Παλιές φωτογραφίες και εμπειρίες ψαροτουφεκκάδων

Giorkos

Re: Ο εύκολος, το ζόμπυ και το πτώμα

Post by Giorkos »

leonidasss wrote:Πάμε ξανά απ΄την αρχή...

:o :o :o Α Μάμμα μου :o :o :o

μεν φοάσαι για την καμπάνα...εφαντάστης να σε άκκανεν ο Σορκός :doh:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

tasos83

Post by tasos83 »

:shock:

Προπροπαππους ο σόρκατσος σου! Very nice!
Καλά εν καμπάνα που έσιεις όξα λαιμητόμο!!
Δετά και μόνον δετά με σχοινοκαμπάνες!

gptochos

Post by gptochos »

leonidasss wrote:Kι εγώ που νόμισα ότι έπιασες τις διαφημίσεις και σταμάτησες το ψάρεμα... Ωραίος ο Νικολής και πολύ ωραίο και το γράψιμο σου (είμαι και δάσκαλος :mrgreen: ). Στο Σαββατιάτικο ψαρεματάκι έκανε και σε μένα ένα παππούλη δώρο η θάλασσα και αφού προηγουμένως η καμπάνα μου χάρισε μια ωραία πληγή στο χέρι (Ναι, φορούσα γάντια αλλά... :roll: )
Εννεν τίποτε.... Εγώ την προηγούμενη βδομάδα από την βιασύνη μου και το γύρισμα που επήαμε ακρωτήρι και ήταν χάλια ο καιρός εκλεισα το δάκτυλό μου μέσα στην πόρτα του αυτοκινήτου και καπάκι όταν εβούτησα επισκάλησε μου την η καμπάνα πάνω στο ίδιο δάκτυλο.... :? Έχεις όρεξη για ψάρεμα μετά?

BTW ωραίοι οι σόρκατσοι εμάς εφάαμασ οι γάμοι και τα Bachelor Parties.... γ@μω τις καταχρήσεις μου :violin:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

Giorkos

Post by Giorkos »

gptochos wrote:εκλεισα το δάκτυλό μου μέσα στην πόρτα του αυτοκινήτου και καπάκι όταν εβούτησα επισκάλησε μου την η καμπάνα πάνω στο ίδιο δάκτυλο.... :? Έχεις όρεξη για ψάρεμα μετά?

μιαν τζαι θύμισες μου το ...να αντακώσω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: γέλοιο :wink:

:shhh:

gptochos

Post by gptochos »

Giorkos wrote:
gptochos wrote:εκλεισα το δάκτυλό μου μέσα στην πόρτα του αυτοκινήτου και καπάκι όταν εβούτησα επισκάλησε μου την η καμπάνα πάνω στο ίδιο δάκτυλο.... :? Έχεις όρεξη για ψάρεμα μετά?

μιαν τζαι θύμισες μου το ...να αντακώσω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: γέλοιο :wink:

:shhh:
Που εσένα δεν εκαρτέρουν να πεις και κανένα καλό λόγο ρε που....σλαμα :D Την άλλη φορά που εννα θέλεις να κάμεις ανάγκη σου όμως εννα σε αφήσω να τα κάμεις πάνω σου και θα σε βκάλω και φώτο να σε ποστάρω :lol:

Ατε τζαι χαλούμε το ποστ των παιδκιών ρε γάρε :whistle:
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

leonidasss

Post by leonidasss »

Η είσοδος στο νερό με βρίσκει χαμογελαστό με το θέαμα που συναντώ πάντα στις τελευταίες μου βουτιές. Γόνος! Γόνος πάρα πολύς με κουρκούνες, σορκούς και άλλα είδη που σου δίνουν λίγη ελπίδα για τις έρημες θάλασσες μας.

Πάντως κι εκεί που βουτήσαμε κι εμείς το Σάββατο είχε πολλές μικρές συναγρίδες που κι αυτές έδειχναν κι αυτές συνειδητοποιημένες. Φυσικά και δεν χτύπησα καμιά! Να δούμε πόσες θα αφήσουμε να μεγαλώσουν...

Giorkos

Post by Giorkos »

ναι ρε παιθκιά....γόνο πολύ είδαμε. τζαι φέτος....αλλά είδαμε τζαι άλλες χρονιές...

αλλά ψάρι πάλε γιοκ :naughty: (μιλώ για τα δεδομένα μας τζαι όι βουθκιά-καρτέρι στα σαράντα :D )........

tasos83

Post by tasos83 »

πάντως από πέρσυ και πρόπερσυ έχει αρκετή διαφορά τουλάχιστων τζιαμέ που πάω εγώ. Πιθανόν και η αυξημένη βροχόπτωση φέτος να έπεξε κάποιο ρόλο. Ανιγουεις τούτα εντα μπακαλίστικα συμπεράσματα. Εσυμφιλιώθηκα με την ιδέα της αψαρίας πάντος που τζερό :mrgreen: .

leonidasss

Post by leonidasss »

Νικόλα μου σόρυ που χαλώ λίγο το ποστ σου αλλά συνεχίζοντας αυτή τη σκέψη με το γόνο παραθέτω τις παρατηρήσεις μου στον τελευταίο καιρό που ασχολούμαι λίγο πιο εντατικά. Εκεί που οι νόμοι μιλούν για ελάχιστα μεγέθη οι ψαραγορές και ψαροταβέρνες είναι γεμάαααατες με μικρούς ορφούς, πίγγες, φαγγριά και συναγρίδες (αυτές τις δικαιολογώ κάπως), Πραγματικά βάζω στοίχημα ότι όσο και να ψάξει κάποιος δε θα βρει ροφό μεγαλύτερο των 2,5 κιλών. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΗ!!! Και παρόλο που το ξέρω ότι έχω κόλλημα και είμαι κουραστικός, επιμένω να ρωτώ (παρόλο που προτιμώ να πάω σπίτι άψαρος παρά με τέτοια ψάρια, άσε που μαθαίνεις πολλά παρατηρώντας τα) γιατί κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους και λένε ότι απαγορεύουν την αλίευση ψαριών που δε μπήκαν ακόμη στην αναπαραγωγική διαδικασία, τη στιγμή που επιτρέπουν την εμπορία τους; Η κλεπταποδοχή είναι αδίκημα, αυτό όχι; :think: Τον τελευταίο καιρό οι ελέγχοι των αρμοδίων έγιναν πιο εντατικοί και αυτό είναι καλό και το χαιρετάμε. (Και αποδοκιμάζουμε περιπτώσεις που μεμονομένα μέλη τους κάνουν τα στραβά μάτια ή παρανομούν οι ίδιοι μπροστά μας :shhh: ). Πού είναι όμως τη νύχτα και ποια τα αποτελέσματα; Σίγουρα θα ήταν καλό να δημοσιεύονται οι επιτυχίες στην καταγγελία παρανόμων στην ιστοσελίδα αυτή ή κάπου αλλού (αν γίνεται απολογούμαι, δηλώνω άγνοια). Το θέμα δεν είναι αν έδωσα τα 35 ευρά, το θέμα είναι να μας νοιάζει πραγματικά και να δουλέψουμε γι΄αυτό. Και επειδή πάσχω και από την άλλη αρρώστια που λέγεται κυνήγι, μπορώ να αναφέρω περιοχές όπου το θήραμα προστατεύτηκε και βοηθήθηκε λίγο (από τους ίδιους τους κυνηγούς και τις οργανώσεις) και τα αποτελέσματα ήταν τεράστια. Παρομοίως και περιοχές που από την αλόγιστη αλίευση ή κυνήγι έχουν καταντήσει πραγματικά νεκροταφεία. Συμπεριφερόμαστε σαν πτωματοφάγοι που τρέχουν να φάνε όσο πιο πολύ μπορούν. Όταν το κουφάρι τελειώσει θα μας μείνουν οι αναμνήσεις και οι φωτο. Ελπίζω να λογικευτούμε λίγο πριν να γίνει αυτό... :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: πάλε! :mrgreen:

tasos83

Post by tasos83 »

leonidasss wrote:Νικόλα μου σόρυ που χαλώ λίγο το ποστ σου αλλά συνεχίζοντας αυτή τη σκέψη με το γόνο παραθέτω τις παρατηρήσεις μου στον τελευταίο καιρό που ασχολούμαι λίγο πιο εντατικά.
Μα ποιός εν ο Νικόλας;; :mrgreen:

leonidasss

Post by leonidasss »

To Tάσος δεν είναι από το Νικ'ολας που βγαίνει; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (Γράψε λάθος). Ήταν αργά και νύσταζα... Απλά είχα μόλις έρθει από τη ψαροταβέρνα και με τα τόσα μικρά μαύρα που είδα έπιασε με το παράπονο...

mark0s

Κοπάνα από το διάβασμα

Post by mark0s »

Με την εξεταστική να βρίσκεται στην αρχή και τις μέρες να κυλούν βασανιστικά αποφασίσαμε να τη κοπανίσουμε. Παρέα με τον Νίκο φίλο και συναγωνιστή στο Γολγοθά του πολυτεχνείου ξεκινήσαμε από βράδυ για Χαλκιδική. Διανυκτέρευση στην παραλία και το πρώτο φως μας βρίσκει στο νερό και τον Νίκο να κάνει την αρχή με μια μικρή συναγρίδα… Οι στήρες εξαφανισμένες. Λίγες βρήκαμε και αυτές πολύ βαθιά … Κάπου στο μέσω της μέρας ένα ωραίο θαλάμι "αποθήκη" στην βαθιά αποχή μας χάρισε 2 ωραίους σαργούς και ένα παντελή. Την ψαριά συμπλήρωσε ένα όμορφο καλοκαιρινό λαυράκι…
IMG_0584.JPG
IMG_0584.JPG (122.52 KiB) Viewed 5886 times
IMG_0587.JPG
IMG_0587.JPG (111.82 KiB) Viewed 5887 times

paulos charalambous

Re: Κοπάνα από το διάβασμα

Post by paulos charalambous »

Εισαστεν πολλα ωραιοι κοπελια μπραβο!!ωραια ψαρια :violin: :clap:

admin
Site Admin

Post by admin »

:clap: :clap: :clap: Μπράβο παίδες, αυτό που κάνετε είναι ότι καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι θα το θυμάστε για μια ζωή τα φοιτητικά σας χρόνια είναι ωραία να τα συνδιάζετε με τα χόμπυ σας παρά μόνο με άγρια ξενύχτια σε υπόγεια , τσιγάρα και ξύδια που σας τρυπούν τα στομάχια και σας χαλάνε τα πνευμόνια. Φυσικά και τα έξω που και πού καλά είνια αλλά Παν Μέτρο Άριστον-

Giorkos

Post by Giorkos »

πολλά ωραία...

το θκιάβασμα κάμνετε το τζαι αύριο ρε..... :D

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”