εφκαλα φκιολα(37 εκατ.) με αντενα 25 μανα και παραμαλο 22
πατοτο?mikrosa wrote:εγω αντενα οταν βαρκουμε η εν εχω ωρα βαλλω πανω μιαν 30αρα μονοκοματι και κανι![]()
η μανα 30 με παραμαλο 22 ή μανα 25 με παραμαλο 22 ή μανα 22 με παραμαλο 18 αναλογα με τα κεφια μου και τι ψαρι παω να πιαω.(αλλα στο τελος φκενω αψαρος)
![]()
εφκαλα φκιολα(37 εκατ.) με αντενα 25 μανα και παραμαλο 22
Ε πέμας τον τόπο να πάμε και εμείς ... ετσι ποικιλία δεν έχει ουτε η ψαραγοράmikrosa wrote:ναι ηταν πατοτο επιδη εφκαλα και μικρες μουρμουρουες μυλοκοπουθκια και 1 μπαρπουνουι αλλα ουλα ηταν πολλα μικρα και εγιναν release. ηταν νυχτα . πριν να νυχτωσει εψαρεφκα μελανες κουρκουνες και σορκους.
αν εβρω φοτο εν να βαλω
εχει να πιασει ψαρι ο τοπος ή εσυ ρε φιλε ?mikrosa wrote:οι ρε φιλε ηταν πολλα μιτσια ουλα και μολις επιανουνταν αφηνα τα μες στο νερο.αμαν εβρω φοτο εν να βαλω επιδη εφκαλα ενα που επιαστηκε 2 φορες σε μια μερα και εφκαλα το φοτο επιδη επαραξενεψε με![]()
ο τοπος εκεινος εχει να πειασρει ψαρι απο περσι
Αν δοκιμάσεις να βάλεις νήμα αντί για μισίνα, πάρε extra καλάμι μαζί σου!!Nikolas Nklou wrote:μια ιδεα που μου ηρθε πριν λιγο καιρο ειναι : γιατι ¨εμεις¨ που παμε και με αντεννα δεν βαζουμε νημα για μανα αντι για μισινα? (υπαρχουν νηματα που εχουν χρωματα ιδια με το χρωμα του βραχου ) επισης με το νημα εχουν περισσοτερη αντοχη και μικροτερη διαμετροθα καμω μια δοκιμη το σαββατο που ερχεται
konstantinos kalogir wrote:Αν δοκιμάσεις να βάλεις νήμα αντί για μισίνα, πάρε extra καλάμι μαζί σου!!Nikolas Nklou wrote:μια ιδεα που μου ηρθε πριν λιγο καιρο ειναι : γιατι ¨εμεις¨ που παμε και με αντεννα δεν βαζουμε νημα για μανα αντι για μισινα? (υπαρχουν νηματα που εχουν χρωματα ιδια με το χρωμα του βραχου ) επισης με το νημα εχουν περισσοτερη αντοχη και μικροτερη διαμετροθα καμω μια δοκιμη το σαββατο που ερχεται
![]()
Αν πιάσεις κάτι που 'εν φκένει', εν να σου σπάσει το καλάμι, το οποίο σπάζει πολλά πιο εύκολα που ένα 16ρι νήμα!
Ax κουνελάκι κουνελάκι!!Nikolas Nklou wrote:konstantinos kalogir wrote:Αν δοκιμάσεις να βάλεις νήμα αντί για μισίνα, πάρε extra καλάμι μαζί σου!!Nikolas Nklou wrote:μια ιδεα που μου ηρθε πριν λιγο καιρο ειναι : γιατι ¨εμεις¨ που παμε και με αντεννα δεν βαζουμε νημα για μανα αντι για μισινα? (υπαρχουν νηματα που εχουν χρωματα ιδια με το χρωμα του βραχου ) επισης με το νημα εχουν περισσοτερη αντοχη και μικροτερη διαμετροθα καμω μια δοκιμη το σαββατο που ερχεται
![]()
Αν πιάσεις κάτι που 'εν φκένει', εν να σου σπάσει το καλάμι, το οποίο σπάζει πολλά πιο εύκολα που ένα 16ρι νήμα!![]()
![]()
![]()
τι μπορει να πιασω δηλαδη με 12 αγγιστρι??
![]()
![]()
κανενα μινερι????? (30 κιλο)
![]()
![]()
Nikolas Nklou wrote:την μισηνα για μανα δεν την ξερω προσωπικαmarios wrote:για μάνα ocean rosso neutronium για παράμαλλα χρησιμοποιώ 3,4 διαφορετικές καμια δεν είναι FC.ποσα mm ενει
? για παραμαλλα ποτε δεν εβαλα μισινα καθαρη FC βαζω μια της ASSO γκριζα με επικαλυψη φλοροκαρπον
22 mm
Κεφαλους 2κιλους 3κιλους ,κανα βατι 3κιλοNikolas Nklou wrote:![]()
![]()
![]()
τι μπορει να πιασω δηλαδη με 12 αγγιστρι??
![]()
![]()
κανενα μινερι????? (30 κιλο)
![]()
![]()
να σου πω την αληθεια Μαριε εξαναειδα τουτη την μισινα αλλα ...μονο ειδα τηνmarios wrote:Nikolas Nklou wrote:την μισηνα για μανα δεν την ξερω προσωπικαmarios wrote:για μάνα ocean rosso neutronium για παράμαλλα χρησιμοποιώ 3,4 διαφορετικές καμια δεν είναι FC.ποσα mm ενει
? για παραμαλλα ποτε δεν εβαλα μισινα καθαρη FC βαζω μια της ASSO γκριζα με επικαλυψη φλοροκαρπον
22 mm
τελικα απο κουρκουνες εκαταληξα σε τζεφαλους αλλα με μηδεν αποτελεσμα....Nikolas Nklou wrote:ατε επιασαμε ακομα μια αντεννα dawiaΜανα 0.22,5 μμ, παραμαλλο 0.16μμ και αυριο θα γινει η πρωτη δοκιμη στις κουρκουνες αν μας ευνοησει ο καιρος