το νέο θέμα που θα κουκκουφίσουμε σήμερα είναι τα λάστιχα...
ούλλοι λιο πολλά ακούμε για διάφορα λάστιχα...εν καλά..εν δυνατά...εν τα καλύτερα , δεν κλωτσούν . ήταν οπλισμένα πολλή ώρα και αδυνατίσαν τζαι έφυεν μας το ψάρι κτλ κτλ κλτ...
αποτέλεσμα να βουρούμε να γοράσουμε ότι μας πουν εν καλό !!!

Διάφορα Διαμετρήματα, διάφορες εταιρείες, και λίο πολλά εν δύσκολο να φκουν αποτελέσματα από το ψάρεμα.
στο λινκ πιο κάτω ένας τύπος έκοψε ο νους του και ετέσταρε τα λάστιχα με ένα απλό τρόπο.
διαβάστε το λινκ τζαι λαλώ σας την σκέψη μου..
http://rocknfish.com/Rubber_Test.html
τωρά υποθέστε ότι έχουμε ένα κομμάτι σανίδα, έχουμε και ΄βιντζούι' όι βιτσιούι ρε...βιντζούι.
το μόνο που μας λείφκετε εν λίος χρόνος, (λίο πολλά ούλλοι έχουμε λιό χρόνο), λάστιχα (ε ούλλο και κάτι θυα έβρουμε) αλλά το σημαντικό είναι τζίνη η Ζυαρκά !!!
Εμένα δεν θα με έβλαπτε καθόλου να κανονίσουμε να κάμουμε ένα ανάλογο πείραμα με λάστιχα τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά (και χρησιμοποιούμε)
Να πιάμε 4-5 εταιρείών λάστιχα σε 2-3 διαφορετικά διαμετρήματα (π.χ 16, 17, 19) και να κάμουμε το πιο πάνω πείραμα για κάθε εταιρεία+κάθε διάμετρο.
να φκάλουμε ανάλογα αποτελέσματα.

αν ενδιαφέρεστε να κάμουμε καμιά πατέντα τζαι ξέρετε κανένα με έτσι καντάρι(ζυαρκά) τζαι δανίζει μας την κόψετε κουβέντα ....
ακούω.......
Υ.Γ. με τούντο πείραμα εν να φκάλουμε τζαι άλλα αποτελέσματα άμαν ρωτήσουμε τους αποφοίτους πρακτικού (εγώ εν ξέρω...αν σας πω να σας πω λίο λογιστική