Εικόνες Παράμαλλον
Μιχαλη ισως να χανης αποσταση γιατι με τον τροπο που συρνης δεν σε βολευη το μακρη παραμαλο αν βαζης και bait clips, μηλω αν ριχνης με το μολυβι να κρεμετε λιγο πιο πανω απο το εδαφος με το παραμαλο να ειναι τεντομενο στο παιτ κλιπ στην μανα . αν ετσι εχεις το παραμαλο τοτε οσο πιο μεγαλο παραμαλο εχης τοσο το καλαμι ειναι πιο ψυλα για να μην ακουμπα το μολυβι στο εδαφος και σε δυσκολευη .
no-nick wrote:Μιχαλη ισως να χανης αποσταση γιατι με τον τροπο που συρνης δεν σε βολευη το μακρη παραμαλο αν βαζης και bait clips, μηλω αν ριχνης με το μολυβι να κρεμετε λιγο πιο πανω απο το εδαφος με το παραμαλο να ειναι τεντομενο στο παιτ κλιπ στην μανα . αν ετσι εχεις το παραμαλο τοτε οσο πιο μεγαλο παραμαλο εχης τοσο το καλαμι ειναι πιο ψυλα για να μην ακουμπα το μολυβι στο εδαφος και σε δυσκολευη .

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
re pedia kati asxeto... to paramallo sta aglika pws to lalousin? etsi gia na kutakso sto internet na vro kana 'paramallo'..
Hdi ivra toutin ti selida me kamposes xrisimes plirofories
http://www.abc-sportvissen.be/paginas%2 ... vissen.htm
Hdi ivra toutin ti selida me kamposes xrisimes plirofories
http://www.abc-sportvissen.be/paginas%2 ... vissen.htm
Esox Lucius
Ακόμα τζιαι με σταθερό βαρίδι, με τα παράμαλλα πάνω στη μάνα;marios wrote:Eξαρτάται που παο και για τι ψαρια πηγαίνω σε αμμώδης παραλιες βάζο 18-20 max 22mm με την κατάλληλη ρύθμιση φρενων μηχανισμού δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα!Someone wrote:Μάριε, εσύ τί παράμαλλα χρησιμοποιάς συνήθως;
Καλά, πόσο μήκος έχουν τζιαι εν σου κατσαρώνουν-μπλέκονται;
Από 30cm μέχρι και 1.50m. Σίγουρα έχω και εγώ μπλεξίματα(ποιος δεν έχει)όμως όχι στον βαθμό που λες ότι το βλέπεις δεδομένο για κάθε φορα!Tο κατσάρωμα είναι που τα μειονεκτήματα τις flurocarbon απλά ψάξε να βρείς πια κατσαρώνει λιγότερο.
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
εγω εψαξα λιγο το θεμα πιο παλια και βρηκα λυση με σκληρη αορατη μισινα και μαλακο ριξιμο.νομιζω Μιχαλη αμα βαλης πιο βαρετο βαριδι και ριξης πιο γλικια με σκληρη αορατη πετονια θα ειναι ολα οκ. βαλε ενα κοματακι σιλικονη εκει στο κομπο μετα την ελαστικη χαντρα, πολλα πλεξιματα γινοντε εκει στο αποκομα τις μισισνας στο κομπο του στριφταριου.
Εδοκίμασα τα τούτα ρε.no-nick wrote:εγω εψαξα λιγο το θεμα πιο παλια και βρηκα λυση με σκληρη αορατη μισινα και μαλακο ριξιμο.νομιζω Μιχαλη αμα βαλης πιο βαρετο βαριδι και ριξης πιο γλικια με σκληρη αορατη πετονια θα ειναι ολα οκ. βαλε ενα κοματακι σιλικονη εκει στο κομπο μετα την ελαστικη χαντρα, πολλα πλεξιματα γινοντε εκει στο αποκομα τις μισισνας στο κομπο του στριφταριου.
Τζιαι λαστιχάκια σιλικόνης, μαλακά τζιαι σκληρά, τζιαι μεταλλικά booms, τζιαι διαμέτρους διάφορες.
Τίποτε. Μετά που 2-3 βολές ούλλα γίνονται χάλια.
Τούτο το "γλυκό ρίξιμο" ίντλως ένει; Να τους διώ ένα φιλί πρώτα;

Εδοκίμασα Carbotex 20άρα και 25άρα, Falcon Planet 20-25-28 (χάλια) και άλλες που εν θυμούμαι.no-nick wrote:μπορει να φτεει η μισινα που βαλης για παραμαλο, τωρα μηλουμαι για λαντα θαλασσα και αχι φουρτουνιασμενη γιατι αλασσουν τα πραγματα, γλιτζια βολη ενοω να ριξης μαλακα κατι σαν αργη κινηση
Τώρα να δώ τί θα κάμω. Αν θυμηθώ θα φκάλω φωτογραφία μιας "αρματωσιάς" μου για να πείτε τη γνώμη σας.