ένα βιτεο της Demka!
ένα βιτεο της Demka!
εκυκλοφόρουν στο γιουτιουμπ τζαι ήβρα το τούτο...
κάτι είχε το deep an θυμούμαι, με τα αποτελέσματα των τέστ !!!
τσιεκ ιτ αουτ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=-iMsTRo8fF8
κάτι είχε το deep an θυμούμαι, με τα αποτελέσματα των τέστ !!!
τσιεκ ιτ αουτ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=-iMsTRo8fF8
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Re: ένα βιτεο της Demka!
χρονια μπροστα η demka.
αν βγαλει και ενα αναποδο μηχανισμο θα δυσκολευτείς πολλα να βρεις ισάξιο συμβατικό οπλο
αν βγαλει και ενα αναποδο μηχανισμο θα δυσκολευτείς πολλα να βρεις ισάξιο συμβατικό οπλο
- StephanosNic
Ρε φιλε στο 90αρι μου εχω μιαν βερκα 6.5 τσιε λαστιχα 19αρκα εδω και 2,5 χρονια τσιε ειναι απεχτα...Δεν επαθαν το παραμικρο!!!!Τσιε συμφνω οτι ειναι ποολλαααααα χρονια μπροστα η demka απο αλλες εταιριες...

Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
ΣΤΕΛΑΡΑΣ FOREVER!!!!!!!!!!!!!
Πιττης Γιωργος
Laser Interceptor...the best antiradar
Πιττης Γιωργος
Έτσι δουλεια θέλω
Όντως η Demka είναι αρκετά προχωρημένη Εταιρεία.

Όντως η Demka είναι αρκετά προχωρημένη Εταιρεία.
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
sorry ρε παιθκια αλλα σε τι ειναι προχοριμενη η demka?
E Αντρικοοοοοοο......andys wrote:sorry ρε παιθκια αλλα σε τι ειναι προχοριμενη η demka?
Η θαλασσα μου η ζωη μου!!!!!
Πιττης Γιωργος
Πιττης Γιωργος
ούτε εγώ θα την έλεγα προχωρημένη, αλλά τουλάχιστον κάμνει καμιά δοκιμή-τεστ και δείχνει τα αποτελέσματα προς τα έξω !!!andys wrote:sorry ρε παιθκια αλλα σε τι ειναι προχοριμενη η demka?
πιστέφκω ότι αν εβάλλαν ΟΛΑ τα βίτεο που εκαμναν βολές για κάτι άρθρα που εγράψαν στο deep (ταχύτητα, διάτρηση, ανάκρουση , φτερά πάνω κάτω, κτλ κτλ) ήταν να πολλά καλά...
εν ξέρω αλλά θέλω να δώ το τι οι θεωρίες λένε με τα μάθκια μου !!!
τα βίτεο σίγουρα υπάρχουν..το γιατί δεν τα φκάλοουν ούλλα πάνω εν ξέρω
εγώ θα την έλεγα εγωίστρια εταιρία..δεν κiταζει την εξέλιξη γύρο τις.
προσπαθεί μονη τις να εξελιχθεί.που τούτο εν πολλά δύσκολο...πέρσι στην έκθεση e γνώρισα ένα πρωτοδιόριστο μηχανικό τις demka.είπε μου να αναμένουμε αλλαγές σε πολλά προϊόντα.
το μονο θετικό που ειδα μεχρι στηγμης εινε τα φτερακια.τα κενουρια φτεράκια είναι σαν τα τρυγονς με τι μονη διαφορα κοστίζουν 2 ευρώ το ένα ενώ τα τρυγονς 16e τα 2.εν κριμα τοσο μεγαλη εταιρια να εν τοσο πισω στην εξελιξη.αν ε κηταζεν λιο γυρο της θα ηταν οντος μπροστα με διαφορα.
Giorko
http://www.demka.eu/articles_allFrame.htm
προσπαθεί μονη τις να εξελιχθεί.που τούτο εν πολλά δύσκολο...πέρσι στην έκθεση e γνώρισα ένα πρωτοδιόριστο μηχανικό τις demka.είπε μου να αναμένουμε αλλαγές σε πολλά προϊόντα.
το μονο θετικό που ειδα μεχρι στηγμης εινε τα φτερακια.τα κενουρια φτεράκια είναι σαν τα τρυγονς με τι μονη διαφορα κοστίζουν 2 ευρώ το ένα ενώ τα τρυγονς 16e τα 2.εν κριμα τοσο μεγαλη εταιρια να εν τοσο πισω στην εξελιξη.αν ε κηταζεν λιο γυρο της θα ηταν οντος μπροστα με διαφορα.
Giorko
http://www.demka.eu/articles_allFrame.htm
α μπράβο...εξαναείδα τα στο παρελθόν αλλά πολά καλά που μου τα θύμισες...εν νομίζω να έχω πολύ δουλεια΄σήμερα.andys wrote: http://www.demka.eu/articles_allFrame.htm
νομίζω εν καλό να τους ρίξουμεν ούλλοι μια μαθκιά, τουλάχιστον έτσι θα έχουμε ένα καλό σημείο αναφοράς και δοκιμών , αναφερόμενα στα σημεία που πάντα θίγουμε (βεληνεκές, ευθυβολία κτλ) με τι λάστιχα και τι βέργες !!!
άτε...εν να τα θκιαβάσω στον δεύτερο καφέ

