Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

MariosK

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by MariosK »

maratheftis wrote:
Sorkomanis wrote:O Sorkomanis ξαναχτυπά :D :D
εψές για πρώτη φορα στο 2011.
Το μοναδικό τσίμπημα με ένα μοναδικό ψάρι που με τούτο έσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ. :dance: :dance: :lol: :lol:
sissy με σκέτο μολύβι, 26άρι παράμαλλο με floater, ακροβατh κατά τες 2 η ώρα.
δεν τον εζιγισα ακόμα αλλα είναι σίγουρα πιο μεγάλος που τον προηγούμενο πιο μεγάλο που ήταν 820gr. Αύριο όταν έχω ζυγαριά να σας πω και το βάρος.

είναι καλός αιώνος???? 8) 8) 8)

ορεως ο σορκατσος......

αλλα ενα note ιντα που τουτες οι μαλα***ιες που καμνετε με τις φωτογραφιες μερικοι μες τουντο forum? τουτη η μυστικοπαθια...? οι την φατσα σας οι το καλαμι σας οι το παραμαλλο σας οι το ψαρουιν σας ,.οι το ..ατε νε μεν πω...,,ε κανει ρε?.εν τζιαι εισταστε superstars του hollywood.η μες το star tv.....η εννα σας πιαν τα μυστικα σας ρε.αλλοι ενια εν ιχαμεν ..εν στη κυπρο που ζειτε ας πουμε,,,....get real... εν θελετε να δειξετε την φατσουαν σας τζιαι το ψαρουιν σας μεν τα φκαλετε φωτο τζιαι κανει!!!! :!: :!: :snooty:
Εσένα το πρόβλημα σου ποιον είναι δεν εκαταλάβα τωρά?

maratheftis

Post by maratheftis »

ε 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10....καπου εν εν ενοχλητικο το πραμα... εσχιει και αλλους που εκφερουν την ιδια γνωμη...αλλ εν το λαλουν :D

ειπα να το πω εγω...
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ

MariosK

Post by MariosK »

maratheftis wrote:ε 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10....καπου εν εν ενοχλητικο το πραμα... εσχιει και αλλους που εκφερουν την ιδια γνωμη...αλλ εν το λαλουν :D

ειπα να το πω εγω...
Ναι αλλά εσένα πως σου δημιουργεί πρόβλημα τούτο? Δηλαδή τι διαφορά θα είχε αν δεν έμπενεν καθόλου η φωτογραφία?

maratheftis

Post by maratheftis »

MariosK wrote:
maratheftis wrote:ε 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10....καπου εν εν ενοχλητικο το πραμα... εσχιει και αλλους που εκφερουν την ιδια γνωμη...αλλ εν το λαλουν :D

ειπα να το πω εγω...
Ναι αλλά εσένα πως σου δημιουργεί πρόβλημα τούτο? Δηλαδή τι διαφορά θα είχε αν δεν έμπενεν καθόλου η φωτογραφία?
καλυτερα!!!

να μπει φωτο του ψαριου end of! χωρις τα καρακιοζιλικια....τζιαι τα σκεδιουθκια..

MariosK

Post by MariosK »

maratheftis wrote:
MariosK wrote:

ειπα να το πω εγω...
καλυτερα!!!

να μπει φωτο του ψαριου end of! χωρις τα καρακιοζιλικια....τζιαι τα σκεδιουθκια..
Χμμμ... Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου. Που την στιγμή που δεν προσβάλει κάποιον η φωτογραφία δεν νομίζω να σου ππέφτει κανένας λόγος.

plenom'metatopsarem?

