geronimo Vs pathos, majestic

23kyriakos

geronimo Vs pathos, majestic

Post by 23kyriakos »

Ti kyriaki episkeftika tin ekthesi kai ofeilo na doso sygharitiria stous diorganotes giati me ti protovoulia tous voithisan emas na gnorisoume diafora proionta kai na ta sygkrinoume. Sigoura i ekthesi tha prepei na ikanopoiise perissotero avtous pou endiaferontai gia agora fouskotoy para tous ypoloipous alla prosopika, tha ypostirizo kathe prospatheia ton diorganoton, giati deihnoun na ehoun meraki se avto pou kanoun voithontas tavtohrona kai emas

Ego avto pou mporesa na kano itan na gnoriso epitelous apo konta ta pedila majestic me to pelma tis pathos. Akriva alla an krino apo avta pou akouo prepei na kanoun poly kala ti douleia tous.

Akoma eiha tin evkairia na sygkrino apo konta 2 opla pou me endiaferoun. To pathos open pro kai to geronimo pro. Kata ton politi kai ton athliti tou to geronimo einai kalyteri epilogi. Tora den xero fysika an prospathousan na proothisoun to sygkekrimeno oplo alla moun fanikan arketa peistikoi se ekeina pou mou eipan.

Giorkos

Re: geronimo Vs pathos, majestic

Post by Giorkos »

κυριάκο....

για το πάθος άκουα πολλά καλά λόγια..είναι έτσι΄....είναι άλλωσπως ....σπουδαίο όπλο...κτλ....

ε..τελικά πήρα και γω ένα σωλήνα πάθος προ και έβαλα πάνω τη λαβή και κεφαλή πάθος που είχα σε άλλο όπλο....

τι το ιδιαίτερο έχει το πάθος που το κάνει καλύτερο από άλλο....(κατά τη γνώμη μου) είναι μόνο ο ανάποδος μηχανισμός, που στο τέλος της μέρα φαίξε μου και χέστηκα !!!! (δεν λυγίζει ο σωλήνας και έτσι και αλιώς λένε......λυγίζει, και ζαβώνει και παραζαβώνει...όπως όλα τα άλλα όπλα της κατηγορίας του)

κατά τα άλλα δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο που να το κάνει τόσο καλό όσο το κάνουν οι άλλοι....το ίδιο συνηθισμένο όπλο σαν όλα τα άλλα...

για το τζερόνιμο δεν ξέρω..μόνο μία φορά το είδα και μόνο χούφτωσα τη λαβή του...τίποτα άλλο.....

Γιώργος
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

hemilios

Post by hemilios »

Giorkos wrote:κυριάκο....

για το πάθος άκουα πολλά καλά λόγια..είναι έτσι΄....είναι άλλωσπως ....σπουδαίο όπλο...κτλ....

ε..τελικά πήρα και γω ένα σωλήνα πάθος προ και έβαλα πάνω τη λαβή και κεφαλή πάθος που είχα σε άλλο όπλο....

τι το ιδιαίτερο έχει το πάθος που το κάνει καλύτερο από άλλο....(κατά τη γνώμη μου) είναι μόνο ο ανάποδος μηχανισμός, που στο τέλος της μέρα φαίξε μου και χέστηκα !!!! (δεν λυγίζει ο σωλήνας και έτσι και αλιώς λένε......λυγίζει, και ζαβώνει και παραζαβώνει...όπως όλα τα άλλα όπλα της κατηγορίας του)

κατά τα άλλα δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο που να το κάνει τόσο καλό όσο το κάνουν οι άλλοι....το ίδιο συνηθισμένο όπλο σαν όλα τα άλλα...

για το τζερόνιμο δεν ξέρω..μόνο μία φορά το είδα και μόνο χούφτωσα τη λαβή του...τίποτα άλλο.....

