To κανουργιο μας site

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: To κανουργιο μας site

Post by admin »

Αυτές οι ομάδες φίλε που αναφέρεσαι για χρόνια τώρα έχουν τον δικό τους χώρο εδώ στην σελίδα μας :think: :) δέν νομίζω ούτε αυτό που κάνεις αυτή την στιγμή είναι πολύ ηθικό και σωστό!! :naughty:

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: To κανουργιο μας site

Post by admin »

Κλειστά γκρούπ και κλειστές ομάδες με λογότυπα και πολλά άλλα πράγματα φίλε τα βρίσκω ωραία αλλά βλέπω να σπαταλάτε πολύ ενεργεια για το τίποτε(όπως είπες και εσύ για την πλάκα σας). Έχετε όρεξη ρε παιδέιά? υπάρχει σύνδεσμος ερασιτεχνικής αλιείας απο την ακτή που προσπαθεί να προάγει το σωστό ψάρεμα και να προωθήση πολλά καλά πράγματα ο οποίος χρειάζεται στελέχωση απο άτομα με όρεξη. Δώστε με τα μούτρα πάνω του και εκτοξεύστε τον. Είσαστε νέα άτομα με πολύ ενέργεια και ζωντάνια και αυτό χρειάζεται ο σύνδεσμος. Έπρεπε να γίνουν εκλογές. Επικοινωνήστε με τα μέλη , εγγραφείτε εάν δέν έχετε εγγραφή και διεκδικίστε μια θέση σε μια ομάδα που έχει και ιστοσελίδα την οποία κανεις ΄δεν ενημερώνει, έχει και λογότυπο και νομική υπόσταση και ιστορία. Με κλειστά γκρούπ και πλάκες δέν φέρνουμε την αλλαγή στο ψάρεμα. Ούτε ένα καλύτερο αύριο. Θαυμάζω την όρεξη σας και την δουλειά σας αλλά σας βλέπω να χτίζετε παλάτια στην άμμο. όταν έρθει ο η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων για το ψάρεμα τα γκρούπ στο facebook και στα φόρουμ δέν ψηφίζουν και δέν έχουν λόγω. Συγνώμη εάν ακούγομαι κυνικός ή καλύτερα πολύ ρεαλιστής αλλά 25 χρόνια ψαράς και 10 χρόνια σε αυτόν τον χώρο έμαθα πολλά πράγματα . Ο φίλος μου ο Μιχάλης ο Μυλοκοπάς προσπαθεί να οργανώσει τις ψαροκαταστάσεις Κύπρου και να τον εγγράψει σε σύλλογο , καλή προσπάθεια αλλά όταν θα έρθει η ώρα να πάει να μιλήσει με ένα βουλευτή ή ένα τεχνοκράτη σοβαρά για ένα θέμα για το ψάρεμα αμέσος θα του το πετάξουν στα μούτρα οι τεχνικράτες 'μα ποιοί είσαστε εσείς να μας πείτε τι θα κάνουμε ...μια ομάδα στο φατσοβιβλίο οι οποίοι βάλουν τιτσίρες ' ?? (άσχετο εάν όποτε παίρνω περιοδικά σε αξιωματούχους με κοπέλες για εξώφυλλο μένουν μόνο στο εξώφυλλο :oops: ) Αυτά δέν τα λέω απο κακία αλλά απο αγάπη για αυτό που κάνω. Εμένα ο πρώην διευθυντής του τμήματος αλιείας κύριος κύριος Λοϊζίδης όταν τον έφερα σε αδιέξοδα δέν ήξερε τι άλλο να πεί και έλεγε στους υπουργούς και τους βουλευτές μην τον λαμβάνεται υπόψη αυτόν απλά τα γράφει για να πουλάει περιοδικά. Τότε ανγκάστικα να κάνω τον σύνδεσμο ερασιτεχνικης αλιείας απο την ακτή και την ομοσπονδία στην συνέχεια για να μην μπορούν να πού τίποτε.