Αντρέα μόνο και μόνο που διαθέτει τούτο τον εξοπλισμό και κάμνει τις δοκιμές της είναι προχωρημένη. Μόνο και μόνο που έχει πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας και παράγει πάντα το "ίδιο προϊόν" είναι προχωρημένη. Μόνο και μόνο που λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις και τα παράπονά του πελάτη της είναι προχωρημένη. Υπό αυτή την έννοια ναί είναι μια προχωρημένη εταιρεία.andys wrote:sorry ρε παιθκια αλλα σε τι ειναι προχοριμενη η demka?
Εγώ μέχρι στιγμης δεν έχω αγοράσει τίποτα από την Demka (πλην μιας καμπάνας και ένα λάστιχο) γιατι απλά δεν μου έκατσε η Εταιρεία. Τα όπλα της δεν μου αρέσουν και ας λένε αρκετοί ότι είναι ευθύβολα και ότι είναι από τα λίγα όπλα που αγοράζεις και δεν κάνεις καμιά μετατροπή σε σετάρισμα. Τα όπλα της είναι μια απ τα ίδια εδώ και αρκετά χρόνια όπως πολύ σωστά επεσήμανες.
Όντως αν κοίταζε και τους γύρω της και εξέλισσε λίγο τα όπλα της ίσως να ήταν από τους κυρίαρχες εταιρείας παγκοσμίος στο χώρο.
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
Γπτοχέ....
εγόρασες μετοχές της Δεμκα ???
όντως...εφόσον εν 'σοβαρή' εταιρεία, έχει τους μηχανικούς της και κάμνουν τα τεστς τους, σίουρα έχουν τα μηχανήματα τους κτλ κτλ, την πολύχρονη πείρα, απορώ πως και δεν εφκάλαν στην αγορά κάτι πιο εξωτικό (οκ..έχουν την 'ναυαρχίδα' τους το ουλτίμα -έτσι το λαλούν ? ) αλλά πάλε τζίντο όπλο ΔΕΝ είναι εξωτικό (κατά την άποψη μου
)
για εξωτικό εννοώ κάτι σε στυλ όπλων ζωνομέση-τρυγκονς... θέλω το όπλο να είναι μονομπλόκ (πραγματικό μονομπλόκ και όι πιντώματα), ε, κανένας ανάποδος εν μας βλάφτει, να έσιη κρέας πάνω του, να μεν νεν μαγκούρα (δλ να έσιη ένα αλφα σχήμα) ........!!
πείτε το μόδα πείτε το ότι θέλετε......ενιγουεις..εν θα πώ εγώ στη Δεμκα τι θα κάμει
Για να είναι τζαμαί που είναι, σημαίνει ότι κάτι κάμνει σωστά

εγόρασες μετοχές της Δεμκα ???

όντως...εφόσον εν 'σοβαρή' εταιρεία, έχει τους μηχανικούς της και κάμνουν τα τεστς τους, σίουρα έχουν τα μηχανήματα τους κτλ κτλ, την πολύχρονη πείρα, απορώ πως και δεν εφκάλαν στην αγορά κάτι πιο εξωτικό (οκ..έχουν την 'ναυαρχίδα' τους το ουλτίμα -έτσι το λαλούν ? ) αλλά πάλε τζίντο όπλο ΔΕΝ είναι εξωτικό (κατά την άποψη μου

για εξωτικό εννοώ κάτι σε στυλ όπλων ζωνομέση-τρυγκονς... θέλω το όπλο να είναι μονομπλόκ (πραγματικό μονομπλόκ και όι πιντώματα), ε, κανένας ανάποδος εν μας βλάφτει, να έσιη κρέας πάνω του, να μεν νεν μαγκούρα (δλ να έσιη ένα αλφα σχήμα) ........!!
πείτε το μόδα πείτε το ότι θέλετε......ενιγουεις..εν θα πώ εγώ στη Δεμκα τι θα κάμει

κανει ρε βάρτε κανενα ψάρι να δουμε και κανει. το πολυ κυριε ελεησον βλαφτει
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
εν καλό και το κύριε ελέησον μέσα μέσα !!! όσο για ψάρι περιμένουμε τζαι μεις να δούμεmariosko wrote:κανει ρε βάρτε κανενα ψάρι να δουμε και κανει. το πολυ κυριε ελεησον βλαφτει

εγώ ένα πράμα εκατάλαβα. Λόγω έλλειψης ψαριού ούλλο με εξοπλισμό ασχολούμαστε