τα ευρώ εν λία...τα ξύλενα πολλά....άρα....
Πωλείται ξύλινο ιδιοκατασκευή.
- -Μήκος όπλισης 110 (περίπου..εν θυμούμε
)
- -5 κολλητό (3 μαχόκανι, 2 ιρόκκο ) - για ομορκιά....πουσστέματα δηλαδής.....
- -Ανάποδος μηχανισμός BLuetec tou OCEANBORN ΜΕ σχοινοπιάστρα (ο ακριβός και όχι ο φθηνός του lycan) και ανάποδος γιατί εν της μόδας
- -Πλάτος μαξ: 8 εκ. ύψος μαξ 4.5 πίσω... (πίσω εν στα 4.5 και όσο πάει μπροστά λεπτινίσκει λίο....)
- -έσιη μαγνήτες για συγκράτηση της βέρκας (όι..όι...αλήθκεια...κάμνουν δουλειά, αλλά εν τζαι καλό μάρκετινγ τρικ
- -ο οδηγός εν βαθύς (θέλει βέρκα με τρύπα στο καρχαριάκι , πολλές στην αγορά) εκτός τζαι αν τον τρίψουμε να τον φάμε για να μπει βέρκα με εγκοπές... αμαρτία όμως
- -ο οδηγός τραβά άνετα 7αρα βέρκα τζαι πιο κάτω ...πιο πάνω εν εδοκίμασα γιατί έν έχω...
- -2 θήκες για να το βαρίδωμα αναλόγως μήκους και διαμέτρος βέρκας.....
- -ανατομική λαβή δεξιοτίμονη...αν δεν την γουστάρετε, με ράσπα δίνεται λύση στο πρόβλημα σας...

Το όπλο είναι άβρεχτο και έρκεται ΜΟΝΟ με τον μηχανισμό όπως είναι, ΧΩΡΙΣ μουλινέ, ΧΩΡΙΣ βέρκα, ΧΩΡΙΣ λάστιχα.
όπως λέω πιο πάνω ο μηχανισμός είναι ο bluetec αυτός που μπαίνει στο oceanborn και στοιχίζει 65 Ευρώ από ελλάδα χώρκα τα μεταφορικά του..δακάτω εν κάτι τις παραπάνω...http://www.diveshop.gr/shop/product.asp ... 2&P_ID=634 )
το βάρος του όπλου δεν το ξέρω προς το παρών (είναι αβαρίδωτο και όταν το βάλω στη ζυαρκά των 2 κιλών της κουζίνας φκάλλει την σώττο....άρα ίουρα πάνω που 2 κιλά... θα προσπαθήσω να το ζυάσω αν ενδιαφέρεται κάποιος)
α..εν περασμένο με λία σιέρκα λάδι τικ με τζερί τζαι μετά αλλο θκυο σιέρκα τικ οιλ νορμάλ...αν θέλετε περνώ το αλλο θκυο

άμαν μπει το μουλινέ , βέρκα κτλ, τα σχοινιά τακτοποιούνται πουκάτω που το όπλο (τζαι συγκρατούνται που πύρρους) για να μεν ρέμπουν ποτζί ποδά....πάλε μάρκετινγ τρικ....
αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το δει στη Λάρνακα ή και Λευκωσία (έρκουμε δουλειά κάθε μέρα)....αν θέλετε κάτι παρόμοιο, πιο μιτσί, πιο μιάλο, πέτε μου τζια όλο τζαι κάτι θα βρεθεί....

Και για να μην ξεχνάμε...στην τιμή παίρνεται και τον 'προφυλακτήρα' της σκάνδάλης, καμούμενως εξολοκλήρου από inox κουτάλα του ΙΚΕΑ...εν θυμούμε όμως αν εν κουτάλα για τη σούππα, ή των μακαρονιών

και λίγες φωτό...