100αρι!!!
- StephanosNic
Re: 100αρι!!!
ε φίλε ότι τζιε να πεις, εν όπλα που σου μινισκουν (αν τα προσεξεις εννοείται). 'Ετσι όπως τα θωρώ εν πας το acid που εννα καταλείξω. Εννοείται φυσικά ότι εν υποτιμώ ούτε το Riffe ουτε το Trygons.
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!
StephanosNic wrote:ε φίλε ότι τζιε να πεις, εν όπλα που σου μινισκουν (αν τα προσεξεις εννοείται). 'Ετσι όπως τα θωρώ εν πας το acid που εννα καταλείξω. Εννοείται φυσικά ότι εν υποτιμώ ούτε το Riffe ουτε το Trygons.
Με γεια όταν το πάρεις....

ούτε εγώ υποτιμώ το ριφφ...απλώς το μο΄νο θετικό που του βρίσκω απένταντι στα άλλα είναι η μάζα του (που και αυτή χωρίς τα ζυγίσματα δεν μπορώ να πω περισσότερα

(δώστε πάνω μου να με φάτε τωρά !!!!)
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- StephanosNic
μαρκούτζι ενα πραμα χεχεχεχεχεχεχεχεχεGiorkos wrote:StephanosNic wrote:ε φίλε ότι τζιε να πεις, εν όπλα που σου μινισκουν (αν τα προσεξεις εννοείται). 'Ετσι όπως τα θωρώ εν πας το acid που εννα καταλείξω. Εννοείται φυσικά ότι εν υποτιμώ ούτε το Riffe ουτε το Trygons.
Με γεια όταν το πάρεις....![]()
ούτε εγώ υποτιμώ το ριφφ...απλώς το μο΄νο θετικό που του βρίσκω απένταντι στα άλλα είναι η μάζα του (που και αυτή χωρίς τα ζυγίσματα δεν μπορώ να πω περισσότερα) ..εξάλλου...όσο κερδίζι από τη μάζα , χάνει το από το σχήμα του που εν όπως την 'μαγκούρα' !!!
(δεν μιλώ για το eurogun) !!!
![]()
(δώστε πάνω μου να με φάτε τωρά !!!!)
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!
ρε κοπελλια μα εν το οπλουι μου που λαλειτε μαγκουρα τωρα ?????? 

Giorkos wrote: εν όπως την 'μαγκούρα' !!!(δεν μιλώ για το eurogun) !!!

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....