@ Δημήτρη :
Εχρησιμοποίησες τριγωνομετρία για κεντράρεις την τσιπούρα

εν εγίνετον να παιχτέι πιο κέντρο που τζαμαί !!!!
Ωραίος...
@ Ομερσαπ
Έπιαες φουσκωτώ τελικά ??? βάλμας καμιά φωτό !!!
@ όλους,
επήα σήμερα για κανένα σορκό και ότι άλλο προκύψει !!!
οι σορκοί πρέπει να εγοράσαν ποτζίντες πατανίες που εσκουλλίζουνταν τα hobbits τα άτιμα και εγίνουνταν αόρατα γιατί ήταν αόρατοι...νομίζω ήβραν τα σε καλή τιμη στο ebay γιατί ούλλοι εφορούσαν την πατανιούα τους !!!!
(Νομίζω ότι εξεκληρήσαμε τους

)
ε αφού Σορκούς εν ίσιεν είπα να σέιρω πάνω σε καμιά κουρκούνα να βάλόυμε τίποτε στο τηάνι.... είπαμε, οι Σορκοί εγοράσαν τες αόρατες πατανίες. τούτες εγοράσαν steroids που τζίνα που εμείναν του Duke Nukem ( παίζεται και ένα σενάριο να ήπιαν κάτι πράματα που εμείναν των αθλητών που τους Ολυμπιακούς, αλλά πρέπει να το εξακριβώσω) γιατί όπου τες εθόρες εφέφκαν με 100 !!! αλλά ήταν ΜΕΓΑΛΕΣ οι άτιμες....

όσες δεν έφεφκαν με 100 πρέπει να ήταν οι νέες κουρκούνες που έρκουνται με ενσωματωμένο τηλέμετρο για να μετρούν αποστάσεις και είναι θκιαβασμένες για μήκη, μονόφτερες, δίφτερες, φτερό πάνω-κάτω διαμέτρημα λαστίχων κτλ... με άλλα λόγια ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ
Τζαι τζιαμαί που παραπονιούμαι ότι δεν είχε τίποτε η θάλασσα αποφασίζει να μου δώσει μία ευκαιρεία... Σούρος (περίπου όπως τον κόφκω με το μάτι καμιά 50-60αριά πόντους, αλλά συνήθως όπως τα υπολογίζω φκαίνουν λίο πιο μεγάλα στην πργματικότητα) στην απόσταση....είμουν ετοιμος για κανένα καρτερούι ...ο κουμπάρος χαβά του...εκολυμπούσε για μέσα..εκατέβηκα στα 3 μ, και έκατσα...κου κου κου..τίποτε...κο κου κου όσο πιο μελωδικά μπορούσα ...πάλε τίποτε....κου κου κου σαν αηδόνι και ναι......ο παρέας αλλάζει πορεία προς εμένα...έρκεται αλλά θα περάσει μακριά... δεν θα τον φτάσει η βολή..ξανά κου κου κου... και από παράλληλη πορεία προς εμένα στρίβει 90 μοίρες δεξιά και έρκεται μου μουτσούνα...έλα τζαι σάζω σε λαλώ...έκρυψα τζαι έμεινα...ο παρέας άρκεψε να σούζετε και να διστάζει να έρτει (ήταν εκτός βεληνεκούς κόμα) σούστου σούστου αποφάσισε να στρίψει αριστερά 90 και να συνεχίσει παράλληλη πορεία...επροσπάθησα να εκμεταλλευτώ την περιέργιεα του...έφκαλλα κελλέ πάνω κάτω του κινήσω το ενδιαφέρον...τίποτε...αγρόν αγόρασε ο κουμπάρος... που σου νέφκω , που πάεις ρεεεεε....ο παρέας έφεκαι για καλά...εθόρουν το νουρίν του και μία ύστατη προσπάθεια που όταν είμουν μιτσής εδούλεφκε με τα σουρούθκια...φκάλλω το μασιέριν και σίρνω το (όπως τον νίντζα) ...αλλά πάλε εχάσαμε..η λεπίδα ήταν μαύρη και δεν γυάλισε καθόλου να την 'μουντάρε' ο παρέας.....
όπως εκαταλάβατε , ο κουμπάρος έκλασεν με κανονικά !!!! Εν πειράζει...αύριο πάλε...
Γιώργος
Υ.Γ κάποιο εγυρέφκαν βελονίδες...τζαμαί που είμουν σήμερα, ακριβώς στον ίδιο τόπο (δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση) είδα και την περασμένη βδομάδα και σήμερα ένα κοπάδι βελονίδες (η κάθε μια ήταν περίπου 60 εκατοστά) ήταν αναγιούμενες πάντως και σπάνια βλέπω αυτό το μέγεθος...εκολυμπούσαν σχετικά αργά (τούτες εκόψαν πίσω, δεν βρήκαν τες αόρατες πατανίες, ούτε τα φάρμακα των αθλητών)