Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Σορκός με τα μουστάτζια λαλεί τζαι ένας παρέας !!!!

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Ευχαριστω για την αφιερωση ρε φιλε τωρα την ειδα... καμε υπομονη οσπου να εβρω ανταξιο ψαρι να σου αφιερωσω... ετω ο 4ης εχτες εν μου εκαϊλισεν.....

I live my life a breath at a time
-
NIKOLAS HARRIS
Καλησπέρα παίδες, οπως καταλαβατε οι καλαμαες εταραξαν μας, φκαλουν ψαρι τζαι μεις τιποτε!
μας έχουν πεθάνει όλων των ειδων οι αέριδες!με σκάφος το χουμε λησμονήσει το ψαρεμα γιαυτο και η αψαρία μας!για να μας ξελασπωσω ομως και να αποκαταστισω την τιμη μας και να μην νομιζουν οι φιλοι ημων καλαμαες οτι με τες παλιοθαλασσες εν παμε για βουτημα...παραθετω φωτο με τριωρα απογευματινα που εκανα μετα τη δουλεια για το ξελαμπικάρισμα σε γνωστές παραλίες!το φαγητο βγαίνει!
η τσιπουρα της φωτο τινκα στο αυγο!
φαίνεται οτι στην Κύπρο λογω θερμοκρασιας νερού αργουνε να γεννησουν οι αφιλότιμες!
καλες βούτες!!
μας έχουν πεθάνει όλων των ειδων οι αέριδες!με σκάφος το χουμε λησμονήσει το ψαρεμα γιαυτο και η αψαρία μας!για να μας ξελασπωσω ομως και να αποκαταστισω την τιμη μας και να μην νομιζουν οι φιλοι ημων καλαμαες οτι με τες παλιοθαλασσες εν παμε για βουτημα...παραθετω φωτο με τριωρα απογευματινα που εκανα μετα τη δουλεια για το ξελαμπικάρισμα σε γνωστές παραλίες!το φαγητο βγαίνει!
η τσιπουρα της φωτο τινκα στο αυγο!
φαίνεται οτι στην Κύπρο λογω θερμοκρασιας νερού αργουνε να γεννησουν οι αφιλότιμες!
καλες βούτες!!
- Attachments
-
- iuy.JPG (65.07 KiB) Viewed 7074 times
-
- hgf.JPG (48.72 KiB) Viewed 7075 times
-
- bhh.JPG (71.53 KiB) Viewed 7074 times
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
+1
Μπραβο ρε Νικολα και εχει ενα μηνα να δω ψαρι με τρυπα απο βεργα, αντε να δουμε αν μας γραφει και εμας κατι αυριο...

Μπραβο ρε Νικολα και εχει ενα μηνα να δω ψαρι με τρυπα απο βεργα, αντε να δουμε αν μας γραφει και εμας κατι αυριο...
Last edited by c.nadiotis on Fri Feb 05, 2010 3:24 pm, edited 1 time in total.
πολλά ωραία νικόλα...
ελπίζω ότι θα καταφέρω να πάω κανένα γυρώ αύριο, γιατί εν τη νιώθω τη μασέλα μου...απονεύρωση σήμερα στον οδοντίατρο
....
μόλις ήρτα που 'σπιννινγ΄...αποτέλεσμα : 1 μουσιεμένο παπούτσι + 1 μουσιεμένη κλάτσα = σιόνι πάος το ποι μου

ελπίζω ότι θα καταφέρω να πάω κανένα γυρώ αύριο, γιατί εν τη νιώθω τη μασέλα μου...απονεύρωση σήμερα στον οδοντίατρο
μόλις ήρτα που 'σπιννινγ΄...αποτέλεσμα : 1 μουσιεμένο παπούτσι + 1 μουσιεμένη κλάτσα = σιόνι πάος το ποι μου
- chrysanthos9
Rememper always someone waiting for you at home
- c.nadiotis
3 ωρες, 10-15 μετρα, ειδα μια τσιπουρα και εκαμα παρασιμο ενος σορκου...
εμειναν μας οι βουθκιες τουλαχιστο.....
εμειναν μας οι βουθκιες τουλαχιστο.....
Κακέ άνθρωπε... (Ξέρεις εσύ)
)
Το πάθος μου στο γαλάζιο, η αγάπη μου στην στεριά...
- c.nadiotis
Εν τζαι είπα σου εγώ να φκεις μες την ξυλοπαουρα να ντυθείς….Pantera wrote:Κακέ άνθρωπε... (Ξέρεις εσύ))
Εγώ είπα σου, ντύθου που σπίτι…
-
NIKOLAS HARRIS
τιποτε φιλουι μου.μερικα μικρα ειδα μονο!Greg wrote:λαβρακια κομα γιοκ κοπελλια?
-
NIKOLAS HARRIS
Ηλιολουστο ΣΚ 06-07-02-2010 τι ντουφεκισατε;;;
εγω κατι εκανα σημερα!!
νερα σιονι 15-16 βαθμους στην ακτογραμμη!πηρα ωραία σαργουδακια και ενα ακταποιν 4,5-5 κιλα!!!!!το καινουργιο μου 100αρι εν πομπα!
παρτε ματιν!!
Γιωρκο αφιερωμενο! 
νερα σιονι 15-16 βαθμους στην ακτογραμμη!πηρα ωραία σαργουδακια και ενα ακταποιν 4,5-5 κιλα!!!!!το καινουργιο μου 100αρι εν πομπα!
παρτε ματιν!!
- Attachments
-
- mji.JPG (79.01 KiB) Viewed 7156 times
-
- cde.JPG (65.27 KiB) Viewed 7155 times
-
- dews.JPG (68.14 KiB) Viewed 7155 times
Re: Ηλιολουστο ΣΚ 06-07-02-2010 τι ντουφεκισατε;;;
ευκαριστώ για την αφιέρωση ρε νικόλα.
αύριο μάλλον εν να πάω τον γυρό μου τζαι γώ.....
15-16 τα νερά ????? μπρρρρρρρρ
ωραία τα σορκά σου τζαι το οχταπόιν !!!
αύριο μάλλον εν να πάω τον γυρό μου τζαι γώ.....
15-16 τα νερά ????? μπρρρρρρρρ
ωραία τα σορκά σου τζαι το οχταπόιν !!!
τον γυρό μου αύριο εν για κανένα λαβράτζιν που ήλπιζα....NIKOLAS HARRIS wrote:τιποτε φιλουι μου.μερικα μικρα ειδα μονο!Greg wrote:λαβρακια κομα γιοκ κοπελλια?
μάλλον εν ναν όπως τα είπεν ο Γκρέγκ με τα ιχθυοτροφεία...εκτός και αν οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες ακόμα???? τι λέει ο καλογήρου ???