omer millenium ice
- Panayiotis3
omer millenium ice
Παιδια γεια σας. Ειμαι και εγω με την σειρα μου ενας νεος στο χωρο του ψτ (17 χρονων) και οπως καταλεβαινετε εχω καποιες απορειες! Ειδα αυτα τα πεδιλα στo diveshop και μου αρεσαν. Γνωριζει καποιος κατι γι'αυτα; Οι πληροφορειες θα ηταν πολυ χρησημες για εμενα.
Re: omer millenium ice
καλωσόρισες,Panayiotis3 wrote:Παιδια γεια σας. Ειμαι και εγω με την σειρα μου ενας νεος στο χωρο του ψτ (17 χρονων) και οπως καταλεβαινετε εχω καποιες απορειες! Ειδα αυτα τα πεδιλα στo diveshop και μου αρεσαν. Γνωριζει καποιος κατι γι'αυτα; Οι πληροφορειες θα ηταν πολυ χρησημες για εμενα.
πόσα τα βρήκες τα πέδιλα ?
πόσα διαθέτεις για πέδιαλ ?
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- Panayiotis3
Εψαξα λιγο στην Κυπρο και μου τα αφηνει ο Τρυφωνας (επειδη πηρα και τον υπολοιπο μου εξοπλησμο απο αυτον) 100 ευρω. Γυρω στα 100 ευρω γιατι ερχονται και διακοπες και οπως καταλαβαινεις....!!!!!
ρώτα τον Τρύφωνα τζαι για τα stingray ...Panayiotis3 wrote:Εψαξα λιγο στην Κυπρο και μου τα αφηνει ο Τρυφωνας (επειδη πηρα και τον υπολοιπο μου εξοπλησμο απο αυτον) 100 ευρω. Γυρω στα 100 ευρω γιατι ερχονται και διακοπες και οπως καταλαβαινεις....!!!!!
- Panayiotis3
ερωτησα τον επειδη εν για τζινα που επειενα αλλα επεν μου οτι επειδη εν πιο νεο μοντελλο εν μπορει να μου καμει καλλητερη τιμη (εν 98 ευρω και λαλει μου να μου τα αφηκει 90) και επειδη που τα ειδα το σχημα της λεπιδας εν το ιδιο απλως τα stingray εν μαυρα και τα ice διαφανα. Σε αλλα μερικα ελληνικα φορουμ που εδιαβασα γραφουν οτι εχουν παρομοιες επιδοσεις με τα carbon, και επειδη οπως ειπαμε ειμαι λιο ασχετος ακομα ειπα να ρωτησω!!! Αν εχει κανεναν που τα εδοκημασεν ας μας πει τις εντυπωσεις του.
carbon έν έχω...αλλά το πιο πάνω δεν νομίζω να στέκειPanayiotis3 wrote: Σε αλλα μερικα ελληνικα φορουμ που εδιαβασα γραφουν οτι εχουν παρομοιες επιδοσεις με τα carbon,.

- Panayiotis3
Και εγω τουτο νομιζω γι' αυτο ειπα να ρωτησω καποιους πιο εμπειρους
Εν εδοκιμασα τα stingrey αλλα τα ice εσει τα το ζευκαριν μου τζιε λαλει οτι εν πολλα καλα αλλα εκοπικαν του οι λεπιδες τζιε αλλαξεν τες 2 φορε ως τωρα.Εν ξερω πωσ τα εκαταφερεν.Τζιε τες 2 φορες εκοπηκαν στο σημειο που εν οι βιδες για τα παπουτσακια.
Παρόμοιες επιδόσεις με carbon no way.
Εγώ αν θα έπιαννα κάτι τωρά μάλλον για mares razor pro (μαύρα πλαστικά) που απότι ακούγεται έχουν πολύ καλό παπουτσάκι που μελλοντικά μπορείς να του βάλεις και μια καλή λεπίδα carbon. Τα stingray απότι ξέρω έχουν παράξενη γωνιά λεπίδας και μόνο η δική τους κάθετε....
Εγώ αν θα έπιαννα κάτι τωρά μάλλον για mares razor pro (μαύρα πλαστικά) που απότι ακούγεται έχουν πολύ καλό παπουτσάκι που μελλοντικά μπορείς να του βάλεις και μια καλή λεπίδα carbon. Τα stingray απότι ξέρω έχουν παράξενη γωνιά λεπίδας και μόνο η δική τους κάθετε....

