Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

sotiris!129

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by sotiris!129 »

καλα τωρα να κανονισο να σου πεπσω κοματι, τωρα να πιαω τον πανικο να δω αν θε ερτει κανενα γιρο λευκωσια
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?

S P A I K ! ! !

Post by S P A I K ! ! ! »

καλησπερα σε ολους σας!! σημερα μου ειχε μυρισεi ψαρι στο φουρνο με λαδολεμονο.. πηρα το οπλο και βουρ στην θαλασσα.. (αλλο που δεν ηθελα..) δυστυχως τα μεγαλα ηταν καχυποπτα...δεν πειραζει, παλι κατι καναμε.. καλα περασαμε και αυτο ειναι που μετραει!!!
DSC0000007.jpg
DSC0000007.jpg (150.39 KiB) Viewed 7246 times

sea-hunter

Post by sea-hunter »

πολλα γεριμη μερα σημερα!!! βαλλουμε βαρκα πρωι πρωι εχωντας στον νου jigging με μινερους και συναγριδες, 3εκινουμε την μηχανη παμε να στριψουμε το τιμονι :evil: :doh: εν εστριφκε :twisted: φκαλλουμε την παμε σπιτι πλυσιμο και στο τελος καταληγουμε για ψ/τ :shock: :lol: :lol: τελικα α3ιζε τον κοπο :D λαυρακος 1.5 kg :dance:
Attachments
for.jpg
for.jpg (81.47 KiB) Viewed 6992 times
Keep Walking...Keep Fishing!!

leshi cy

Post by leshi cy »

μια χαρα ο λαβραξ ...ελπιζω λογο του καιρου να ερθουν εστο και καθυστερημένα όπως περσι !!
αν ερτουν !!!
...μεν ακουεις πελλαρεσ , καλαμια, τζιε ξερο εγιο, αμεν ερτι το ψαρι τετ α τετ !! :violence-snipersmiley: :animals-fishblue:
εν αλλη φαση ...νταξη τισ παραπανο φορεσ μινισκη μας το ματι :lol: :lol: ...αλλα κατι γινεται !!
παντοσ πολλα μικροψαρα φετος! :wink:
ελπιζουμαι για μια δυνατη χρονια!! :pray:

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

sea-hunter wrote:πολλα γεριμη μερα σημερα!!! βαλλουμε βαρκα πρωι πρωι εχωντας στον νου jigging με μινερους και συναγριδες, 3εκινουμε την μηχανη παμε να στριψουμε το τιμονι :evil: :doh: εν εστριφκε :twisted: φκαλλουμε την παμε σπιτι πλυσιμο και στο τελος καταληγουμε για ψ/τ :shock: :lol: :lol: τελικα α3ιζε τον κοπο :D λαυρακος 1.5 kg :dance:
κατι ηξερε η βαρκα και εν εστριφκε φιλε.. :lol: :lol: :lol: :lol:

mariosspinning

Post by mariosspinning »

...μεν ακουεις πελλαρεσ , καλαμια, τζιε ξερο εγιο, αμεν ερτι το ψαρι τετ α τετ !!
άλλη η χάρη να τα ψαρέφκεις με το καλάμι φίλε
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα

leshi cy

Post by leshi cy »

εν εχω υπομονη παρεα !!
προτιμο καρτερη καρτερι το καημο μου έως παρατζη !!
...πιστεψε αμαν δεισ ενα πουλάρι πανω που 30 κιλα να ερκετε τσαμπουκομενο πανο σου !!
εν εχι αίσθημα να σου εκφράσω !!
μετα που το εχασα ακομα να δεις :lol: :lol: :lol:

nicolas theocharous

leshi cy wrote:εν εχω υπομονη παρεα !!
...πιστεψε αμαν δεισ ενα πουλάρι πανω που 30 κιλα να ερκετε τσαμπουκομενο πανο σου !!

