Με αφορμη του οτι θα ηταν η τελευταια μερα του σχολειου πριν να κλεισουμε για το Πασχα και οτι δεν θα καναμε μαθημα αφου προηγουμενος ειδα το καιρο και ελεγε οτι η θαλασσα θα ηταν λαδι δεν πηγα σχολειο. Πρωινο ξυπνημα στις 7 η ωρα το πρωι εφαγα το προγευμα μου χωνεψα και κατα τις 8 και μιση φορεσα την στολη και πηγα σε ενα καινουργιο τοπο που θα τον ψαρευα πρωτη φορα αν και λιγο βαθυς για εμενα επελεξα αυτο το τοπο γιατι θα ειχα και ζευγαρι( ο θεος να το καμει ζευγαρι που ουλη τη ωρα εβουρα τις κουρκουνες που πισω

) Η θαλασσα ηταν οπως ελεγαν οι προβλεψεις λαδι μολις μπηκα στο νερο ειδα μια τρυπα που μου εφατσαρε πηγαινω κοντα και βλεπω 2 ζευγαρια πρασινα ματια ανοιγω το φακο και να σου 2 σουπιες παιζω την μεγαλυτερη και προσπαθω να την βγαλω απο την βεργα και η μικροτερη με ακολουθαει προσπαθωντας να με εκδικιθη που πηρα το ταιρι τις

Ειπα και εγω κριμα ειναι να μεινει μοναχη της τωρα ας εκπληρωσω την επιθιμια τις να ειναι μαζι με το ταιρι τις οσπου να τους χωρισει ο θανατος ετσι και εγινε ακομα μια βολη και την ψαροβελονα μου στολιζουν δυο υπεροχες σουπιες. Πηγαινω παρακατο κανοντας καποια καρτερια για να δω που κινουνται τα ψαρια ειδα ενα σαργο να κανει παραλαγη στην φυκιαδια ενα συρτο 4-5 μετρα και βολη και ακομα ενα ωραιο ψαρι κοσμαει την ψαροβελονα μου.Καθω κολυμπαω για να παω σε μια φυκιαδα για να κανω κανενα καρτερι γιατι γυρο που την φυκιαδα ειχε πολυ ψιλο μπας και ερθει κανενα κυνηγιαρικο καθω παω ειδα ενα σαργο να κοβει βολτες γυρο που μια τρυπα με ενα πλαναρισμα το παιρνω και αυτο και τελιωσε το ψαρεμα για σημερα πηγα πιο ρηχα που ηταν το ζευγαρι μου να δω τι πηρε και το βρηκα να προσπαθει να πιασει ενα χταποδακι και τελικα το πηρε μαζι με 4-5 κουρκουνες αυριο παλι αν ειναι καλος ο καιρος