κομποι
Re: κομποι
Καλησπέρα Marie k,καλησπέρα και στον φίλο EVANTHI L.Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο . Τους έχω κάνει και τους δύο και είναι πολύ εύκολοι. Αν έχει καλό καιρό το Σάββατο πάω για εγγλέζικο πρώτη φορά.

-
fISHANDCHIPS
καλή τύχη angiec ... μαλλον δεν θα είναι και η πιο κατάλληλη μέρα για να πειραματιστείς πρώτη φορά με εγκλέζικο (πολλής αέρας) ..η μέρα προσφέρεται για σορκούςangiec wrote:Καλησπέρα Marie k,καλησπέρα και στον φίλο EVANTHI L.Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο . Τους έχω κάνει και τους δύο και είναι πολύ εύκολοι. Αν έχει καλό καιρό το Σάββατο πάω για εγγλέζικο πρώτη φορά.![]()
το ίδιο θα κάμω και εγώ
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Καλημέρα FISHANDCHIPS .Στον πόλεμο δεν πάω με ένα απλό όπλο ,παίρνω και κανένα G-3 ΚΑΙ καμιά μπαζούκα , και αναλόγως πράττω...........
........

-
fISHANDCHIPS
ε σίουρα ... εναλλακτική λύση υπάρχη πάνταangiec wrote:Καλημέρα FISHANDCHIPS .Στον πόλεμο δεν πάω με ένα απλό όπλο ,παίρνω και κανένα G-3 ΚΑΙ καμιά μπαζούκα , και αναλόγως πράττω...........![]()
![]()
![]()
![]()
........
![]()
![]()
![]()
![]()
απλά είπα για πειραματισμούς με εγκλέζικο δεν θα είναι καλή μέρα
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
-
pavlos_agianapitis
Τι κοπμο κανω για τη σύνδεση του παραμάλου στη μανα του παραμαλου αντι για το στοπερ χαντρα στριφταρι χαντρα στοπερ

IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
EVANTHIS LOIZOU
Loop to Loop
Κοιταξε στο τελευταιο DVD του Περιοδικου μας και σιγουρα στο Internet για animation.
Κοιταξε στο τελευταιο DVD του Περιοδικου μας και σιγουρα στο Internet για animation.
-
pavlos_agianapitis
Εν τουτον τον κόμπο που θέλω.
Θέλω η μισινα στο κόκκινο τοξουιν να ενωθεί με τη μισινα στο πράσινο τοξουιν (χωρίς στριφτάρι, χάντρα ή στοππερ μόνον τουντο κόμπων απευθείας)
Θέλω η μισινα στο κόκκινο τοξουιν να ενωθεί με τη μισινα στο πράσινο τοξουιν (χωρίς στριφτάρι, χάντρα ή στοππερ μόνον τουντο κόμπων απευθείας)
- Attachments
-
- pavloskkk.png (33.71 KiB) Viewed 7195 times
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
κανε τον κομπο του παραγαδιου αφου το θελεις ετσι
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... f=4&t=2428
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... f=4&t=2428
Esox Lucius