πρεπει να ηθελε μεγαλη προσπαθεια για να χασεις ενα 30 κιλο πουλαρι ρε φιλε σωστα?? εν σαν τον επιθετικο που εν πανω στην γραμμη μονος του και φκαλει την μπαλα που πανς που το τερμα.. ετυχε μου και εμενα ετσι με το ψαροτουφεκο οταν εκαμνα γμτ.. 3-4 φορεσ μαλιστα αλλα οι ετσι μεγεθος εννοειτε

Sailor

Post by Sailor »

Φιλε μου να σου κατσει πασ στο καλαμουι spining εστω και μονοκιλο ψαρι ,η μαχη που καμνει θυμασαι την μερες.Τωρα αν σου τυχει τρικιλο με πεντακιλο παλαμιδα λιτσα μινερι η ακκανομουττας μιλουμε για ΤΗΝ ΜΑΧΗ κατι που μπορει να διαρκεσει μεχρι και πανω απο ωρα ειδικα αν εχεις λεπτα εργαλεια.Νιοωθεις την δυναμη του ψαριου στο φουλ.

Giorkos

Post by Giorkos »

leshi cy wrote: προτιμο καρτερη καρτερι το καημο μου έως παρατζη !!
-------------------------------------------------------------------
:

:clap: :clap: :clap:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

leshi cy

Post by leshi cy »

nicolas theocharous wrote:

πρεπει να ηθελε μεγαλη προσπαθεια για να χασεις ενα 30 κιλο πουλαρι ρε φιλε σωστα?? εν σαν τον επιθετικο που εν πανω στην γραμμη μονος του και φκαλει την μπαλα που πανς που το τερμα.. ετυχε μου και εμενα ετσι με το ψαροτουφεκο οταν εκαμνα γμτ.. 3-4 φορεσ μαλιστα αλλα οι ετσι μεγεθος εννοειτε
νικολα εν ηθελε μεγαλη προσπαθεια απλα λαθος επιλογες ! :mrgreen:
απο την ωρα που αντι να πιασο το 3 λαστιχο με την 7,2 επιασα το 110 μονολαστιχο !
εκαμα τιν επιλογη μου !
8α πηγαινα για ασπρα ...και εκατσε μου το τερας!
μετα λαθος βολη εριξα κεφαλη και οχι καπου πιο μαλακα ...εν το περασε εμινε η βερκα έως το φτερουη !!
παντός το ψάρι ιταν πάνω απο 1,5 μ σιουρα !πηρε 40 μετρα μουλινε εβουρουν το να το δευτεροσο με το 60 αρι :lol: ...αλλα μολισ ηβρε βραχο επιαστικε το σχοινι και πεταξε τιν βερκα που πανω του !
ακομα θωρώ το ονειρο και μιλουμαι ξύπνιος παντα ααα :lol: :lol: :lol:
..πλεων εν ψαρευκο με μονολαστιχο :mrgreen: ...εμειναν μου ψυχολογικά :lol: ...το καλο εν του εκαμα ζημια του ψαρκου !
...
σαιλορ φιλε μου προτιμώ να πατο σκανδαλη :violence-uzi ...εγω διαλεγω το θηραμα μου !! επεξα λιτσα παρεα και εκαμνε αλματα πανω που το νερο δυνατη εμπειρια !!

γιορκο ...αφου ετσι ειναι ρε φιλε μου !!
...αμεν εννεν τιποτεσ αλλο σε 3 ορα 4- 5 ορεσ ψαρεμα αν μεν πιασεις τιποτε μηνισκη σου η γυμναστικη :lol: :lol:

nicolas theocharous

leshi cy wrote:
nicolas theocharous wrote:

νικολα εν ηθελε μεγαλη προσπαθεια απλα λαθος επιλογες ! :mrgreen:
απο την ωρα που αντι να πιασο το 3 λαστιχο με την 7,2 επιασα το 110 μονολαστιχο !
εκαμα τιν επιλογη μου !
8α πηγαινα για ασπρα ...και εκατσε μου το τερας!
μετα λαθος βολη εριξα κεφαλη και οχι καπου πιο μαλακα ...εν το περασε εμινε η βερκα έως το φτερουη !!
παντός το ψάρι ιταν πάνω απο 1,5 μ σιουρα !πηρε 40 μετρα μουλινε εβουρουν το να το δευτεροσο με το 60 αρι :lol: ...αλλα μολισ ηβρε βραχο επιαστικε το σχοινι και πεταξε τιν βερκα που πανω του !
ακομα θωρώ το ονειρο και μιλουμαι ξύπνιος παντα ααα :lol: :lol: :lol:
..πλεων εν ψαρευκο με μονολαστιχο :mrgreen: ...εμειναν μου ψυχολογικά :lol: ...το καλο εν του εκαμα ζημια του ψαρκου !
...
σαιλορ φιλε μου προτιμώ να πατο σκανδαλη :violence-uzi ...εγω διαλεγω το θηραμα μου !! επεξα λιτσα παρεα και εκαμνε αλματα πανω που το νερο δυνατη εμπειρια !!

