Σχοινί Βέργας
Σχοινί Βέργας
εγώ έχω πρόβλημα με το σχοινί τζιάμε που δίνετε η "βερκα" τριφκετε γύρο που την τρυπα που περνα το σχοινί je κάθε λείο κοφκετε τι να κάμω?και θέλω να ρωτήσω για στολή επειδή εν είμαι ενήλικας και έχω και άλλη ανάπτυξη ακόμα να πιάο στολή η να περιμένω τζιαλό? sorry για τα greeklish
Re: shini-nima
andrikos wrote:εγώ έχω πρόβλημα με το σχοινί τζιάμε που δίνετε η "βερκα" τριφκετε γύρο που την τρυπα που περνα το σχοινί je κάθε λείο κοφκετε τι να κάμω?και θέλω να ρωτήσω για στολή επειδή εν είμαι ενήλικας και έχω και άλλη ανάπτυξη ακόμα να πιάο στολή η να περιμένω τζιαλό? sorry για τα greeklish
αν έσιης σχοινί άλλαξε το με μισίνα...κανονικά η τρύπα της βέρκας σου εν λία ..... πίαινε σε κανένα μαγαζί που πουλούν ψτ, τζαι θα σου βάλει ο μαγαζάτορας μισίνα τζαι επίσης θα σου την κλιπάρει με δικανάκια....
οσο για στολή, αγόρασε την..... έτσι κιαλίως αν πιάεις έτοιμη ραμμένη τα σαιζ τους εν συγκεκριμένα τζαι κάθε σάιζ καλύφκει ορισμένους σωματότυπους-κιλά !!!
βρίσκεις τζαι καλές τιμές.....
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Re: shini-nima
ΑΝΤΡΊΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΑ ΓΡΆΦΟΥΜΕandrikos wrote:ego exo provlima me to shini jame pu dinete i verka trifkete giro pu tin tripa pou perna to shini je kathe lio kofkete ti na kamw?ke thelo na rwtisw gia stoli epidi en ime enilikas ke exo kai alli anaptixi akoma na piao stoli i na perimeno jialo? sory gia ta greeklish

Re: Σχοινί Βέργας
ένταξη συγγνώμη και ευχάριστο για την συμβουλή
ποσα στοιχίζει περίπου τούτο με την μισίνα?
andrikos wrote:ποσα στοιχίζει περίπου τούτο με την μισίνα?
φτηνοπράματα.... πολλά λία... τωρά πόσα ακριβώς εν ξέρω γιατί συνήθως αγοράζουμε το με άλλα πράματα τζαι το κόστο εν τότο λίο που εν το βάλλουμε υπόψη...
πουλούν τζαι κιτ (μισίνα με κλιπ - δικανάκια)
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
2,3 euroandrikos wrote:ποσα στοιχίζει περίπου τούτο με την μισίνα?
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
ok ευχάριστο!