setup se 90ri
Re: setup se 90ri
ασε να το μελετησω.
λοιπον ποιος 3ερει λεπτομερειες για τις βερκες του Πανικου ?
παχος,καρχαριακια η εγκοπες ανθεκτηκωτητα, τιμη ?
λοιπον ποιος 3ερει λεπτομερειες για τις βερκες του Πανικου ?
παχος,καρχαριακια η εγκοπες ανθεκτηκωτητα, τιμη ?
έλα Ομερσαπ....μόλις είδα ένα ποστ στο μετφισ που λένε για τούτη τη βέρκα !!!!
φαίνεται πολλά 'υποσχόμενη' ...εν θα με χαλούσε καθόλου να την δοκιμάσω.....
http://www.salvimar.it/download/Aste-TORSION2.pdf
εντιτ: τωρά που την ξαναθωρώ απογοητεύομαι γιατί η τρύπα για την πετονιά είναι στη μέση του ύψους της βέρκας, και όχι πάνω σε καρχαριάκι....επομένως όπλα με λίο πιο βαθύ οδηγό που τα 'στανταρτ συμβατικά' εν No go
ξανά-έντιτ: μπορεί να μεν προσφέρει τίποτε παραπάνω που μια άλλη καλη 'υδροδυναμική' βέρκα. π.χ τρυγκονς, αλλά μόνο το ότι ξεφεύγει από το κλασικό βέρκα, φτερούι πύρρος-σποντιλούιν , αρέσκει μου δηλ το concept

φαίνεται πολλά 'υποσχόμενη' ...εν θα με χαλούσε καθόλου να την δοκιμάσω.....
http://www.salvimar.it/download/Aste-TORSION2.pdf
εντιτ: τωρά που την ξαναθωρώ απογοητεύομαι γιατί η τρύπα για την πετονιά είναι στη μέση του ύψους της βέρκας, και όχι πάνω σε καρχαριάκι....επομένως όπλα με λίο πιο βαθύ οδηγό που τα 'στανταρτ συμβατικά' εν No go

ξανά-έντιτ: μπορεί να μεν προσφέρει τίποτε παραπάνω που μια άλλη καλη 'υδροδυναμική' βέρκα. π.χ τρυγκονς, αλλά μόνο το ότι ξεφεύγει από το κλασικό βέρκα, φτερούι πύρρος-σποντιλούιν , αρέσκει μου δηλ το concept

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- sea-hunter
εγω επιασα μια 6.5 n/t π τον Πανικκο επε3α σε τρυπα, κερτερι, στα ανα... ειμαι πολλα ευχαριστημενος π τιμη εν 8ιμουμε 

Keep Walking...Keep Fishing!!
παραξενα πραγματα
εν salvi η βερκουα παντως. απο οσο 3ερω εν καλες οι σαλβι.
τωρα για το concept φενετε καλο.
τημη κανενας ?

εν salvi η βερκουα παντως. απο οσο 3ερω εν καλες οι σαλβι.
τωρα για το concept φενετε καλο.
τημη κανενας ?
μάλλον προς το ακριβό εν να κρέμμεται η τιμή.... ΑΛΛΑ αν δουλέφκει (που πρέπει μάλλον να δουλέφκει, αλίως δεν θα την εφκάλλαν παραγωγή
) πρέπει να είναι πόμπα !!! τέλως οι έγνοιες για φτερούθκια μη υδροδυναμικά, πάνω κάτω κτλ κτλ κτλ !!!! εκτός και αν είναι τόσο απαγορευτική η τιμή της....

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
πιαστε ενας τηλ τον Πανικο να μαθουμε τζαι ποσα παει το μαλλι 

η τρυγονς η 6,3 μονοφτερη εχει φαγωμα για το φτερακι ?
Ρε φίλε η trygons ειναι δίφτερη και ναι έχει φάγωμα για τα φτεράκια
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
εν μας καμνει καλο
δαμε ολοκληρη 6,75 τζαι ζαβωσα την
δαμε ολοκληρη 6,75 τζαι ζαβωσα την

Έχει και μονόφτερεςgptochos wrote:Ρε φίλε η trygons ειναι δίφτερη και ναι έχει φάγωμα για τα φτεράκια
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
ρε φίλε trygons δεν εχει μονόφτερεςhdemetris wrote:Έχει και μονόφτερεςgptochos wrote:Ρε φίλε η trygons ειναι δίφτερη και ναι έχει φάγωμα για τα φτεράκια
στο μεταξυ τζαι στο dive shop λαλει οτι εχει μονοφτερες
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
Ρε φιλε εν το επρόσεξα στο site της trygons τούτο

οπα τωρα το ειδα τουτο.Giorkos wrote:Νομίζω πρέπει να βρεθούμε καμπόσοι, να έβρουμε τα λάστιχα μας, βέρκες μας, και να πιάμε ο καθένα ένα τουφέτσι να πάμε ούλλοι μαζί και να κάμουμε Βαλιστικού ελέγχους...με διάφορα λάστιχα, βέρκες, συντελεστές κτλ.... να πνάσει η ψυσιή μας γιατί αλιώς εν θα φκάλουμε άκρη !!!
Αντρέα, πότε έρκεσαι που Αγγλία ???
εγω ειμαι μεσα να καμουμεν κανενα πείραμα να δουμε αν θα φκαλουμε αποτελεσματα. νομιζω μονο ετσι εννα μου περασει η πελλαρα με τις βερκες τζαι τα λάστιχα