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: To κανουργιο μας site

Post by admin »

Φίλε όταν έκανα κάποτε πρίν πολλά χρόνια μαθήματα επικοινωνίας η καλή επικοινωνία μας έλεγαν βασίζετε στο να κατανοεί ο ένας τι λέει ο άλλος και να ακούει ο ένας τι λέει ο άλλος όχι μόνο να μιλάμε. Διάβασε προσεκτικα΄αυτά που σου γράφω και μετά ξαναμιλούμε γιατί έτσι δέν επικοινωνούμε.
1)Το να αλλάξουμε πράγματα πρός το καλύτερο νομίζω είναι ο πόθος όλων μας και εάν εσάς δέν σας ενδιαφέρει ένα καλύτερο ψαρευτικό άτομο μόνοι σας στιγματίζεστε τι άτομα είστε δέν χρειάζεται αν πώ ή να γράψω εγώ κάτι.
2) Έχετε χρόνο για να κάνετε σελίδες για την πλάκα σας αλλά δέν έχετε χρόνο για να προσφέρεται σε ένα κοινό σκοπό -'ισως και απο την πλευρά της ενημέρωσης της σελίδας ή της δημιουργίας μιας νέας σελίδας για τους ερασιτέχνες ψαράδες για να παιρνούν τα σωστά μηνύματα και όχι μόνο φωτογραφίες και τόποι για ψάρεμα?
3)Επειδή το site του συνδέσμου δέν είναι αναβαθμισμένο δέν αξίζει να ασχοληθεις μαζί τους ? όταν όμως ο σύνδεσμος ήταν έξω απο την βουλή και διεδκδικούσε δικαιώματα για όλους τους ερασιτέχνες ψαράδες συμπεριλαμβανομένου και εσένα, όταν έκανε συναντήσεις με τον διευθυντή του Τ.Α.Θ.Ε και ανέτρεψε το κλείσιμο για το ψάρεμα στο Ζύγι στο αλιευτικό καταφύγιο. όταν καθάριζε παραλίες και έκανε σεμινάρια για μικρά παιδειά εσύ που ήσουν να τα δεις και να κρίνεις αν αξίζει να ασχοληθεις μαζί τους ή όχι ή μήπως τα πάντά είναι μέσα στον υπολογιστή σου.??
4)ΓΙα εμάς φίλε το ψάρεμα είναι κατι περισσότερο απο πλάκα είναι τρόπος ζωής και αν πάμε όλοι με το σκεπτικό εμείς κάνουμε την πλάκα μας και τα αφήνουμε όλα τα άλλα στους άλλους τότε ζήτω που καήκαμε και καλά να πάθουμε

Αν έχεις κάτι να μου απαντήσεις ελπίζω να είανι επι της ουσίας και όχι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: To κανουργιο μας site

Post by admin »

φίλε είσαι εκτός πραγματικότητας :naughty: το κλείσιμο του Ζυγίου δέν ήταν για το ψάρεμα με σκοπό να γίνει προστατευόμενη περιοχή ήταν κλείσιμο για τους καλαμάδες και μόνο για να εξυπηρετούνται κάποιοι άλλοι !!!! Αλλά δυστηχώς όταν δέν είσαστε ενεργεί σε κάποια θέματα και σε κάποιες ομάδες δέν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνετε στην πραγματικότητα. Αν κάποιες αλήθειες που σου λέω τις μεταφράζεις σε επιθετικότητα και αρνητισμό είναι απλά επειδή ποτέ δέν διαβάζεις την ουσία αυτών που σου γράφω . Και σίγουρα είμαστε απο διαφορετικούς πλανήτες, όταν γράφεις για κλείσιμο 100 περιοχών. Μακάρι να κλείσουν 5 και να επιτηρούνται γιατί στα 240 χιλιόμετρα ακτογραμμής που μας έμεινε αν εξαιρέσεις τα ξενοδοχεία , τις βάσεις, τα άβατα σημεία μόνο μερικά χιλιόμετρα μας μένουν για ψάρεμα και εάν έκλειναν 100 περιοχές τα καλάμια θα τα είχαμε μόνο για διακόσμηση. ή το πολύ πολύ θα είχαμε 7-8 ψαρότοπους που θα τους ήξεραν όλοι και δέν θα έμενε λέπι :idea: Απο όλα όμως τα όσα σου έγραψα ποιό πάνω έπιασες μια πρόταση και προσπάθησες πάλι να χτίσεις εντυπώσεις τώρα ποιός περιπαίζει ποιόν νομίζω και οι υπόλοιποι που διαβάζουν αν κρίνω απο τα π.μ που πιάνουν κατάλαβαν τι γίνετε εδώ . :snooty:

