ψαρευω απο την προεκταση διπλα στο λιμανι μεχρι και το τριτο κεντρο, οι αποστασεις ειναι απο 40 μετρα μεχρι οσο παω, στηνω συνηθως 4 καλαμια και απο το 1ο μεχρι το 4ο ολα εχουν διαφορετικες αποστασεις μεχρι να βρω τα ψαρια, αλλα οι πειρα μου στο συγκεκριμενο τοπο λεει οτι ολες οι αποστασεις εχουν την ιδια πιθανονητα ,απλα απο το σαβατο μεχρι και ψες φυσουσε 4ρι δυτικος, τις προαλες που πειρα καπια ψαρια οπως και οι αλλοι ψαραδες ηταν, η απνοια ,η φυσουσε ελαφρα απολες τις παντες, και επειδη οι προβλεψεις για αυτη την βδομαδα προβλεπουν δυτικους ανεμους μαλλον η αλαγη τοποθεσιας ειναι δεδομενη. μαλλον για τουριστικη πλευρα με βλεπω και οτι θελη ας γινη, εξαλου στο ψαρεμα ποτε μην πεις ποτε.
someone δεν ξερω τι γινετε στα τελευτεα κεντρα αλλα στα πρωτα το αναχωμα δεν το βρηκα , οσο μακρια και αν εριξα δεν ενιωσα το αναχωμα,το αναζητησα αρκετες φορες τα τελευτεα χρονια , λενε εκει στο αναχωμα κυκλοφορουν τα ψαρια, μαλλον θα βρισκεται αρκετα μεσα η καπου εκαμα λαθος εγω. παντως επαγκελματιες βαρκαρηδες ριχνουν τα δυχτια τους λιγο μετα τις σημαδουρες, το ιδα παρα πολλες φορες αυτο, πρεπει κατι να πεζεται εκει, παρεπιπτοντος μου εκαμε εντυπωση η απουσια βαρκων στην περιοχη, περσι και πιο παλια ο ενας εριχνε πανω απο τον αλλον, ακομα 2-3 χρονακια ετσι και θα εχει ψαρι η περιοχη