Εμματιάσαν μας.
- leonidasss
Εμματιάσαν μας.
Πριν από τους τελευταίους αέρηδες κανονίσαμε να πάμε για ψάρεμα. Παρά το μάτιασμα που φάγαμε εμείς πεισμώναμε και επιμέναμε ακόμα περισσότερο... ώσπου τελικά το αυτοκίνητο έμεινε στον αυτοκινητόδρομο γιατί αντί πετρέλαιο κάποιος (δεν είπα ποιος φίλε μου) έβαλε βενζίνη. ευτυχώς ζημιά δεν έπαθε το αυτοκίνητο, γιατί σταματήσαμε αμέσως. όμως η επιμονή και το πείσμα μας δεν έχει όρια και έτσι επιμένουμε και πάμε κολυμπητό. Τελικά μας άνοιξαν και το αυτοκίνητο και ησυχάσαμε. (Ευτυχώς δεν πήραν τίποτε εκτός από λίγα λεφτά).
Re: Εμματιάσαν μας.
Ε χαρας την τυχη σας!!!!!!
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
En πειράζει.....
Υγεία...
Σε ποια περιοχή σας άνοιξαν το αυτοκίνητο ??
Υγεία...
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Προσέχετε με 'ετσι τύχη γιατί μπορεί να δώσετε πάνω σε κανένα κοπάδι που λευκούς καρχαρίες οι οποιοι είπαν να δοκιμάσουν να έρτουν κανένα περίπατο προς τα ποδά
Αμα έσε θέλει μεν το πιέζεις
έτσι μου είπαν οι πιο παλιοί για την θάλασσα

- StephanosNic
λαλε μας τεθκια τωρά να εχουμεν τζιε αλλη έννοια χεχεχεχεχεadmin wrote:Προσέχετε με 'ετσι τύχη γιατί μπορεί να δώσετε πάνω σε κανένα κοπάδι που λευκούς καρχαρίες οι οποιοι είπαν να δοκιμάσουν να έρτουν κανένα περίπατο προς τα ποδάΑμα έσε θέλει μεν το πιέζεις
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!
- leonidasss
Ξυλοφάγου. Εκείνη τη μέρα άνοιξαν ακόμα 3 σίγουρα. Πάντως όποιος και να είναι, είναι εύκολος στόχος. Κάθε Σάββατο χτυπά από Δεκέλεια ως Πρωταρά και πιάνει μόνο μετρητά.Giorkos wrote:En πειράζει.....
Υγεία...
leonidasss wrote:Ξυλοφάγου. Εκείνη τη μέρα άνοιξαν ακόμα 3 σίγουρα. Πάντως όποιος και να είναι, είναι εύκολος στόχος. Κάθε Σάββατο χτυπά από Δεκέλεια ως Πρωταρά και πιάνει μόνο μετρητά.Giorkos wrote:En πειράζει.....
Υγεία...
φαίνεται καλό ότι ο τύπος έπιαεν μας στο μαιττάππιν !!!!
που τη μια λέμε δεν γα...ται ?? αλλα που την άλλη εν οργανωνούμαστε καμιά μέρα τζαι να του κόψουμε τον κώλ@ του παλιομαλ@κ@ ???

άρκεψα το να το σκέφτουμε μόνο και μόνο π ου τη σκέψη ότι νομίζει ότι γελά μας τζιόλας ο τύπος....
αν θέλετε ρίξτε καμιά ιδέα !!!
κάτι άλλο...αν γίνει μαζική καταγγελία (μάλλον προς τις βάσεις..σωστά ??) λέτε να γινεί τίποτε ??? εν να κάμουν καμιά περιπολία ας πούμε μπας και συκκιρτιστεί λίον το κλεφτρόνι ????
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- StephanosNic
σιγά μεν κάμουν τζιε τίποτε. Να του στήσουμε καρτέρι, να του δώκουμε ενα γερό ραφτί τζιε να σου πω εγω αν θα ξανακάμει τίποτε
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!
Τζαι να πάει να σε καρφώσει ότι τον έδερες τζαι να βουράς εσύ ρε φίλεStephanosNic wrote:σιγά μεν κάμουν τζιε τίποτε. Να του στήσουμε καρτέρι, να του δώκουμε ενα γερό ραφτί τζιε να σου πω εγω αν θα ξανακάμει τίποτε

Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
- konstantinos kalogir
Και όμως ο επιμένων νικά...!admin wrote:Προσέχετε με 'ετσι τύχη γιατί μπορεί να δώσετε πάνω σε κανένα κοπάδι που λευκούς καρχαρίες οι οποιοι είπαν να δοκιμάσουν να έρτουν κανένα περίπατο προς τα ποδάΑμα έσε θέλει μεν το πιέζεις

-
ρε κοπελια μεν ξαναπαρετε τον αντρονικο μαζι σας γιατι εν τζινος η κακαουσκια

- leonidasss
Δεν πειράζει. Εν συγγενης και χαρίζουμεν του.NIKOLAS HARRIS wrote:ρε κοπελια μεν ξαναπαρετε τον αντρονικο μαζι σας γιατι εν τζινος η κακαουσκια![]()
![]()