Γιώργος
Γιώργο πιο σωλήνα Πάθος πήρες ; Εμένα από την έκθεση μου άρεσε το νέο το lazer της PATHOS που ξεφεύγει και λίγο από την πλαστική σκανδάλη ( έχω το commanche 90αρι) και ψάχνομαι για 100αρι. Από την άλλη το μόνο όπλο που ξεχώρισα γενικά μέχρι σήμερα να ξεφευγεί από τα στανταρτ, σωλήνας, είναι το Omer Cayman HF, που όταν το βλέπεις σου γεμίζει το μάτι.
Ξέρει κανείς πιος τα φαίρνει στην Κύπρο;

hdemetris

Post by hdemetris »

Τα OMER ?
Ο Νίνος αλλά καλύτερα παράγειλε το που το diveshop.
Τα pathos πιστέφκω πως εν έχουν υπόθεση.
Who the cap fit
Let them wear it

Giorkos

Post by Giorkos »

ton pro με οδηγό (για 90αρι)

απλώς τον αγόρασα γιατί είχα την λαβή και κεφαλή και παρά να 'τα πετάξω' είπα ασ δώσω ακόμα λίγα λεφτά και να έχω και ένα 90αρι....πάθος που γίνεται ολόκληρο παναήριν !!!!

το πιο πιθανόν να το δώσω του αδερφού μου...

ξαναλέω....εμένα πάντως δεν με ενθουσιάζουν τα πάθος (ασχέτως αν δεν έκανα καμία βολή με το πάθος)..... και ασ γίνεται ολόκληρο χαιχούιν για λλόου τους :wink:

Α...και τωρά τελευταία το πήρα στη θάλασσα μαζί με άλλο για να δοκιμάσω την πλευστότητα με μια βέργα που του έβαλα...και έτρεμε η ψυσιή μου όταν το όπλιζα... :lol: (αλλλά κατά βάθος νομίζω ότι εν οκ για νορμάλ όπλο)

Giorkos

Post by Giorkos »

hdemetris wrote: Τα pathos πιστέφκω πως εν έχουν υπόθεση.
πες τα Χρυσόστομε....όι πως εμείς έχουμε υπόθεση δηλαδή αλλά αρέσκει μας το παράπονο !!!!

gptochos

Post by gptochos »

Φίλε ο NINOS θέλει βουν τζαι γάρον. Εν πολλά ακριβός. Νομίζω ήθελε 175 λίρες παλιά.τωρά δεν ξέρω. Ο Superaction στην λευκωσία φέρνει Omer αλλά δεν τον ξέρω προσωπικά και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Στην Λάρνακα τα φέρνει ο Technofish. Απ' ότι κατάλαβα τους προμηθεύει ο ΝΙΝΟS. Τωρά οι τιμές πάνω κάτω εν οι ίδιες και εναπόκειται σε εσένα το παζάρεμα :D Όπως είπε και ο Δημήτρης καλύτερα παράγγειλέ το από το Diveshop θα έρτει να σε έβρει σπίτι σου το όπλο σε 2 μέρες το πολύ. Πάνω από 300 ευρά δεν σε χρεώνουν έξοδα αποστολής. Οπόταν παραγγέλεις λάστιχα και βέργα που σίγουρα θα θέλεις για το omer (ειδικά τα λάστιχα του δεν έχουν υπόθεση)

[/quote]Τα pathos πιστέφκω πως εν έχουν υπόθεση.[/quote] +1 Σωστός!!!! Μόνο τζαι μόνο που θωρώ πως είναι η μάρκα του πογιατισμένη πάνω στον σωλήνα πιάνει με ο πέλλαρος. Εγώ ρε Αιμίλιε έχω την ''πελλάρα'' του φινιρίσματος. Θελω να είναι στην τρίχα να μεν έσιει αϊπιν :mrgreen: Άσε που είναι όπως το ψευτικό.

Το Geronimo Pro δεν σου άρεσκει? Ακούγονται κάλά λόγια
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?

