Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

yiannos81

Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by yiannos81 »

Ψαρια έχει φιλε μου αλλα επειδή πάει πολiς κόσμος είναι δύσκολο να τα παίξεις. Προτιμά κανένα άλλο τόπο.

aaaa12

Post by aaaa12 »

πηγαινουν για μπανιο ή πηγαινουν και εκεινοι με ψαροτουφεκο??

hdemetris

Post by hdemetris »

Έτσι εποχή εν πολλά επικίνδυνο που τες βάρκες. Αν πας τελικά να πας με άλλον. Ένας να βουτά και ο άλλος να προσέχει κάτω αλλά κυρίως πάνω που βάρκες, jetski, κότερα, πλοιάρια κλπ.
Ακόμα μια συμβουλή. Επειδή είναι πολύ πιθανόν να σας ανοίξουν τα αυτοκίνητα μην αφήσετε τίποτα μέσα και μεν κλειδώσετε για να μεν σας σπάσουν το τζάμι.
Who the cap fit
Let them wear it

aaaa12

Post by aaaa12 »

ευχαριστω φιλε hdemetris για την συμβουλη

aaaa12

Post by aaaa12 »

ξερεις κανενα αλλο τοπο εκει στον προταρα που μπορω να παω και να φκαλω τον μεζε μου??
και κατι αλλο...επιασα χειλουες.ξερεις αν γινουνται τηανιτες?

admin
Site Admin

Post by admin »

aaaa12 wrote:ξερεις κανενα αλλο τοπο εκει στον προταρα που μπορω να παω και να φκαλω τον μεζε μου??
και κατι αλλο...επιασα χειλουες.ξερεις αν γινουνται τηανιτες?
Ναι γίνονται αμμα εν πάνω που 700 γραμμάρια πιο κάτω εν να σου σταθεί κανένα κόκκαλο μην τις παίζεις

aaaa12

Post by aaaa12 »

οκ ευχαριστω

hdemetris

Post by hdemetris »

Γίνονται τηγανητές αλλά δεν πρέπει να είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
Έχει πολλούς τόπους από κάβο γκρέκο μέχρι κάππαρη αλλά παντού έχει βάρκες αυτή την εποχή. Εγώ κάποτε πάω Αγία Τριάδα. Έχει σορκούς.
Who the cap fit
Let them wear it

gptochos

Post by gptochos »

hdemetris wrote:Γίνονται τηγανητές αλλά δεν πρέπει να είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
Έχει πολλούς τόπους από κάβο γκρέκο μέχρι κάππαρη αλλά παντού έχει βάρκες αυτή την εποχή. Εγώ κάποτε πάω Αγία Τριάδα. Έχει σορκούς.
Τους σορκους του Γιώρκου μεν τους πειράζεις τζαι εννα βάλει τον Πουτσιο τζαι τον μουλόκαττο (Speccol) πάνω σου! :D :D
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

aaaa12

Post by aaaa12 »

εχω ενα προβλημα με το ψαροτουφεκο μου και θελω λιγη βοηθεια...Αγορασα το cressi sub το πιο μικρο για αρχη και ειναι πολυ αργο
Επροσπαθησα να το γεμωσω με αερα αλλα εν τα καταφερνω...Βασικα βηδωνω την πομπα και προσπαθω να γεμωσω και βαλλει μου αντισταστη
τι σημαινει τουτο?εν γεματο?εχει προβλημα?υπαρχει καπιος ειδικος τροπος ?

gptochos

Post by gptochos »

aaaa12 wrote:εχω ενα προβλημα με το ψαροτουφεκο μου και θελω λιγη βοηθεια...Αγορασα το cressi sub το πιο μικρο για αρχη και ειναι πολυ αργο
Επροσπαθησα να το γεμωσω με αερα αλλα εν τα καταφερνω...Βασικα βηδωνω την πομπα και προσπαθω να γεμωσω και βαλλει μου αντισταστη
τι σημαινει τουτο?εν γεματο?εχει προβλημα?υπαρχει καπιος ειδικος τροπος ?
Ρε φίλε μεν διπλοποστάρεις τις ερωτήσεις σου κάποιος με εμπειρία στα ψαροτούφεκκα αέρα θα σου απαντήσει μεν βιάζεσαι! :wink:

Χωρίς να έχω εμπειρία στα ψαροτούφεκκα αέρα μήπως πρέπει να ξεβιδώσεις κάτι για να επιτρέψει του αέρα της τρόμπας να μπει μέσα?

Μήπως εν τραβά άλλον αέρα?

