Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- AggelosLRK
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
και "παν μετρο αριστο" τι θα κανει ο φιλος 2χ12κιλα λιτσες? κατα ταλλα πολυ ομορφη η λιτσα σου,ειναι ονειρο για πολλους
- arisinblue
Μια μικρή και μια μεγάλη με την ίδια όμως συμπεριφορά.
- AggelosLRK
μην βαζετε αλλες λιτσες,εχουμε και καρδιακους δαμεσα... 

Εν πιστυεκω ποτε να ξανανιοσω ποτε εσι οπος ενιωσα την ωρα που την εθορουν να ερκεται πανωμου τζε ενωμιζα πος ηταν καρχαριας, τζε επαλαβοσα τζε στην αρχη εβοειθηκα να την πεξω !!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Attachments
-
- 27.4.2010.jpg (34.97 KiB) Viewed 7326 times
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Mashallah !!!! εν πραμαν, εγιω εν εδωκα πα σε καμιαν ακομα...... 

I live my life a breath at a time
Φιλουι μου σου ευχομαι να ζησεις αυτες τισ σιτγμες τις αγωνιας αν θα σου κοντεψει, αν θα την πεξεις κελλε ι οι , τζε ηστερα βολει τζε ,τζεινη ουλλη η μαχοι να οσπου να την παισεις αγγαλια τζε εν την εξαπολλας με τπτ. Σου ευχομε να βρεθει και σενα στο δρομο σου .!!!!!!!!!!! 

-
μάλιστα τούτη εν λίτσα η μεγάλη θα πρέπει να είναι 25-30kg?
πολύ ωραία ψαρια φίλοι μου!
η "λιτσες" έχουν μια μαγκιά και έρχονται να σ αντικρίσουν κατάματα χωρίς φόβο !
πάντως είναι πολύ δυναμικές σαν ψάρι αλλα εμενα μου έμεινε η ταχύτητα τις συναγρίδας μετά την βολή πολύ εκρηχτική με δύναμη!

πολύ ωραία ψαρια φίλοι μου!

η "λιτσες" έχουν μια μαγκιά και έρχονται να σ αντικρίσουν κατάματα χωρίς φόβο !

πάντως είναι πολύ δυναμικές σαν ψάρι αλλα εμενα μου έμεινε η ταχύτητα τις συναγρίδας μετά την βολή πολύ εκρηχτική με δύναμη!

Φιλε Μαριε βαλε τζιαι καμια φωτο με συναγριες να βρασουμε για τον Ιουνη ρε παρεα μ !leshi cy wrote:μάλιστα τούτη εν λίτσα η μεγάλη θα πρέπει να είναι 25-30kg?![]()
πολύ ωραία ψαρια φίλοι μου!![]()
η "λιτσες" έχουν μια μαγκιά και έρχονται να σ αντικρίσουν κατάματα χωρίς φόβο !![]()

- arisinblue
Φόρεσα το ψευτικο δερμα απο νεοπρέν και γλυστρισα στο μπλε. Βουτιξα με μια ανάσα, ανέβηκαν οι παλμοι στη θεα των πελαγίσιων και σε δευτερόλεπτα η ανδρεναλίνη βάρεσαι κόκκινο. Τα χέρια και τα πόδια γέμισαν γαλακτικό αλλά η χαρά να κρατάς ενα μεγάλο θηρευτή σε κάνει να τα ξεχνάς την κούραση. Μόνο το υποβρύχιο κυνήγι με μια ανάσα μπορεί να σου δόσει εικόνες που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη σου. Υπομονή μέχρι τον Ιούνιο.
Ε φιλε πραγματικα εντυπωσιακος ποσα κιλα ηταν ρε φιλε η λιτσα τουτη? Ηταν μιαλο θερκο παντως!arisinblue wrote:Φόρεσα το ψευτικο δερμα απο νεοπρέν και γλυστρισα στο μπλε. Βουτιξα με μια ανάσα, ανέβηκαν οι παλμοι στη θεα των πελαγίσιων και σε δευτερόλεπτα η ανδρεναλίνη βάρεσαι κόκκινο. Τα χέρια και τα πόδια γέμισαν γαλακτικό αλλά η χαρά να κρατάς ενα μεγάλο θηρευτή σε κάνει να τα ξεχνάς την κούραση. Μόνο το υποβρύχιο κυνήγι με μια ανάσα μπορεί να σου δόσει εικόνες που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη σου. Υπομονή μέχρι τον Ιούνιο.

Ε Αρη πολλοχουμιζισε ο Χριστος γιοσ του Αδαμου που το Γερι.. Εν καμνει λαθοσ ομος σε οτι μου ειπεν ομος!!!!!!!

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
Ετσι μπραβο.....Φορτωστεεεε!!!!! Εμειναν 15 μερες και ετσι οπως πατε θα μας κανετε να βαλουμε αδεια απο την δουλεια για ολο τον Ιουνη!!!
Οπως και να 'χει.... μπραβο σε ολους για τα υπεροχα ψαρια!!!! Παντα τετοια!!! 

Παμε δυνατα!!!!!!!!!!ZIAD wrote:Ετσι μπραβο.....Φορτωστεεεε!!!!! Εμειναν 15 μερες και ετσι οπως πατε θα μας κανετε να βαλουμε αδεια απο την δουλεια για ολο τον Ιουνη!!!![]()
![]()
Οπως και να 'χει.... μπραβο σε ολους για τα υπεροχα ψαρια!!!! Παντα τετοια!!!
14 τζιαι ποπσε!
- arisinblue
Το ροζ θα φορεθει πολύ το καλοκαιρι.
-
όμορφη η κυρια φιλε μου!
...εγώ κοπελια αποφάσισα το μάλλον εν θα "ξαναβουτισο" το καλοκαίρι !
με τούντα κομμάτια που μας βάλλουν τα παιδιά ένα παο μια φορα και εν θα θέλω να ξαναπάω !

...
respect φιλε Αρη

...εγώ κοπελια αποφάσισα το μάλλον εν θα "ξαναβουτισο" το καλοκαίρι !

με τούντα κομμάτια που μας βάλλουν τα παιδιά ένα παο μια φορα και εν θα θέλω να ξαναπάω !

...
respect φιλε Αρη