Antreas wrote:στο μεταξυ ναι μπορει να ειναι τζαι λαθος οι μετρήσεις μας γιατι για να φκουν καλα συμπερασματα επρεπε να ζυγισουμε ολα τα οπλα στην ιδια ζυγαρια....
λεω τωρα
gptochos wrote:Ότι κόψει ο νους σου τζαι ο κ...ος σου ρε Γιώρκο! Φέρτειν ζυγαριά σου τζαι ζύασταΚάμε την calibrate ομως πρώτα να μεν χάσεις κανενα γραμμάριο
HellRider wrote:, εκαταλαβε οτι εν καμια μαλακια που εσκεφτικα και ενεψε μου οχι.εχασαμε ρε Γιωρκο..
Roger !!!Antreas wrote:ε ζυγισαμε ενα 90ρι eurogun εχτες με ζυγαρια ακριβείας τζαι ειναι 1,600
ναι, εν όπως τα λες Άντυ,andys wrote:η ανάκρουση επηρεάζει την ευθυβολία και τι μείωση ενέργειας στη βέργα...ωστόσο εν παίζει ρολο μονο το βάρος στην ανάκρουση...παίζει ρολο το σχήμα του κορμού του όπλου η κεφάλι η ΛΑΒΗ η σωστή κατανομή του βάρους...κλπ
και εγώ ενδιαφέρον το βρίσκω..απλά εξήγησα ότι μονο με το βάρος εν θα fkei άκρη για την ανάκρουση τον όλπων σε σχέση με το βάρος τους μονο.Giorkos wrote:ναι, εν όπως τα λες Άντυ,andys wrote:η ανάκρουση επηρεάζει την ευθυβολία και τι μείωση ενέργειας στη βέργα...ωστόσο εν παίζει ρολο μονο το βάρος στην ανάκρουση...παίζει ρολο το σχήμα του κορμού του όπλου η κεφάλι η ΛΑΒΗ η σωστή κατανομή του βάρους...κλπ
απλώς εφάνηκε μου πολλά ενδιαφέρον να ξέρω στο περίπου τι ζυγίζουν τα διάφορα όπλα που υπάρχουν στην αγορά (ή και ιδιοκατασκευές) και με τι σεταπ τα δουλέφκει ο κόσμος....
εν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ προσωπικά βρίσκω το πολύ ενδιφέρον τούτο το θέμα !!!
ε άτε καλό...ήντα καρτεράς...έβρε ζυαρκά και ζήασατα όπλα σουandys wrote:και εγώ ενδιαφέρον το βρίσκω..απλά εξήγησα ότι μονο με το βάρος εν θα fkei άκρη για την ανάκρουση τον όλπων σε σχέση με το βάρος τους μονο.Giorkos wrote:ναι, εν όπως τα λες Άντυ,andys wrote:η ανάκρουση επηρεάζει την ευθυβολία και τι μείωση ενέργειας στη βέργα...ωστόσο εν παίζει ρολο μονο το βάρος στην ανάκρουση...παίζει ρολο το σχήμα του κορμού του όπλου η κεφάλι η ΛΑΒΗ η σωστή κατανομή του βάρους...κλπ
απλώς εφάνηκε μου πολλά ενδιαφέρον να ξέρω στο περίπου τι ζυγίζουν τα διάφορα όπλα που υπάρχουν στην αγορά (ή και ιδιοκατασκευές) και με τι σεταπ τα δουλέφκει ο κόσμος....
εν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ προσωπικά βρίσκω το πολύ ενδιφέρον τούτο το θέμα !!!
το καινούριο oceanborn ας πούμε που το ψάρεψα τελευταία, κλοτσά πιο λείο που ένα dmfr ιδιου μήκους set up και βαρους