Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
-
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
για σας κοπελια και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ...e νικόλα εν μια πόμπα τα "ψαρκα" σου ένα έσυρες τουφεκιές να το ευχαριστήθηκες!
...για τα κοπελια με τους ορφούς !
τι να πω είσαστε μια δύναμη!
...για τα κοπελια με τους ορφούς !
τι να πω είσαστε μια δύναμη!
-
GREECE THANK YOU!!
......................Οπως και πέρσι μετά το Πάσχα εγραψα ενα αρθρακι για να την ευχαριστήσω ετσι και φέτο!
................Οι εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, τα ψάρια δύστροπα και παγωμένα,
............. η διάθεση στα ύψη παρά τους 13βαθμους μέσα στο νερο και τη βροχή εξω, οι βενζίνες φαρμακείο, (δεν ξέρω πως τη βγάζετε καθαρή με τα έξοδα)
..........................τα ψαρέματα πολύωρα,εγιναν μάχες με άσπρα ψάρια,
..................δυστυχώς έπνιξα την κάμερα αλλιώς θαχα γυρίσει την πρώτη μου ταινία με τις ντουφεκιές που έριξα και τις εικόνες που είδα
...............και ακόμη χειρότερα θαχα την ευκαιρία να αποθανατίσω την δια χειρός σύλληψη του αστακοκαραβιδόκτηνους πoυ μου έκανε την χάρη η γαλανή να μου χαρίσει στην τελευταία μου εξόρμηση και γιαυτο την ευχαριστώ πιο πολύ απόλα!!!
καλη συνεχεια μας ευχομαι καλως να ορίσουμε το καλοκαιράκι γιατί βαρέθηκα τα κιλά και τις χοντρες στολες!!!
......................Οπως και πέρσι μετά το Πάσχα εγραψα ενα αρθρακι για να την ευχαριστήσω ετσι και φέτο!
................Οι εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς, τα ψάρια δύστροπα και παγωμένα,
............. η διάθεση στα ύψη παρά τους 13βαθμους μέσα στο νερο και τη βροχή εξω, οι βενζίνες φαρμακείο, (δεν ξέρω πως τη βγάζετε καθαρή με τα έξοδα)
..........................τα ψαρέματα πολύωρα,εγιναν μάχες με άσπρα ψάρια,
..................δυστυχώς έπνιξα την κάμερα αλλιώς θαχα γυρίσει την πρώτη μου ταινία με τις ντουφεκιές που έριξα και τις εικόνες που είδα
...............και ακόμη χειρότερα θαχα την ευκαιρία να αποθανατίσω την δια χειρός σύλληψη του αστακοκαραβιδόκτηνους πoυ μου έκανε την χάρη η γαλανή να μου χαρίσει στην τελευταία μου εξόρμηση και γιαυτο την ευχαριστώ πιο πολύ απόλα!!!
καλη συνεχεια μας ευχομαι καλως να ορίσουμε το καλοκαιράκι γιατί βαρέθηκα τα κιλά και τις χοντρες στολες!!!
- chrysanthos9
χιλια μπραβο Νικολα εξαιρετικος οπως παντα ο αστακος ειναι απαιχτος
Rememper always someone waiting for you at home
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
εξερετικη ψαρια μπραβο Νικολα!!!!!!!
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
H σεζον εκλησε για μενα σημερα με κρυαδες θολουρες τζαι φτώσχιες....
I live my life a breath at a time
- c.nadiotis
Αλλα ο φιλος μου ο Κωνσταντινος Α. επιεν το Σαββατο μιαν τελευταια εξορμιση μοναχικη κολυμπιτη και κατι επιασε!!! καμετε υπομονη ως αυριο που ναρτουν οι φωτογραφιες......c.nadiotis wrote:H σεζον εκλησε για μενα σημερα με κρυαδες θολουρες τζαι φτώσχιες....
Εισαι μια δυναμη ρε Νικολα!
Ε κοπελια αν το παρατηρησατε εμπηκεν ο Μαιος οποταν ψαρεμα γιοκ για τουντο μηνα με ψαροντουφεκο
Παμε ομως να μετρουμε!!!
30 τζιαι Ποπσε!
Παμε ομως να μετρουμε!!!
30 τζιαι Ποπσε!
-
με το κλεισιμο της σεζον
ειναι το πρωτο μου αξιολογο ψαρι απο τοτε που αρχισα, εδω και 8 μηνες, και θα προσπαθησω να ερθουν και αλλαν με την νεα σεζον.
30/04/2011 και εινε 5.5kg σε βαθος 11,5m
30/04/2011 και εινε 5.5kg σε βαθος 11,5m
- c.nadiotis
Re: με το κλεισιμο της σεζον
Cotsios the Dentex slayer !!!!
Καλος ορισες στην παρεα μας!!! μπηκες πολυ δυνατα
Φιλαρα ειμαι πολυ περιφανος για σενα!!! Συγχαριτιρια και εις ανωτερα. τετοιο ψαρι πρεπει να συνδευετε απο το στορι του
δοσε λεπτομεριες...
Να θυμασε να μικρενεις τις φωτογραφιες
Καλος ορισες στην παρεα μας!!! μπηκες πολυ δυνατα
Φιλαρα ειμαι πολυ περιφανος για σενα!!! Συγχαριτιρια και εις ανωτερα. τετοιο ψαρι πρεπει να συνδευετε απο το στορι του
δοσε λεπτομεριες...
Να θυμασε να μικρενεις τις φωτογραφιες
- Attachments
-
- cotsios 3.jpg (162.58 KiB) Viewed 5689 times
-
- cotsios 2.jpg (72.63 KiB) Viewed 5688 times
-
- cotsios 1.jpg (112.06 KiB) Viewed 5693 times
- c.nadiotis
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... 161#p52161c.nadiotis wrote:Αλλα ο φιλος μου ο Κωνσταντινος Α. επιεν το Σαββατο μιαν τελευταια εξορμιση μοναχικη κολυμπιτη και κατι επιασε!!! καμετε υπομονη ως αυριο που ναρτουν οι φωτογραφιες......c.nadiotis wrote:H σεζον εκλησε για μενα σημερα με κρυαδες θολουρες τζαι φτώσχιες....
Ρε Ορφε πρεπει να χωστεις τζιε εσου τωρα για κανενα μηνα γιατι εν μας αφηννουν μες το νερο το Μαη με ψαροτουφεκο αλλα ποξω που το νερο εν τζιε απαγορευεται.
Αμπα τζιε κατσει σε κανενας του βουρου.
PS:Αν δεις πουποτε κανεναν να ψευτοχωννεται,βουρα φυε γιατι καμμει σου καρτεριν.
Αμπα τζιε κατσει σε κανενας του βουρου.
PS:Αν δεις πουποτε κανεναν να ψευτοχωννεται,βουρα φυε γιατι καμμει σου καρτεριν.
Re: με το κλεισιμο της σεζον
Ψαρούκλα !!!