Που τζιαμέ που το έπιασες τηλεφώνα του να σου πεί τι να κάμεις 8)
Last edited by gptochos on Mon Jul 12, 2010 1:37 pm, edited 1 time in total.
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

hdemetris

Post by hdemetris »

gptochos wrote: Τους σορκους του Γιώρκου μεν τους πειράζεις τζαι εννα βάλει τον Πουτσιο τζαι τον μουλόκαττο (Speccol) πάνω σου! :D :D
Εκοτσιάνιασεν τους τζαι τούτους ο Γιώρκος? :lol:
Who the cap fit
Let them wear it

yiannos81

Post by yiannos81 »

Φιλε μου μάλλον εν τραβα άλλον αέρα το τέλεια μικρό τις Cressi ενέν και το καλύτερο όπλο (αεροβόλο). Όσο για τες hiloues αμάν εν φρέσκες εν meli εν πολλά ώρες αλλα πρέπει να είναι φρέσκες αν τες βάλεις μες τον θάλαμο μετά εν άσιερο εν τρογοντε. Τηγανητές να τες κάμνεις πάντα έτσι τρόντε έχτος ανέν πολλά μεγάλες και εν τες χορή το τηγάνι. :D

Giorkos

Post by Giorkos »

πρώτο και κύριο,

δεν είναι speccol αλλά Speckle !!!

τους τόπους εν τους εκωτσιάνιασα, αλλά να μεν πηαίνεις έτσι κιαλιώς :wink: (θα πηαίνουμε μαζί) :D

αν βάλλεις αέρα τζαι βάλλει σου αντίσταση εν λογικό...αθξήθηκε η πίεση στον θάλαμο του ψαροτούφεκου τζαι γιαυτό φέρνει σου αντίσταση...

τωρά εξαρτάται τζαι που το πόση αντίσταση..γιατί το να λες έσιοη αντίσταση εν σχετικό.... μπορεί να είναι μικρή, ή μεργάλη η αντίσταση...άρα το έσιη αντίσταση εν μας λέει τίποτε άλλο παρά το ότι το όπλο ΔΕν είναι όφτζερο αλλά έσιη αέρα...το πόσο αέρα ΔΕΝ ξέρουμε.....

κάποτε στα ψτ του αέρα ελάλεν σου ο κατασκευαστής ότι για να βάλεις αέρα στες τόσες ατμ, πρέπει να το πομ΄παρεις 200 φορές (ε έτω...καμιά 200αριά πομπαρίσματα πάνω κάτω τζαι είσα μέσα) ....

άλλος τρόπος ήταν να βάλλουμε αέρα με την πόμπα (ώσπου βάλλεις, βράζει τζαι η πόμπα) τζαι εδοκιμάζαμε να σπρώξουμε λία εκατοστα΄την βέρκα μέα...αναλόγως τηε αντίστασης που έβρισκε η βέρκα 'εκαταλαμβέναμε' εάν ο αέρας ήταν αρκετός....

η άλλη λύση θα πας σε ένα μαγαζί, να σου βάλει αέρα με τον κομπρεσόρο ή την μπουκάλα τζαι έσιη τζαι πιεσόμετρο πάνω να σου μετρήσει ακριβώς πόσες ατμ έσιης μέσα...επίσης πιεσόμετρα πουλούν τζαι μπορείς να τγο βιδώνεις που πίσω για να βλέπεις πόσες ατμ έσιη μέσα !!!

επίσης λες ότι το ψτ εν μικρό....ε..αναλόγως εν να παίζει τζιόλας άρα μεν περιμένεις να κάμνεις βολές 2-3 χιλιόμετρα μακριά :wink:

δώστου πομπιές τζαι μεν φοάσαι.... :clap:

ΕΝΤΙΤ : τζαι κάτι άλλο που εξίασα....άμαν σου φένρει αντίσταση η πόμπα προς το τέλος, εσύ συνέχισε σταθερά με πίεση...θα ακούσεις και θα 'νιώσεις' τον αέρα που μπαίνει στον θάλαμο του ψτ (θα κάμνει θόρυβο σαν πρρριτ :D :D :D :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: )
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

aaaa12

Post by aaaa12 »

εκαταλαβα...εκαμα μ....ια που επια το cressi sub
Αλλα ο ανθρωπος που ηταν εκει ειπε μου αφου εν αρχη να το πιαω
Καποιος αλλος παρεας ειπε μου οτι επρεπε να πιαω ενα λαστιχοβολο επηδη παν πιο μακρια η βολες τους
εν αληθεια?

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”