γιορκο ...αφου ετσι ειναι ρε φιλε μου !!
...αμεν εννεν τιποτεσ αλλο σε 3 ορα 4- 5 ορεσ ψαρεμα αν μεν πιασεις τιποτε μηνισκη σου η γυμναστικη :lol: :lol:
απαναγια μου ρε φιλε λαλεις την κουβεντα και γυριζει μου εμενα ρε γμτ!!! φανταζουμε την φαση.. τρομερη ατυιχια.. τι ηταν?? μινερι φανταζουμε?? παντα ρε γμτ ολα συμβαινουν εκει που ειμαστε παντα απροετοιμαστοι..

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ιντα εγω εχασα το Ιουλη ενα πας τα 10 κιλα παρομοια φαση αδυναμια του 90αριου να το περασει και ακομα κλαιω το :( σκεφτου να ηταν 30κιλο ηταν να κλαιω 3 χρονια
Rememper always someone waiting for you at home

leshi cy

Post by leshi cy »

μινερη φιλε μου μινερη ...εμεινε το οπλο στο χερι !!
κατσε να τυλιξησ υστερα το μουλινε...εννοηται ψαρεμα γιοκ μετα :D :D
εκραταμε η πελλαρα καμποσο καιρο ...πιαννι με ορεσ ορεσ θιμουμετο και περνα μου ...αλλα αν ερτι αλλο υστερα που 20 χρονια δηλαδη εννα ξερο τι εννα καμο!!! :lol: :lol:
...βασικα το ψαρι εχασα το γιατι εκαμα λαθοσ βολη !!
ειχα του υπερβολικη εμπιστοσυνη του οπλου , αλλα απο δυναμη και διατρησει στο συγκεκριμενο ψαρι δεν ηταν αρκετη !!
θιμουμαι που εβλεπα το μινερη να ερκεται και μου εκαμε εντυποση ποσο μεγαλο ηταν το κουτελλο του μπροστα αμαν ηθελα επεζα αναμεσα στα ματια εννα ειχε εννα ποη αλοποσ και το ματι του ησια με την παλαμη μου !!
παντοσ η βερκα 1,50 επε3α το πισο που το ματι την ορα που μου την εκαμε ειδα την βερκα πασ το κορμη του ψαρκου και εν εφτανε εωσ το νουρο του !
...
α και πριν να γινη τουτο εχασα περιπου εννα μηνα πριν μια συναγριδα καμια 10 αρκα κιλα ...εσχηστικε που το νημα πασ το τραβηγμα !!
...υπαρχουν παντωσ αυτοπτεσ μαρτυρεσ που με ειδαν να φκαινο πασ την βαρκα 20 λεπτα ψαρεμα και εν εξανα εμπηκα εοσ το διλησ ... και που εχασα τιν συνγριδα εκαμα μια μερα να μπο μεσ το νερο ...ειμασταν 3 μερο ακαμα !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
τορα παρεα ειμαι ετοιμοσ αλλα ψαρκα εν εσιη :lol: :lol: :lol: :lol:

Sailor

Post by Sailor »

Ησουν τυχερος να εχεις ετσι εμπειρια ρε φιλε αν και ατυχος στο αποτελεσμα.ΕΝ οι φορες που μπαινεις μεσα και λαλεις εν ναβρω κανα ψαρι και ξαφνικα θωρεις ενα γιγαντα,παντως παλια που εκαμνα ψαροτουφεκο μεγαλο ψαρι που μου ετυχε ηταν ακκανομουττασ 3κιλος που μου εφυε διοτι τα λαστιχα εν ηταν δυνατα να καρφωσει το ψαρι εμεινε το φτερο εξω αντιναξε μου την βερκα τσε εφυε, αθυμουμαι εβκηκα εξω τσε ηρτε μου να αρκεψω να φακκω το ψαροτουφεκκο πας στο βραχο.Τωρα που θυμουμαι επαθα το ιδιο μασκαραλικι στην θαυλανδη μ ενα παλιοψαροτουφεκο που επηρα.Που ναξερα οτι ηταν να βρισκω μπαρακουντα 3κιλα 5 κιλα καθε μερα τσι κατω

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”