Antreas

Post by Antreas »

Γιώργο αν πουλάς το 90ρι στείλε μου πμ :wink:

το geronimo δεν το γνωριζω.

το παθος ζαβώνει με διπλά οπως ολα τα οπλα με κανονικο σωληνα αλλα εχει ποιο λιγες επιπτώσεις απο ενα απλο αλουμινενιο σωληνα γιατι δεν ζαβωνει τοσο ευκολα.
εγω με 2 16ρια γοριλλα που το έστησα δεν ζάβωνε παντως.

εχτος αυτου ειναι και ποιο βαρετός απο carbon και αλλους αλουμινένιους σωληνες και εχει καλυτερη συμπεριφωρα στην ανακρουση.

το cayman με 2πλα λάστιχα δεν ζαβώνει ο σωλήνας του αλλα ζαβώνει η λαβη του.
εκτός που τουτο να δώσεις τοσα λευτα για ενα οπλο τζαι μόλις ρίξεις μια βολη να χταρτει γιατι ειναι χαλια το βαψιμο του
εμενα δεν μου κανει να το παρω.
ασε που και αυτο ειναι πούπουλο μεσα στο νερο.
τωρα αν το θέλεις για μονο λάστιχο και πάλε λεω πάθος

Giorkos

Post by Giorkos »

Αντρέα,

αν δεν το χρησιμοποιήσω τελικά το θέλει ο αδερφός μου.... χτες είδε κάτι ξυλάκια και τώρα θέλει ξύλο...οι τοππούζιν ξύλο...ξύλο που πιάνει κουρκούνες... :mrgreen:

σωστός ο ομερσαπ..με τα περαστά είναι λίγο σπάνιο να στρεβλώσει ο σωλήνας ....το αδύνατο σημείο είναι εκεί που μπαίνει η λαβή στον σωλήνα.. εγώ με λίγη κάθετη πίεση πάντως το λύγιζα εύκολα...(στο πάθος μιλώ) ίσως γιαυτό να μην το γουστάρω...ίσως απτην άλλη άκουσα τόσα πολλά καλά λόγια για το όπλο αυτό που το περίμενα να είναι ΒΡΑΧΟΣ ... :lol: τωρά εσιγχίσαμεν σε τέλια....

τελικά νομίζω να ακούσεις τη γνώμη του πωλητή...γιατί ο πωλητής (αν είναι αυτός που νομίζω) ΞΕΡΕΙ και ΚΑΤΕΧΕΙ το θέμα....εμείς μόνο για παναύρκα είμαστε :shock: :shock: :shock: (Φυσικά όμως να δεις αν σου κάθεται στο ΄χερι η λαβή καλά )

Antreas

Post by Antreas »

thelo na kano kai ego jylino re file.
tha voithiseis lio esy pou katexeis to thema ?
tora pou erkete kalokeraki olo kai kati tha dokimaso na kano.
leo gia ena 110 me 2pla tzai 7ra.

gptochos

Post by gptochos »

Σωστός ο Γιώρκατσος. Όποιο σου κάτσει στο χέρι φίλε μου και τα άλλα ούλλα είναι πελλάρες ζαβώνει ο σωλήνας, οϊ ζαβώνει η λαβή ..... Μα εν γάρο που εννα πάει να ψαρέψει οξα εννα βκάλουμε αζιμούθια για να παίξουμε ψάρι.

Εγω πιστέυκω το πιο καλό σετάρισμα είναι 2Χ17 λάστιχα νευρικά και μια 6,75 βέρκα για 100 άρι και ενα 19 άρι λάστιχο νευρικό με μια σκληρή 6.5 βέργα είναι τα πιο ιδανικα.