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by plenom'metatopsarem? »

τούτον έλειπε, να τσακωθούμε για τις φωτογραφίες!
φίλε μου Μαραθεύτη, μεν χαλιέσαι! :)
Κάμε τζιαι εσύ ένα σχόλιο αστείο για τη φωτογραφία τζιαι μεν ασχολείσαι! :)
εννα χαλαστούμε τζιόλας?! Εξάλλου μπορεί κάποιος να το κάμνει για χάζι, ή θέλει να πειράξει κάποιον που πειράζει τις φωτογραφίες!
Το φόρουμ ενεν επίσημη ιστοσελίδα του Κράτους ή κάτι :)
Εξάλλου αν δεν χοραττέφκεις (που λέμε στην Κύπρο) στο ψάρεμα... που έννα χοραττέψεις?! :D

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

maratheftis wrote:
Το μοναδικό τσίμπημα με ένα μοναδικό ψάρι που με τούτο έσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ. :dance: :dance: :lol: :lol:
δεν τον εζιγισα ακόμα αλλα είναι σίγουρα πιο μεγάλος που τον προηγούμενο πιο μεγάλο που ήταν 820gr. Αύριο όταν έχω ζυγαριά να σας πω και το βάρος.

ορεως ο σορκατσος......

αλλα ενα note ιντα που τουτες οι μαλα***ιες που καμνετε με τις φωτογραφιες μερικοι μες τουντο forum? τουτη η μυστικοπαθια...? οι την φατσα σας οι το καλαμι σας οι το παραμαλλο σας οι το ψαρουιν σας ,.οι το ..ατε νε μεν πω...,,ε κανει ρε?.εν τζιαι εισταστε superstars του hollywood.η μες το star tv.....η εννα σας πιαν τα μυστικα σας ρε.αλλοι ενια εν ιχαμεν ..εν στη κυπρο που ζειτε ας πουμε,,,....get real... εν θελετε να δειξετε την φατσουαν σας τζιαι το ψαρουιν σας μεν τα φκαλετε φωτο τζιαι κανει!!!! :!: :!: :snooty:
Thanks ρε φιλε.
εγώ προσωπικά επειδή δεν έχω κανένα γνωστό μέσα στο forum δεν θέλω να δείξω την φάτσα μου, kai ακριβώς επειδή δεν είμαι κανένας star του hollywood.
και ενέν με τη μασέλα μου που τον έπιασα και μάχouμε να χώσω την φάτσα :lol: :lol: συν τις άλλης λίγο humor δεν εβλαψεν κανένα :snooty:
σωστά... έπρεπε να βγαλο μονο το ψάρι φωτογραφία αν δεν θελω να δείξω την φάτσα μου :doh: Next time
Φυσικά οποιον τον πειράζει ας μεν την βλέπει.

όσον αφορά τα ψαρου8κια και τα καλαμια εγώ προσωπικά θα το έκριBα ( και μάλλον για τούτο το λόγο θα το κάμνουν και πολλοί άλλοι) για να αποφύγω οποιανδήποτε διαφήμιση συγκεκριμένης εταιρίας (και όχι τάχατες για να μεν δουν άλλοι τον εξοπλισμό μου). αν με πλερώσουν να την βάλω :pray: :pray: :lol: :lol:

απλά να μεν το παίρνουμε πολλά κατάκαρδα. δεν καμνουμε τίποτα παράνομο βάση των κανονισμών του site και ούτε προσβάλλουμε κάποιον (ελπίζω)

Peace
Last edited by Sorkomanis on Fri Jan 07, 2011 3:56 pm, edited 1 time in total.
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

ειπα να το πω εγω...
και πολλά καλά έκαμες !!
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

maratheftis

Post by maratheftis »

Sorkomanis wrote:
maratheftis wrote:

ορεως ο σορκατσος......

