Someone wrote:Κοίταξε, εγώ προσωπικά νιώθω πολλά περήφανος που τρώω ίσως το πιό ακριβό ψάρι μες τη Λεμεσό.
Μούζα νάσιει ο Λανίτης.
Έκατσα τζιαι υπολόγισα τα μια φορά: το κιλό έρκεται μου γύρω στες 35-40 λίρες μίνιμουμ.

πολλά ωραίος
....εγώ απλά να αναφέρω ότι τον τελευταίο καιρό που πάω surfcasting με τον Νικόλα, πιάνουμεν που 50 εβρό σκούλουκους.....βάλε κομμένα βαρίδια, μισίνες για παράμαλλα, αγγίστρια, χάντερς-πιλιούες, στριφτόγιρους, κάναν τζενούρκον παλούτζι αφού κάθε φορά ξεχάνο τζαι ένα, πεζιιιιιίνες, φαγιά....τζαι τρώω κάμποσον

παταρίες για την φοτογραφική, παταρίες για το φαναρούι της κελλές, νερά, πόκες, κοακόλες, σέρβις το αυτοκίνιτο....αφού που τες διαδρομές που κάμω....εν προλαβαίνω το κολοαυτοκίνιτον, διάφορα μασκαραλίκια, ψαροδόλια, βελόνες του σκούλουκου τζαι τζιάλλα διάφορα μασκαραλίκια.....
...καλάν, φκάλε έξω το σέρβις αυτοκινίτου

πάλε εν πεύτω κάτο που τα 100

έτσι είπα....κανεί ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΖΑΙ ΦΟΥΡΝΟΙ

ότι παίρνω να φάω πιον εν που έσσο....ότι φαίν έσχει το μεσομέρι...ταπερούι τζαιν καλόν τζαι το λουβίν ολάν

νερό της βρίσης μέστην μπουκάλλα που πέρνω πάντα...τζαι κανέναν παούριν για πιο survival φάση

η πεζίνα εν πεζίνα

για δολώματα πιον θα πέρνω μόνον πράματα που βρίσκω.....καλιστρίνες, σολίνες τζαι σαμάρια τζαι κανέναν ψαροδόλι......εν η πιο φτυνή λύση

τζαι πιάνεις βατιά τέρατα

παταρίες φορτιζόμενες

τα διάφορα μασκαραλλίκια επαρέτισα τα....μόνον ο χαμένος ο Νο-Υπόθεσης χρεισιμοπιά πράματα σαν τζίντους στιφτόγιρους με κάτι πλαστικές μαλακίες τζαι κάτι κότζηνα πράματα

τζαι τζίντες περίεργες χροματιστές πιλιούες που βάλλει πάνο τζαι που κάτο τζαι στο πλάι τζαι ποτζί τζαι ποδά του δολώματος

τζαι για τα βαρίδια....έπιασα καλούπια