Μετακίνηση σημαδούρας στο νερό
-
Μετακίνηση σημαδούρας στο νερό
Ποιος νομίζετε είναι ο πιο πρακτικός τρόπος μετακίνησης της σημαδούρας στο νερό;
Πολλές φορές ποντίζω το αποσπώμενο βάρος που κρατά την σημαδούρα και μετά από
δύο-τρεις βουτιές πρέπει να κολυμπήσω αρκετά μέτρα για να πάρω την σημαδούρα
και να πάω στο επόμενο σημείο της βουτιάς.
Εσεις τι κάνετε;
Πολλές φορές ποντίζω το αποσπώμενο βάρος που κρατά την σημαδούρα και μετά από
δύο-τρεις βουτιές πρέπει να κολυμπήσω αρκετά μέτρα για να πάρω την σημαδούρα
και να πάω στο επόμενο σημείο της βουτιάς.
Εσεις τι κάνετε;
"χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία.."
Καβαδίας
Καβαδίας
Re: Μετακίνηση σημαδούρας στο νερό
καπως ετσι και εγω 

-
Sinithws psarevw kiklika...apo to simeio pou pontizw to varos tis simadouras kanw ena kiklo.....kai pali omws den einai oti kalitero.....
Perimenw mipws kai vgei kanena tilekatefthinomeno pou na sikwnei kai na rixnei agkira na to xrisimopoiisw gia simadoura....
Etsi mas vlepw na linoume to provlima....
Perimenw mipws kai vgei kanena tilekatefthinomeno pou na sikwnei kai na rixnei agkira na to xrisimopoiisw gia simadoura....

-
Μου άρεσε η ιδέα με το κυκλικό ψάρεμα. Ομως άμα έχει λίγο ρεύμα άντε να καταφέρειςAlexandros Kavvadias wrote:Sinithws psarevw kiklika...apo to simeio pou pontizw to varos tis simadouras kanw ena kiklo.....kai pali omws den einai oti kalitero.....
Perimenw mipws kai vgei kanena tilekatefthinomeno pou na sikwnei kai na rixnei agkira na to xrisimopoiisw gia simadoura....![]()
![]()
Etsi mas vlepw na linoume to provlima....
να το κάνεις κυκλικά. Θα το δοκιμάσω όμως.
Ισως αν κρατούσαμε στο χέρι το αποσπώμενο εναλλάξε με το ζευγάρι να
ήταν πιο πρακτικό?
τι λέτε?
"χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία.."
Καβαδίας
Καβαδίας
file niko an eisai monos sou anagkastika en na tin afineis ena topo tsie na kameis tes vou8kies sou....gia to remma en 3ero tsie go vourotin polles fore pou piso aman eimai monos mou.
tora an eisai me zeukari diatetin o enas tou allou...... i na tin esxeis pano sou na tin pontizeis os pou 8eleis tsie na voutas... ego etsi kamno aman en 3eva8a pou en na pao.....
tora an eisai me zeukari diatetin o enas tou allou...... i na tin esxeis pano sou na tin pontizeis os pou 8eleis tsie na voutas... ego etsi kamno aman en 3eva8a pou en na pao.....
- sea-hunter
ego gantzono tin pano stin zoni me ta varoi, k travo tin poupiso m, gia to psarema p kamno volefkei 

Keep Walking...Keep Fishing!!
Φίλε εν πάρα πολλά επικίνδυνο να πιαστεί το σχοινί και να κυνδυνέψεις. Να την αφήνεις πάντα πριν βουτάς. Εξάλλου χαλά σου τζαι το καρτέρι ειδικά να κινήσαι με το ρεύμα τζαι η σημαδούρα πάει πιο μπροστά που σένα.sea-hunter wrote:ego gantzono tin pano stin zoni me ta varoi, k travo tin poupiso m, gia to psarema p kamno volefkei
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
- sea-hunter
3ero to re file
, alla en epifaniako karteri p kamno

Εγώ πάλε κράτο το αποσπόμενο βάρος και ξαπολώ το όπου φτάσω πριν από το καρτέρι. Σε πολλές φορές έτυχε να την ποντίσω σε ένα σημείο και να γυρίσω να την πιάσω μετά. Συνήθως όμως κρατώ το βάρος στο χέρι και το αφήνω όταν θα κάμω την βουθκιά μου.
Όντως να την έχεις γαντζωμένη πάνω σου είναι πολλά επικίνδυνο λόγο του ότί έχει πολλούς αμπάλατους και περίργους με τισ βάρκες και μπορεί να σε τραβήσουν. Επισης μπορεί να τυλικτέι και το σχοινί του πλωτήρα σε κανένα βράχο.
Όντως να την έχεις γαντζωμένη πάνω σου είναι πολλά επικίνδυνο λόγο του ότί έχει πολλούς αμπάλατους και περίργους με τισ βάρκες και μπορεί να σε τραβήσουν. Επισης μπορεί να τυλικτέι και το σχοινί του πλωτήρα σε κανένα βράχο.
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
και εγω ετσι κανω.
κρατω την και λιγο πριν βουτησω για καρτερι την αφήνω, ετσι η σημαδούρα ειναι κοντα μου συνήθως γιαυτο τα τελευταία 10 μετρα που εχω πανω αντι σχοινι εβαλα πετονιά ετσι να μην φαίνεται και τόσο
κρατω την και λιγο πριν βουτησω για καρτερι την αφήνω, ετσι η σημαδούρα ειναι κοντα μου συνήθως γιαυτο τα τελευταία 10 μετρα που εχω πανω αντι σχοινι εβαλα πετονιά ετσι να μην φαίνεται και τόσο
- sea-hunter
-
Ρε φίλε εγώ νομίζω ότι αν πιαστεί σε καμιά τρύπα εννα φάεις τις ώρες σου να την βκάλεις
Ποιος θα ειναι ο τριτος καπετάνιος?
- sea-hunter
εν καμια 300 g.εδοκιμασα την με ηρεμη κ ταραγμενη 8αλασσα κ εν επαρουσιασε καποιο προβλημα.
ε τωρα σε περιπτωση πιαστει καπου κ εν μπορω να την φκαλω, το μαχαιρι 3ερω π ειναι 

Ηντα με τούτην την πατέντα εν να ψαρεύκεις και χταποδκια
Τελικά εν μεγάλο πρόβλημα η σημαδούρα. Να πέρνουμε έναν μιτσί μαζί μας να μας την βαστά όπως τον βουρκάτορα στον τζινιι

Τελικά εν μεγάλο πρόβλημα η σημαδούρα. Να πέρνουμε έναν μιτσί μαζί μας να μας την βαστά όπως τον βουρκάτορα στον τζινιι