μα τον φαραώ τι να τον κάμεις ρε.......φάε σιεφταλιές τζαι εν τζαι τζίνες καλέςgptochos wrote:Μπράβο ρε φίλε!!! Είσαι ωραίος! Το Φαράω τι τον έβαλες και ετάραξες μου τα νεύρα μου?Ήταν να πιάσω και εγω ένα φαραώ τέρας αλλά άμα έσιεις Γιώρκο μιτά σου λαόνει σου το ψάρι και πιάνεις αέρα κουπανιστό
Giorkos wrote:μα τον φαραώ τι να τον κάμεις ρε.......φάε σιεφταλιές τζαι εν τζαι τζίνες καλέςgptochos wrote:Μπράβο ρε φίλε!!! Είσαι ωραίος! Το Φαράω τι τον έβαλες και ετάραξες μου τα νεύρα μου?Ήταν να πιάσω και εγω ένα φαραώ τέρας αλλά άμα έσιεις Γιώρκο μιτά σου λαόνει σου το ψάρι και πιάνεις αέρα κουπανιστό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εντιτ: έλα πιάστον Φαραώ
ρε μεν μαλλωνετε τζαι ακουει σας ο κόσμος!!gptochos wrote:Giorkos wrote:μα τον φαραώ τι να τον κάμεις ρε.......φάε σιεφταλιές τζαι εν τζαι τζίνες καλέςgptochos wrote:Μπράβο ρε φίλε!!! Είσαι ωραίος! Το Φαράω τι τον έβαλες και ετάραξες μου τα νεύρα μου?Ήταν να πιάσω και εγω ένα φαραώ τέρας αλλά άμα έσιεις Γιώρκο μιτά σου λαόνει σου το ψάρι και πιάνεις αέρα κουπανιστό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εντιτ: έλα πιάστον Φαραώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκαρτερουν το!!!!!
Εν τζαι μαλώνουμε ρε φίλε μου!NIKOLAS HARRIS wrote:ρε μεν μαλλωνετε τζαι ακουει σας ο κόσμος!!![]()
ετο να πηαινει ο καθενας μονος του για να μεν ξιππάζει ο ενας τα ψαρκα του άλλου!!!![]()
![]()
Ωραία ψάρκα ρε συνάδελφεNIKOLAS HARRIS wrote: ρε μεν μαλλωνετε τζαι ακουει σας ο κόσμος!!![]()
Λυπάμαι... τους σορκους τους κάναμε σούσι και τους φάγαμεbarracuda wrote:Maky βάλε Φοτω και τους σόρκους !!!!!!!!!maky wrote:Kαι με σύμμαχο την μεγάλη αποχη από τον ερωτα μας...
πάντα με την κατάλληλη παρέα
ιδού τα αποτελέσματα
Έμαθα πώς ήταν πάλι !!!!![]()
!! χωρίς δόντια !!!!!
![]()
!
Μπράβο σας !!!!!!! από ότι ξέρω ο αρχηγός δεν είχε καθόλου αποχή!!
!!
Όπου τον έχανες στο νερό τον έβρισκες!!![]()
![]()
!!!
Μια φορά που εν επείε ο Κυριάκος εφκείκε τζαι ψάρι. ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ4aras18 wrote:ε τι να κανουμε λογο τεχνικων δυσκολιων δεν μπορεσα να παω και εγω........... γ.....το..