηκε . :D :D
μια χαρα :D παντος φενεται ωραίο ψαρι ,ειδα και εγω κατι αλλα μικρα 300-400γρ
με μισινα 18 και 16 παραμαλλο ....το τζιερο που ψαρευκα με καλαμι πασ τεσ συρτεσ ειχα 40 αρα και 30 παραμαλλο :lol: :lol: :lol: :lol:
και καμια βαρκα να πιαναμε ευκαλλαμε τιν εξω :lol: :lol: :lol: :lol:

angiec

Post by angiec »

Παιδιά αν μπορεί κανένας να μεταφέρει την φωτ .και τα υπόλοιπα στο Ψάρεμα από Ακτή ( ψαρευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα Έκανα λάθος!!!!!!!!και τώρα το είδα .

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

και σημερα ειχεν βουτια απογευματινη αλλα παλι ψαρια γιοκ μια βολη ενα μουρμουρο και τιποτε αλλο εφα τις τρυπες ουλες με το ζευγαρι μου καρτερια ψαχτηρια τιποτε αλλο οπως που να εβουτουν μεσα σε πισινα :o

angiec

Post by angiec »

.α επιασα ενα αχταποη !

Θέλουμε φωτο .......θέλουμε φώτο........ :o :o :o :o :o :D :D

S P A I K ! ! !

Post by S P A I K ! ! ! »

Η ωρα 4.30.. βγαινω από το σπιτι ανεβαινω στην μηχανη και πριν προλαβω να γυρισω τον διακοπτη χτυπαει το κινητο.. ειναι το ζευγαρι μου.. που σκ@τ@ εισαι? Τωρα ελεγα να παω καμια βολτα να δω το κοριτσι.. εισαι τρελος? Γιατι δεν εισαι στην θαλασσα..?!! εεεεεμ.. σκεφτηκα να παω το πρωι αλλα τελικα δεν καταφερα να ξυπνησω.. σηκω και πηγαινε τωρα!!! Ρε είναι καλος ο καιρος? Πλακα μου κανεις?!! Τρελες ορατοτητες και λαδι η θαλασσα!! Ρεστια? Ποια ρεστια ρε φυγε τωρα!! Αααααααααα.. παρε και την καμερα.. η καμερα όμως για κακη μου τυχη δεν ειχε μπαταρια..Καλα καλα.. παιρνω τηλ το κοριτσι.. της λεω θα αργησω λιγο, ετοιμαζομαι και 4.55 ημουν θαλασσα.. Τι βλακειες μου λεει για λαδι και cucumbers from Kalavrita? End of all τωρα που ηρθα.. βουταμε.. Η ωρα περναει και τπτ ακομα.. Μα να!! Σαν ηλιαχτιδα ξεπροβαλει μεσα από το θολο τοπιο η πρωτη μπαφα!(ας πουμε καμια π@π@ρια να ανεβει το κεφι) η ωρα παλι περναει και η δευτερη μπαφα εμφανιζεται και κανει παρεα με την πρωτη στην ψαροβελονα. Μετα από λιγα μετρα βρισκω έναν λακο και η περιοχη γεμιζει με γλυκο νερο.. εδώ χαλαρωσε αρκετα γιατι… μου κανει κλικ για λυκο…πολύ ηρεμη βυθιση και μια κεφαλα αρχιζει να πλησιαζει και να μεγαλωνει.. και να μεγαλωνει. Στριψε μαμω το φελεκι μου!!! Αυτό τπτ.. ερχετε σε απολυτη ευθια εχει ερθει όμως τοσο κοντα που είναι σχεδον αδυνατη η αστοχια.. η βολη το βρισκει στο μαγουλο και το παιρνει σουβλακι μεχρι την ουρα! ΝΑΙ! Πηρα το μεγαλο της περιοχης λεω!!! Ποσο λαθος ημουν!!! Στα επομενα 10 λεπτα ειδα ένα τροπαιο (δεν αναφερω κιλα..) και τρια γοφαρια (παλι δεν αναφερω κιλα!) το κρυο εχει αρχισει να γινετε αισθητο και η μερα κλεινει με μια ακομα μπαφα με οριακη βολη!!!
http://imageshack.us/f/844/enav.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/12/dyof.jpg/

angiec

Post by angiec »

:clap: :clap: :clap: Τρελλή ψαριά!!!!!!!!!!!!!!

admin
Site Admin

Post by admin »

Ωραίος :clap:

leshi cy

Post by leshi cy »

angiec wrote:.α επιασα ενα αχταποη !

Θέλουμε φωτο .......θέλουμε φώτο........ :o :o :o :o :o :D :D
angie ...φωτο εν εχει για τα συγκεκριμενα ψαρακια , εδωσα τα στον πατερα μου , γιατι εκαμεν μου τον ταξιτζιη ...ηντα νομιζεισ μετα που 5 ωρεσ μεσ το νερο επεια κολυμπητοσ πισω εδοκαμεν ραντεβου η ωρα 7 και επιρεμε στο αυτοκινητο !!

εχω 4 κεφαλουσ του σαβαττου καμνουσου :lol: :lol: :lol: 4 ψαρκα πανω που 5 κλ !

μαικ πολλα ωρεα τα ψαρκα φιλε μου ζηλευω ψαρκα και βυθο! :clap:

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”