Πιάστε φουσκωτό παοφόρο για πιο μεγάλα θηράματα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gptochos

Post by gptochos »

Αντρεα είναι καιρός κατασκευών τωρά :D Έχω δυο σχήματα στο νου μου αλλά κολλω στα σεταρίσματα και τους μηχανισμούς που θα βάλω πάνω. Περιμένω το νέο μηχανισμό της Ν/Τ να τον δω και αν περάσει το τεστ θα λάβει το χρήσμα :roll:

Ρε Γιωρκοοοοοοοοοοοοοοο......... Που είσαι έχω πολλα στο νου!!!!!! :mrgreen:

Antreas

Post by Antreas »

Γιώργο ο μηχανισμός του Πάνου XR εν σου άρεσε?
αν ενδιαφερεσε να παραγγείλουμε να μας στείλει 2 :D

εγω εχω εξεταστική τωρα ρε φίλε εν εχω χρόνο για ετσι πράμα.
που τες 29 του μήνα τζαι μετά...
για σχέδιο εχω το μέσα στο νου μου
σεταρισμα θα βαλω 7ρα και 17,5 γιατι η 6,75 εν ακριβές :lol:

τωρα για ξύλο μάλλον ιροκο γιατι τηκ εν βρίσκω πουθενά εκτός τζαι αν βρήκατε πουποτε εσείς

Giorkos

Post by Giorkos »

omersub wrote:Γιώργο ο μηχανισμός του Πάνου XR εν σου άρεσε?
αν ενδιαφερεσε να παραγγείλουμε να μας στείλει 2 :D

o μηχανισμπος του Πάνου είναι ΚΟΡΥΦΗ !!! ....
εγω εχω εξεταστική τωρα ρε φίλε εν εχω χρόνο για ετσι πράμα.
που τες 29 του μήνα τζαι μετά...
Κάτσε θκιάβαζε τωρά....
για σχέδιο εχω το μέσα στο νου μου
σεταρισμα θα βαλω 7ρα και 17,5 γιατι η 6,75 εν ακριβές :lol:
ακόμα είσα κολλήμένος με ασιτ ???

τωρα για ξύλο μάλλον ιροκο γιατι τηκ εν βρίσκω πουθενά εκτός τζαι αν βρήκατε πουποτε εσείς
φίλε..για τα λεφτά που θέλουν για το τικ εν αξίζει...καλύτερα πάρε ιρόκκο ή μαχόκανι που εν πολλά πιο φθηνό..(και βρίσκεις το ) κάμε..αν δεν σου αρέσει..ξανακάμε...και ξανακάμε....και ξανακάμε....και ξανά...αν ήταν τηκ...έκαμες το...κανεί...εν έσιη ρηάλια για άλλα....

έτσι κιαλίως θα βαρεθείς το σχήμα..θα κάνεις άλλο...θα το βαρεθείς κιαυτό...και θα κάνεις άλλο....κτλ κτλ κτλ μηχανισμό αφήνεις τον ίδιος να μεν πετάσσεις λεφτά :lol: ....και όλα στη ίδια τιμή για ένα τηκ !!!

εν να φοάσει να βάλεις το τη να το μεν χτάρης... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
κάτσε θκιάβασε τωρά....

Antreas

Post by Antreas »

ε με τουτα ουλλα που μου ειπες ηνταλος να θκιαβασω τωρα :lol:
τζαι εγω ετσι λεω μαλλον για ιροκκο παω.
οσο για το acid ναι βασικά κατι ετσι θελω να καμω αλλα οι με τοσο μουτερες ακριες τζαι λιο ποιο πλατύ που το acid για να σηκώνει τα 2πλα τζαι την 7ρα

το σχέδιο λαλεί λαστιχα που να πιενουν παράλληλα με την βερκα τζαι ανάποδο μηχανισμό
τζαι μουλινε κμ ποτζινο το μεγαλο που καμνει για τουνες
θελω να με δω τι θα τα καμω τουτα ουλλα τωρα αλλα ατε χαλάλι :lol:

Post Reply

Return to “ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ”