Παλιές φωτογραφίες και εμπειρίες ψαροτουφεκκάδων

caveman

Re: no game but....

Post by caveman »

θηρίον η σακκοράφα! :D είδατε πολλές? ρωτώ επιδεί συνίθος εν μεγάλα κοπάθκια...
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

kiriakos_87

Post by kiriakos_87 »

ΠΡΑΒΟ ΚΟΠΠΕΛΙΑ....ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ..ΤΙ ΕΝ Ι ΣΑΚΚΟΡΑΦΑ :?: ΕΓΟ ΞΕΡΩ ΤΙΝ ΣΑΝ ΣΦΥΡΝΑ ΕΝΙΞΕΡΟ ΑΝ ΚΑΜΝΟ ΛΑΘΟΣ .ΙΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΝ Η ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΤΟΥ ΜΟΛΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΟΥΜΕ Κ ΙΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΟΠΑΔΚΙΑ ....

Giorkos

Re: Εχει χρόνια να πιάσω έτσι Σορκό!

Post by Giorkos »

konstantinos kalogir wrote: Μεν το λαλείς, συνήθως δκιαλέουμε το είδος του ψαριού που θέλουμε να πιάσουμε...!! :D
chrysanthos9 wrote:Οι παραπάνο διαλέγουν το ψάρι το οποίο θέλουν να πίασουν και ετσι εξοπλίζονται αναλόγος

Ναί ρε κοπέλλια....'τρόπος του λέγειν' το τι είπα :?: :!: :wink:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

Giorkos

Post by Giorkos »

Εσυνηθήσετε μας....άμαν βλέπετε τον Νικόλα, τον Μηνά (εμάθαμε και τον Μηνά τωρά :lol: ) και το πρασινί φουσκωτό σημαίνει ψάρι :mrgreen:

Πολλά ωραία....

Υ.Γ: αν θυμάστε τι θερμοκρασία έσιη το νερό τωρά ???

admin
Site Admin

Post by admin »

kiriakos_87 wrote:ΠΡΑΒΟ ΚΟΠΠΕΛΙΑ....ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ..ΤΙ ΕΝ Ι ΣΑΚΚΟΡΑΦΑ :?: ΕΓΟ ΞΕΡΩ ΤΙΝ ΣΑΝ ΣΦΥΡΝΑ ΕΝΙΞΕΡΟ ΑΝ ΚΑΜΝΟ ΛΑΘΟΣ .ΙΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΚΑΤΟ ΠΟΥ ΕΝ Η ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΤΟΥ ΜΟΛΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΟΥΜΕ Κ ΙΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΟΠΑΔΚΙΑ ....
Τούτι ονομάζεται σακκοράφα ή πουρού ή τρομπέτα είναι ψάρι το οποίο ήρθε και αυτό απο την διώρυγα του Σουέζ . Ταξιδεύουν σε μεγάλα κοπάδια, προσεγγίζονται πολύ εύκολα και υπάρχουν σε διάφορα μεγέθοι απο 100γρ μέχρι 5-6 κιλά.

Giorkos

Post by Giorkos »

εγώ πάντως 'τρέφω' μια συμπάθεια προς το είδος (εν σαν το αππαρούιν τα σιηλούθκια τους :oops: ) και αρέσκει μου άμαν μου κάμνουν παρέα στο καρτέρι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

[quote="caveman"]θηρίον η σακκοράφα! :D είδατε πολλές? ρωτώ επιδεί συνίθος εν μεγάλα κοπάθκια...[/qu

φιλουι μου επαιξε την ο σειρας ο αντρεας ηταν μονη της.ειδα και γω μια μονη της πιο μικρη.κοπαδιαστες και μεγαλες εχει παρα πολλυ καιρο να δω.

τις ονομαζουμε και τρομπεττες η αυλους.εγω λυπουμαι τες την ωρα που την παιζεις και εν πας τη βερκα φκαλλει εναν ηχο σαν να κλαιει τζαι λαλει σου τι σου εκανα ρε μ....α και σκοτωνεις με!! :(

Giorkos

Post by Giorkos »

NIKOLAS HARRIS wrote:...φκαλλει εναν ηχο σαν να κλαιει τζαι λαλει σου τι σου εκανα ρε μ....α και σκοτωνεις με!! :(
ακριβώς...έτσι έκαμε μια (πριν αρκετά χρόνια) όταν της την επισκαλισα (λάθος μου νομίζω) ...από τότε τις αγαπώ :oops:

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

Giorkos wrote:Εσυνηθήσετε μας....άμαν βλέπετε τον Νικόλα, τον Μηνά (εμάθαμε και τον Μηνά τωρά :lol: ) και το πρασινί φουσκωτό σημαίνει ψάρι :mrgreen:

Πολλά ωραία....

Υ.Γ: αν θυμάστε τι θερμοκρασία έσιη το νερό τωρά ???
πρεπει ναναι 15+ 16 βαθμους το νερο εν επροσεξα το ρολοι μου οταν παω σπιτι να το δω και να σου πω σιουρα!

MariosK

Post by MariosK »

Πάλε καλά που είστε τζε σεις ρε κοπέλια τζε ξέρουμεν ότι εν εξαφανιστήκαν τέλεια τα ψάρκα :mrgreen:.

Η σακκοράφα γιατί εν δείχνει την φάτσα της :D? Εφαν την πας τη κκελέ τζε σπούρτισε? Εντομεταξύ πάντα είχα απορία πως παίζουν οι ψαροτουφεκκάες έτσι λεπτά ψάρκα, σφύρνες, βελονίδες κ.τ.λ. Εν με τρίενα όξα βρίσκετε τα τζε με τις κανονικές τις βέρκες?

hdemetris

Post by hdemetris »

Μπράβο για τα ωραία ψάρκα.

Σε τι βάθος τα χτυπήσατε? Είδατε κι άλλες πίγγες?
Who the cap fit
Let them wear it

hdemetris

Post by hdemetris »

Και ακόμα μια απορία. Εν με καρτέρι που τες επέξατε?
Who the cap fit
Let them wear it

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

MariosK wrote:Πάλε καλά που είστε τζε σεις ρε κοπέλια τζε ξέρουμεν ότι εν εξαφανιστήκαν τέλεια τα ψάρκα :mrgreen:.

Η σακκοράφα γιατί εν δείχνει την φάτσα της :D? Εφαν την πας τη κκελέ τζε σπούρτισε? Εντομεταξύ πάντα είχα απορία πως παίζουν οι ψαροτουφεκκάες έτσι λεπτά ψάρκα, σφύρνες, βελονίδες κ.τ.λ. Εν με τρίενα όξα βρίσκετε τα τζε με τις κανονικές τις βέρκες?
μονο με ταιτης ψαρευκουμε η τριαινα διαλυει το ψαρι φιλουι μου!

τις σακκοραφες τις κτυπας πολυ ευκολα αν ειναι καθιστες και παραλλαγμενες.απλα πλησιαζεις καθετα πανω τους και τους την αντινασσεις απο αποσταση αναπνοης.

τις σφυρνες με καρτερι και πιο σπανια πλαναριστες.

τωρα τες βελονιδες οπως κατσει αν εισαι και κωλοφαρδος θα την πετυχεις.
hdemetris wrote:Μπράβο για τα ωραία ψάρκα.

Σε τι βάθος τα χτυπήσατε? Είδατε κι άλλες πίγγες?
καμναμε καρτερκα βαθουτσικα για την εποχη στη ζωνη των 15-20μ αλλα το χατηρι το καναν τα ψαρκα στο μινα.

κτυπησε την πρωτη ενω ηταν στο καρτερι.προλαβε το ψαρι να γυρισει και εφαε τη βερκα πισω ψηλα με αποτελεσμα να ξεψαρισει.ευτυχως βράχωσε το ψαρι του χωσαμε αλλες δυο βεργες και μετα απο ομαδικη προσπαθεια και λιγη ταλαιπωρια την βγάλαμε.

η δευτερη βγηκε και αυτη αρκετα ευκολα στο καρτερι.ειδαμε μερικες ακομα αλλα μικρες!

δεν περνουμε πλεον ψαρια βραχωμενα γιατι απλα δεν τσιακαρουμε τρυπες.η καλυτερη τεχνικη για μεγαλα ψαρια και ωραιες συγκινησεις ειναι το καρτερι(ρηχα και βαθια) και το συρτο καρτερι.

θα ψαξουμε ενα ψαρι σε τρυπα μονο αν αυτο ειναι τραυματισμενο,(οπως αυτο της εικονας)

οι σορκοι ηταν εξαφανισμενοι αυτους τους δυο ειδαμε που ηταν αξιολογοι ενα με καρτερι και ενα καρτερι στην τρυπα, αν και ακουσαμε οτι καποιος αλλος που ψαρευκε στην περιοχη πετυχε τους πελαγισιους και φορτωθηκε.αληθκεια ψεματα ενει ξερω!!!

konstantinos kalogir

Re: Εχει χρόνια να πιάσω έτσι Σορκό!

Post by konstantinos kalogir »

Ε, τελικά είχες και δίκαιο...εν καταλάθος που του ετσίμπησε....!!! :lol: :lol: (Παναγία μου ρε Χρύσανθε, είπαμε να μεν τα λαλούμε ούλλα, έκαμες μας ρεζίλι στους ψτ τωρά...!) :lol: :lol: :lol: :lol:

george87d

Post by george87d »

Νικολα ακουσα ειχε πολλες συμμετοχες στους αγονες!!! ωραια ψαρακια!!!!!!!!! :wink:
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!

Πιττης Γιωργος

Laser Interceptor...the best antiradar

Post Reply

Return to “Ψαρέματα-Εμπειρίες”