pavlosneofitou
Posts: 64
Joined: Mon Jul 15, 2013 9:59 pm

Re: To κανουργιο μας site

Post by pavlosneofitou »

koxcygr wrote:
admin wrote: όταν έκανε συναντήσεις με τον διευθυντή του Τ.Α.Θ.Ε και ανέτρεψε το κλείσιμο για το ψάρεμα στο Ζύγι στο αλιευτικό καταφύγιο.
Αν αυτο εσυ το θεωρεις καλο για το ψαρεμα τοτε φιλε μου ειμαστε σε διαφορετικους πλανητες!! Προσωπικα μακαρι να κλεισουν ακομα 100 περιοχες μηπος και δουμε κανενα ψαρι ! Οποτε οπως καταλαμβαινεις σε μερικα θεματα οχι απλος δεν συμφωνουμε αλλα ειμαστε και σε αντιπαλο στατοπεδο . Οποτε και βεβαια θα κατσω στο PC ...η ακομα μπορει να ερτω να φωναζω να κλεισουν κιαλλες περιοχες

Υ.Γ Μηπως το προβλημα ειναι καπου αλλου ..? Γιατι δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι σε οποιο ποστ εχω κανει εισαι τοσο αρνητικος και επιθετικος ?
Μήπως είναι εσύ είσαι που άλλο πλανήτη; Όταν όλοι άλλοι σου λεν τα ίδια πράγματα και εσύ διαφωνείς και επιμένεις.
Δεν ήθελα να γράψω ότι πήγα ψάρεμα 48 φορές μες το 2013, 16 από τις οποίες στους τόπους που έγραψες και δεν ειχα πάρει ψάρι πάνω από 500 γραμμάρια. Εσύ και η ομάδα σου αν είσαστε τόσο καλή πρέπει να μας κάμετε σεμινάρια, πληρώνω όσα θέλεις.

Ποια ομάδα νομίζεις θα μπει να σου ποστάρει ψάρια ρε φίλε αφού ψάρια δεν έχει, και τα μικρά που βάζου κάποτε ούτε καταδέχομαι να τα κρατήσω ούτε κάμνω παρέα με ανθρώπους που τα κρατούν. Πως εσυ βάζεις ότι έπιασες πόντους; Με τον γόνο;

Λες να κλείσει ένα πχ λιμάνι αλλά ξεχνάς ότι θα βρεθεί κάποιος να μπει με μια μποτίλια ένα βράδυ και να τα σαρώσει όλα. Αντιλαμβάνεσαι που ζεις;
Χωρίς σωστή αστυνομεύσει δεν θα αλλάξει τίποτε. Ειλικρινά γράψε κάτι που να έχει νόημα

Κώστας
Posts: 178
Joined: Tue Nov 17, 2009 9:25 am

Re: To κανουργιο μας site

Post by Κώστας »

koxcygr wrote:....εσας τι σας ενοχλει ? Να το αλλαξουμε ρε αν εχει κατι που σας διμιουργει προβλημα !
Πειτε μου που διμιουργουμε προβλημα να ξερω να δουμε αν μπορουμε να το αλλαξουμε .
ο τροπος που συμπεριφερεσαι
Αλλασει;

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 3153
Joined: Tue Dec 19, 2006 1:38 pm

Re: To κανουργιο μας site

Post by admin »

Υ.Γ Εχω ηδη μιλησει με τον Costa και εχω ηδη αρχισει να δουλευω για το site του C.A.B.A.C (Οχι στο υπαρχων. ) . Αν του αρεσει καλος ....

Σημασία δέν έχει αν του αρέσει η όχι σημασία έχει ότι ακόμη ένας ψαράς βοηθάει σε μια ομαδική προσπάθεια για το καλύτερο και μπράβο σου. Περιμένουμε να δούμε την νέα σελίδα του συνδέσμου!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”