leonidasss wrote:Πάμε ξανά απ΄την αρχή...

μεν φοάσαι για την καμπάνα...εφαντάστης να σε άκκανεν ο Σορκός

leonidasss wrote:Πάμε ξανά απ΄την αρχή...
Εννεν τίποτε.... Εγώ την προηγούμενη βδομάδα από την βιασύνη μου και το γύρισμα που επήαμε ακρωτήρι και ήταν χάλια ο καιρός εκλεισα το δάκτυλό μου μέσα στην πόρτα του αυτοκινήτου και καπάκι όταν εβούτησα επισκάλησε μου την η καμπάνα πάνω στο ίδιο δάκτυλο....leonidasss wrote:Kι εγώ που νόμισα ότι έπιασες τις διαφημίσεις και σταμάτησες το ψάρεμα... Ωραίος ο Νικολής και πολύ ωραίο και το γράψιμο σου (είμαι και δάσκαλος). Στο Σαββατιάτικο ψαρεματάκι έκανε και σε μένα ένα παππούλη δώρο η θάλασσα και αφού προηγουμένως η καμπάνα μου χάρισε μια ωραία πληγή στο χέρι (Ναι, φορούσα γάντια αλλά...
)
gptochos wrote:εκλεισα το δάκτυλό μου μέσα στην πόρτα του αυτοκινήτου και καπάκι όταν εβούτησα επισκάλησε μου την η καμπάνα πάνω στο ίδιο δάκτυλο....Έχεις όρεξη για ψάρεμα μετά?
Που εσένα δεν εκαρτέρουν να πεις και κανένα καλό λόγο ρε που....σλαμαGiorkos wrote:gptochos wrote:εκλεισα το δάκτυλό μου μέσα στην πόρτα του αυτοκινήτου και καπάκι όταν εβούτησα επισκάλησε μου την η καμπάνα πάνω στο ίδιο δάκτυλο....Έχεις όρεξη για ψάρεμα μετά?
μιαν τζαι θύμισες μου το ...να αντακώσω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γέλοιο
![]()
Μα ποιός εν ο Νικόλας;;leonidasss wrote:Νικόλα μου σόρυ που χαλώ λίγο το ποστ σου αλλά συνεχίζοντας αυτή τη σκέψη με το γόνο παραθέτω τις παρατηρήσεις μου στον τελευταίο καιρό που ασχολούμαι λίγο πιο εντατικά.