Thanks ρε φιλε.
εγώ προσωπικά επειδή δεν έχω κανένα γνωστό μέσα στο forum δεν θέλω να δείξω την φάτσα μου, kai ακριβώς επειδή δεν είμαι κανένας star του hollywood.
και ενέν με τη μασέλα μου που τον έπιασα και μάχouμε να χώσω την φάτσα :lol: :lol: συν τις άλλης λίγο humor δεν εβλαψεν κανένα :snooty:
σωστά... έπρεπε να βγαλο μονο το ψάρι φωτογραφία αν δεν θελω να δείξω την φάτσα μου :doh: Next time

όσον αφορά τα ψαρου8κια και τα καλαμια εγώ προσωπικά θα το έκριBα ( και μάλλον για τούτο το λόγο θα το κάμνουν και πολλοί άλλοι) για να αποφύγω οποιανδήποτε διαφήμιση συγκεκριμένης εταιρίας (και όχι τάχατες για να μεν δουν άλλοι τον εξοπλισμό μου). αν με πλερώσουν να την βάλω :pray: :pray: :lol: :lol:

απλά να μεν το παίρνουμε πολλά κατάκαρδα. δεν καμνουμε τίποτα παράνομο βάση των κανονισμών του site και ούτε προσβάλλουμε κάποιον (ελπίζω)

Peace
" (και όχι τάχατες για να μεν δουν άλλοι τον εξοπλισμό μου)"
sorry που επιεν πανω σου το ποστ..αλλα εν για τζινους που το ειπα....
και παλι αν δεν θελεις να "διαφημησεις."..μεν τα βαλεις...το ιδιο ειναι... :P
"συν τις άλλης λίγο humor δεν εβλαψεν κανένα "
συμφωνω........

christos nic

Post by christos nic »

Sorkomanis wrote:
και ενέν με τη μασέλα μου που τον έπιασα και μάχouμε να χώσω την φάτσα :lol: :lol: συν τις άλλης λίγο humor δεν εβλαψεν κανένα :snooty

:lol: :lol: :lol: τελικα εχει πολλυ χαζι μες τον καφενε ρε φιλε εγελασα καμποσο νασε καλα και το χιουμορ εν απαραιτητο, εμενα προσωπικα αρεσεν μου η φατσουα!οσο για το κρυψημο του προσωπου ρε παιθκια εν δικαιωμα του καθε ενα μας αν θα το βαλη που καποιος μπορει να εχει τοσους λογους για να μεν βαλη την φατσα του, εχει τοσους κυνδυνους να αλλοιωση πχ καποιος φοτο μες το ιντερνετ κ.α αρρωστημενα για να βλαψει καποιον.
ρε φιλε αλλο να το κρατας το ψαρι στην φοτο γιατι φαινετε καλυτερα το μεγεθος του και εχει παραπανω action η φοτο :) !
όσον αφορά τα ψαρου8κια και τα καλαμια εγώ προσωπικά θα το έκριBα ( και μάλλον για τούτο το λόγο θα το κάμνουν και πολλοί άλλοι).
και γω ειμαι υπερ να κρυβονται γιατι παρα πολλοι αφου δουν ενα ψευτικο ψαρακι η κατι αλλο διπλα που ενα ψαρι τρεχουν και αγοραζουν το συνγκεκριμενο πραγμα γιατι νομιζουν οτι εν το πχ φουξια ψαρακι που εκαμεν ουλη την δουλεια :) ..αποτελεσμα να ξοδευονται χρηματα αδικος και να κερδιζουν επιτηδιοι..ψαρια πιανουν χιλιαδες διαφορετικα ψαρακια και αλλα πραγματα εν νεν αναγκη να παρασυρη κανενας καποιους που τωρα αρχιζουν το ψαρεμα.

marios
Site Admin

Post by marios »

christos nic wrote:
Sorkomanis wrote:
και γω ειμαι υπερ να κρυβονται γιατι παρα πολλοι αφου δουν ενα ψευτικο ψαρακι η κατι αλλο διπλα που ενα ψαρι τρεχουν και αγοραζουν το συνγκεκριμενο πραγμα γιατι νομιζουν οτι εν το πχ φουξια ψαρακι που εκαμεν ουλη την δουλεια :) ..αποτελεσμα να ξοδευονται χρηματα αδικος και να κερδιζουν επιτηδιοι..ψαρια πιανουν χιλιαδες διαφορετικα ψαρακια και αλλα πραγματα εν νεν αναγκη να παρασυρη κανενας καποιους που τωρα αρχιζουν το ψαρεμα.
:laughing-rolling: Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που κρύβουν τα "τεχνητά'.. :laughing-rolling:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

