θερμοκρασια
θερμοκρασια
λοιπον ρε παιδια ε παρατήρησα οτι η θερμοκρασία επεσα πολυ τις τελευταίες μερες,
περσι εγινε Φεβραρις για να πεσει η θερμοκρασια 16 βαθμους τζαι ομως προχτες ειχε 15,5-16,5 βαθμους στην λεμεσο.
στις αλλες περιοχες τι θερμοκρασια ειχε ?
περσι εγινε Φεβραρις για να πεσει η θερμοκρασια 16 βαθμους τζαι ομως προχτες ειχε 15,5-16,5 βαθμους στην λεμεσο.
στις αλλες περιοχες τι θερμοκρασια ειχε ?
Re: θερμοκρασια
πολυ καλο αυτο παιδια! ερχονται εξω οι τερατολαυρακοι και οι τερατοσφυρνες
Esox Lucius
Ρε φιλε προχτες τσιαμε που εβουτισαμεν εισχε 15-16 βαθμουσ το νερο
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
Πιττης Γιωργος
εν ειναι παραξενο ?
περσι θυμάται κανενας τι θερμοκρασία ειχαν τα νερα τέτοια εποχή ?
Antreas wrote:εν ειναι παραξενο ?
που να θυμούμαστε ρε...ήνταμπυ εφάμεν πρι καμία ώρα τζαι εν θυμούμαστε, αλλά εν καλή η ιδέα σου.
να ξεκινήσουμε ένα ποστ όπως τζίνο στα εληνικά φόρουμ για θερμοκρασία της θάλασσας και να γράφουμε τζιαμέ...όποιοσ εν αθκιασερός να τα περάσει στην εκσέλ τζαι να έχουμε ιστορικό....
Ξυλοφάγου πριν 2 βδομάδες είχε 18 !!!
περασμένη εβδομάδα Αγία θέκλα στο έμπα (στο ξέβαθο νερό) είχε 15 (εξέρανε το κοκκαλούιν μας) και πιο μέσα επήε 17-18 !!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Άτε να δούμε.Greg wrote:πολυ καλο αυτο παιδια! ερχονται εξω οι τερατολαυρακοι και οι τερατοσφυρνες
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
-
ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ Τ΄ΑΥΤΙ!!Greg wrote:πολυ καλο αυτο παιδια! ερχονται εξω οι τερατολαυρακοι και οι τερατοσφυρνες

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΨΑΡΕΥΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΡΗΧΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 12-14 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!ΨΟΦΟΣ!!!!

ΑΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΑΚΑΤΩ ΕΤΣΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ 7ΑΡΑ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΦΗΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
Νικολα εγω επια ψαρεμα στην θασσο ξερεις που ειναι κατω που την καβαλα τσιε το νερο ειχεν 8-9 βαθμους κελσιου τσιε εβουτησα με την 5αρα....

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
-
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ PARTY ICEgeorge87d wrote:Νικολα εγω επια ψαρεμα στην θασσο ξερεις που ειναι κατω που την καβαλα τσιε το νερο ειχεν 8-9 βαθμους κελσιου τσιε εβουτησα με την 5αρα....![]()