λόγο των τρυπών για τες βίδες ....geosub wrote:Εν εδοκιμασα τα stingrey αλλα τα ice εσει τα το ζευκαριν μου τζιε λαλει οτι εν πολλα καλα αλλα εκοπικαν του οι λεπιδες τζιε αλλαξεν τες 2 φορε ως τωρα.Εν ξερω πωσ τα εκαταφερεν.Τζιε τες 2 φορες εκοπηκαν στο σημειο που εν οι βιδες για τα παπουτσακια.
είχα το ΟΜΕΡ ΒΑΤ (fiberglass) τζαι εκοπήκαν μου και εμένα οι λεπίδες ακριβώς στα σημεία των βιδών...εκοπήκαν και οι δυο σε ένα ψάρεμα..άλλαξα τες, το καλό δωρεάν, τζαι πριν λίο τζαιρό έσπασε η άλλη...μετά εξαπόλισα τα τζαι έπια δανικά πλαστικά

Giorkos wrote:λόγο των τρυπών για τες βίδες ....geosub wrote:Εν εδοκιμασα τα stingrey αλλα τα ice εσει τα το ζευκαριν μου τζιε λαλει οτι εν πολλα καλα αλλα εκοπικαν του οι λεπιδες τζιε αλλαξεν τες 2 φορε ως τωρα.Εν ξερω πωσ τα εκαταφερεν.Τζιε τες 2 φορες εκοπηκαν στο σημειο που εν οι βιδες για τα παπουτσακια.
είχα το ΟΜΕΡ ΒΑΤ (fiberglass) τζαι εκοπήκαν μου και εμένα οι λεπίδες ακριβώς στα σημεία των βιδών...εκοπήκαν και οι δυο σε ένα ψάρεμα..άλλαξα τες, το καλό δωρεάν, τζαι πριν λίο τζαιρό έσπασε η άλλη...μετά εξαπόλισα τα τζαι έπια δανικά πλαστικά!!! ούλλο πίσω πίσω πάμε
!!!!
μαλλον εσφιξατε πολλα τες βιδες?

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus
- Panayiotis3
Οταν επεια και ειδα τα ο Τρηφωνας ειπε μου οτι εν χρειαζεται να βηδωθουν η να κολληθουν οι λεπιδες γιατι στην ακρια μεχρι τα νευρα που εχει το παπουτσακι ειναι κυμματιστες και ετσι κλειδωνουν μεσα χωρις να χρειαζονται κατι αλλο.geosub wrote:Εν εδοκιμασα τα stingrey αλλα τα ice εσει τα το ζευκαριν μου τζιε λαλει οτι εν πολλα καλα αλλα εκοπικαν του οι λεπιδες τζιε αλλαξεν τες 2 φορε ως τωρα.Εν ξερω πωσ τα εκαταφερεν.Τζιε τες 2 φορες εκοπηκαν στο σημειο που εν οι βιδες για τα παπουτσακια.
Τωρα τι να σου πω?Παντως δεν ειχε κανενα αλλο παραπονο,αλλα εβασανισεν τον καπως η υποθεση.Tryfon wrote:Giorkos wrote:λόγο των τρυπών για τες βίδες ....geosub wrote:Εν εδοκιμασα τα stingrey αλλα τα ice εσει τα το ζευκαριν μου τζιε λαλει οτι εν πολλα καλα αλλα εκοπικαν του οι λεπιδες τζιε αλλαξεν τες 2 φορε ως τωρα.Εν ξερω πωσ τα εκαταφερεν.Τζιε τες 2 φορες εκοπηκαν στο σημειο που εν οι βιδες για τα παπουτσακια.
είχα το ΟΜΕΡ ΒΑΤ (fiberglass) τζαι εκοπήκαν μου και εμένα οι λεπίδες ακριβώς στα σημεία των βιδών...εκοπήκαν και οι δυο σε ένα ψάρεμα..άλλαξα τες, το καλό δωρεάν, τζαι πριν λίο τζαιρό έσπασε η άλλη...μετά εξαπόλισα τα τζαι έπια δανικά πλαστικά!!! ούλλο πίσω πίσω πάμε
!!!!
μαλλον εσφιξατε πολλα τες βιδες?
Εχασαμεν τζιε 2 ψαρεμματα.Ηταν να πεξουμεν τζιε καμια συναγριδα.

- Panayiotis3
Επεια και επιασα τα τελικα. Θα σας πω το σκ πως ειναι
-
Παιδιά,tasos83 wrote:Παρόμοιες επιδόσεις με carbon no way.
Χωρίς να θέλω να θίξω το συγκεκριμένο πέδιλο, αφού είναι αρκετά καλό, εχω μόνο να σας πώ πως το συγκεκριμένο πέλμα (Mares) δεν παίρνει λεπίδες carbon. Αυτό είναι λόγω του υλικού από το οποίο είναι φτιαγμένο και δύσκολα κολλάει η λεπίδα επάνω του. Μου πηρε μια εβδομάδα σχεδόν να εφαρμόσω λεπίδες επάνω του και αφού δοκίμασα σχεδόν όλες τις κόλλες. Δυο επιλογες υπαρχουν, η μια είναι να τρυπηθεί η λεπίδα και να μπει με βιδες (κάτι που δεν συνιστώ) ή να χρησιμοποιηθεί συγκεκριμενη εποξική κολλα (ας είναι καλά ο Χάλαρης) που θα τα κολλήσει ναι μεν αλλά με κάποια άλλα μειονεκτήματα. Όπως είπα αυτό ειναι καθαρά πληροφοριακό για κάποιο που σκεφτεται να εφαρμόσει λεπίδες carbon στο συγκεκριμενο πέλμα. Αν θέλει κάποιος βοήθεια ας με πάρει τηλέφωνο να του πω την κόλλα.
Πάρης