caveman

Post by caveman »

christos nic wrote: :lol: :lol: :lol: τελικα εχει πολλυ χαζι μες τον καφενε ρε φιλε εγελασα καμποσο νασε καλα και το χιουμορ εν απαραιτητο, εμενα προσωπικα αρεσεν μου η φατσουα!οσο για το κρυψημο του προσωπου ρε παιθκια εν δικαιωμα του καθε ενα μας αν θα το βαλη που καποιος μπορει να εχει τοσους λογους για να μεν βαλη την φατσα του, εχει τοσους κυνδυνους να αλλοιωση πχ καποιος φοτο μες το ιντερνετ κ.α αρρωστημενα για να βλαψει καποιον.

ρε φιλε αλλο να το κρατας το ψαρι στην φοτο γιατι φαινετε καλυτερα το μεγεθος του και εχει παραπανω action η φοτο :) !

+1 :)
marios wrote: :laughing-rolling: Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που κρύβουν τα "τεχνητά'.. :laughing-rolling:
ε ήντα :lol: :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

caveman wrote:
christos nic wrote: :lol: :lol: :lol: τελικα εχει πολλυ χαζι μες τον καφενε ρε φιλε εγελασα καμποσο νασε καλα και το χιουμορ εν απαραιτητο, εμενα προσωπικα αρεσεν μου η φατσουα!οσο για το κρυψημο του προσωπου ρε παιθκια εν δικαιωμα του καθε ενα μας αν θα το βαλη που καποιος μπορει να εχει τοσους λογους για να μεν βαλη την φατσα του, εχει τοσους κυνδυνους να αλλοιωση πχ καποιος φοτο μες το ιντερνετ κ.α αρρωστημενα για να βλαψει καποιον.

+1 :)
marios wrote: :laughing-rolling: Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που κρύβουν τα "τεχνητά'.. :laughing-rolling:
ε ήντα :lol: :lol:
ευαισθησία οι χρήστες του φόρουμ......

christos nic

Post by christos nic »

Καθως αφορα αμεσα το θεμα λογο της ενασχολησης μας και επειδη δεν το αναφερε κανεις απο οτι ειδα στο φορουμ το παραθετω..τραγικες οι εικονες και ευχομαι να μην επαναληφθουν και ειδικοτερα στις περιοχες μας που θα ειναι το τελειωτικο κτυπημα τους: http://www.neolaia.gr/wordpress/index.p ... %B5%CF%89/
Τι λετε να το προκαλεσε???εμενα παντως δεν με πειθουν απολυτα οι ερμηνειες που δινουν!
http://kozanimedia.gr/?p=2641

christos nic

Post by christos nic »

Για μενα ειναι ο ποιο σημαντικος λογος αυτο που αναφερα που με κανει να αποφευγα να βαλω τεχνητα η αλλα πραγματα σε φωτογραφιες διπλα που ψαρια γιατι ειδα το πολλες φορες τουτο το πραμα,παιδια να γυρευουν κατι το συγκεκριμενο που ετυχε να δουν οτι πιαστηκε ψαρι..δεν ειναι ομως γενικα σε ολους αυτος ο λογος που τα κρυβουν πιστευω..πχ αλλος εγορασε 100 τεχνητα και επιασε ψαρι με 5-6 τεχνητα και πιστευει πως μονο αυτα εχουν επιτυχια και δεν θελει να τα αποκαλυψει,αλλος δεν θελει να κανει διαφημιση,αλλος εν του αρεση να τα δινει στους αλλους ολα ετοιμα και πιστευει πως ειναι ποιο σωστο και καλυτερο να πειραματιστη ο καθε ενας μεχρι να πετυχει τον στοχο του και αλλοι τοσοι λογοι..δικαιωμα του καθε ενα μας ομως οποιον λογο και να υποστηριζει.

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”