Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

AggelosLRK

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by AggelosLRK »

και "παν μετρο αριστο" τι θα κανει ο φιλος 2χ12κιλα λιτσες? κατα ταλλα πολυ ομορφη η λιτσα σου,ειναι ονειρο για πολλους

arisinblue

Post by arisinblue »

Μια μικρή και μια μεγάλη με την ίδια όμως συμπεριφορά.
P6031235.JPG
P6031235.JPG (83.78 KiB) Viewed 7335 times
P4243305.JPG
P4243305.JPG (41.78 KiB) Viewed 7340 times

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

μην βαζετε αλλες λιτσες,εχουμε και καρδιακους δαμεσα... :obscene-drinkingdrunk:

Rodos

Post by Rodos »

Εν πιστυεκω ποτε να ξανανιοσω ποτε εσι οπος ενιωσα την ωρα που την εθορουν να ερκεται πανωμου τζε ενωμιζα πος ηταν καρχαριας, τζε επαλαβοσα τζε στην αρχη εβοειθηκα να την πεξω !!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Attachments
27.4.2010.jpg
27.4.2010.jpg (34.97 KiB) Viewed 7326 times

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

Mashallah !!!! εν πραμαν, εγιω εν εδωκα πα σε καμιαν ακομα...... :oops:
I live my life a breath at a time

Rodos

Post by Rodos »

Φιλουι μου σου ευχομαι να ζησεις αυτες τισ σιτγμες τις αγωνιας αν θα σου κοντεψει, αν θα την πεξεις κελλε ι οι , τζε ηστερα βολει τζε ,τζεινη ουλλη η μαχοι να οσπου να την παισεις αγγαλια τζε εν την εξαπολλας με τπτ. Σου ευχομε να βρεθει και σενα στο δρομο σου .!!!!!!!!!!! :)

leshi cy

Post by leshi cy »

μάλιστα τούτη εν λίτσα η μεγάλη θα πρέπει να είναι 25-30kg? :clap:
πολύ ωραία ψαρια φίλοι μου! :mrgreen:
η "λιτσες" έχουν μια μαγκιά και έρχονται να σ αντικρίσουν κατάματα χωρίς φόβο ! :violence-shootself:
πάντως είναι πολύ δυναμικές σαν ψάρι αλλα εμενα μου έμεινε η ταχύτητα τις συναγρίδας μετά την βολή πολύ εκρηχτική με δύναμη! :auto-nx:

orfos

Post by orfos »

leshi cy wrote:μάλιστα τούτη εν λίτσα η μεγάλη θα πρέπει να είναι 25-30kg? :clap:
πολύ ωραία ψαρια φίλοι μου! :mrgreen:
η "λιτσες" έχουν μια μαγκιά και έρχονται να σ αντικρίσουν κατάματα χωρίς φόβο ! :violence-shootself:
πάντως είναι πολύ δυναμικές σαν ψάρι αλλα εμενα μου έμεινε η ταχύτητα τις συναγρίδας μετά την βολή πολύ εκρηχτική με δύναμη! :auto-nx:
Φιλε Μαριε βαλε τζιαι καμια φωτο με συναγριες να βρασουμε για τον Ιουνη ρε παρεα μ ! :) :) :) :clap: :clap:

arisinblue

Post by arisinblue »

Φόρεσα το ψευτικο δερμα απο νεοπρέν και γλυστρισα στο μπλε. Βουτιξα με μια ανάσα, ανέβηκαν οι παλμοι στη θεα των πελαγίσιων και σε δευτερόλεπτα η ανδρεναλίνη βάρεσαι κόκκινο. Τα χέρια και τα πόδια γέμισαν γαλακτικό αλλά η χαρά να κρατάς ενα μεγάλο θηρευτή σε κάνει να τα ξεχνάς την κούραση. Μόνο το υποβρύχιο κυνήγι με μια ανάσα μπορεί να σου δόσει εικόνες που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη σου. Υπομονή μέχρι τον Ιούνιο.
P4243274.JPG
P4243274.JPG (150.71 KiB) Viewed 7061 times
P7012305.JPG
P7012305.JPG (164.46 KiB) Viewed 7054 times

orfos

Post by orfos »

arisinblue wrote:Φόρεσα το ψευτικο δερμα απο νεοπρέν και γλυστρισα στο μπλε. Βουτιξα με μια ανάσα, ανέβηκαν οι παλμοι στη θεα των πελαγίσιων και σε δευτερόλεπτα η ανδρεναλίνη βάρεσαι κόκκινο. Τα χέρια και τα πόδια γέμισαν γαλακτικό αλλά η χαρά να κρατάς ενα μεγάλο θηρευτή σε κάνει να τα ξεχνάς την κούραση. Μόνο το υποβρύχιο κυνήγι με μια ανάσα μπορεί να σου δόσει εικόνες που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη σου. Υπομονή μέχρι τον Ιούνιο.
P4243274.JPG
P7012305.JPG
Ε φιλε πραγματικα εντυπωσιακος ποσα κιλα ηταν ρε φιλε η λιτσα τουτη? Ηταν μιαλο θερκο παντως! :clap: :clap: :clap: :) :)

george87d

Post by george87d »

Ε Αρη πολλοχουμιζισε ο Χριστος γιοσ του Αδαμου που το Γερι.. Εν καμνει λαθοσ ομος σε οτι μου ειπεν ομος!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

ZIAD

Post by ZIAD »

Ετσι μπραβο.....Φορτωστεεεε!!!!! Εμειναν 15 μερες και ετσι οπως πατε θα μας κανετε να βαλουμε αδεια απο την δουλεια για ολο τον Ιουνη!!! :D :D :D Οπως και να 'χει.... μπραβο σε ολους για τα υπεροχα ψαρια!!!! Παντα τετοια!!! :clap:

orfos

Post by orfos »

ZIAD wrote:Ετσι μπραβο.....Φορτωστεεεε!!!!! Εμειναν 15 μερες και ετσι οπως πατε θα μας κανετε να βαλουμε αδεια απο την δουλεια για ολο τον Ιουνη!!! :D :D :D Οπως και να 'χει.... μπραβο σε ολους για τα υπεροχα ψαρια!!!! Παντα τετοια!!! :clap:
Παμε δυνατα!!!!!!!!!!
14 τζιαι ποπσε!

arisinblue

Post by arisinblue »

Το ροζ θα φορεθει πολύ το καλοκαιρι.
PB130129 - Αντίγραφο.JPG
PB130129 - Αντίγραφο.JPG (145.87 KiB) Viewed 6671 times
PB130138.JPG
PB130138.JPG (128.31 KiB) Viewed 6668 times

leshi cy

Post by leshi cy »

όμορφη η κυρια φιλε μου! :clap:
...εγώ κοπελια αποφάσισα το μάλλον εν θα "ξαναβουτισο" το καλοκαίρι ! :lol: :lol:
με τούντα κομμάτια που μας βάλλουν τα παιδιά ένα παο μια φορα και εν θα θέλω να ξαναπάω ! :mrgreen: :mrgreen: :roll:
...
respect φιλε Αρη :clap: :clap:

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”