Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

plenom'metatopsarem?

Re: Καλαμάρια

Post by plenom'metatopsarem? »

plenom'metatopsarem? wrote:
christos nic wrote:
plenom'metatopsarem? wrote: να παίζει ρόλο στις γυναίκες?!!! ε, δοκίμαστο και πε μας! :D
επήες τελευταία?!!! :)
Εσκευτηκες την φαση να κατεβει κανενας πελλος με το καλαμι και τις καλαμαριερες μες σε κανενα club και να αρκεψει τα πειραματα πουκατο που τις λαμπες :D εν να του δωκουν πρωτο τραπεζι πιστα αλλα οη μες το club..μες το ψυχιατρειο της αθαλασσας να ψαρευκη οσο θελει τζιμεσα :confusion-seeingstars: !!Τωρα που το ξανασκευτουμε εν και παραξενο να το καμει κανενας αλλα αρκουν λιο τα καρναβαλια :) τοσα πραματα ντυνουνται και καμνουν τα τουτο γιατι οχι..
σοβαρα τωρα το πειραμα εγινε σπιτη οχι σε club :) να ειναι καλα ο φιλος Greg που εδωσε τις πληροφοριες για τα χρωματα και κατω που την blacklight λαμπα σε σκοτεινο δωματιο τα κιτρινα-πορτοκαλια-ασπρα και καποια αλλα χρωματα εφενουνταν λες και ειχαν μεσα φως που το φωτισμο που βγαζαν :o !!μακαρι να εχουν δικαιο οι επιστημονες οτι τα καλαμαρια βλεπουν υπερυθρα και να καμουμε προοδο! :think: Δεν βρηκα χρονο φιλε να παω και μαλλον μολις ησυχαση λιο η θαλασσα θα δοκιμασουμεν..αν εχει και λιο κυματου'ι' εν και πειραζει αλλα ο'ι' ετσι κυμματαρες που εχει τουντες μερες παλε,προσαρμοζομαστε καταλληλα καμνουμε και κανενα καστινγκ παραλληλα!εσυ εκτος που την φορα με την σουπια ξαναδοκιμασες ??
όι ρε φίλε, εν έχω χρόνο! αν και έτσι συνθήκες που επικρατούν, αν τα καταφέρω, βλέπω με να στέλνω για κολύμπι ψαράκια για σπίννινγκ!!! :twisted: :twisted: :twisted:
παρεπιπτόντως ρε Χρίστο, την ιδέα για τα καρναβάλια, όι απλά είχα την , εφάρμοσά την τζιόλας και κέρδισα το πρώτο βραβείο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

christos nic

Post by christos nic »

όι ρε φίλε, εν έχω χρόνο! αν και έτσι συνθήκες που επικρατούν, αν τα καταφέρω, βλέπω με να στέλνω για κολύμπι ψαράκια για σπίννινγκ!!! :twisted: :twisted: :twisted:
πολλα καλη ιδεα :handgestures-thumbup: !!

παρεπιπτόντως ρε Χρίστο, την ιδέα για τα καρναβάλια, όι απλά είχα την , εφάρμοσά την τζιόλας και κέρδισα το πρώτο βραβείο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

:lol: :lol: Αμαν ηταν στα καρναβαλια εν οκ..! το πελλος που ειπα υσχιεν για εκτος περιοδου καρναβαλιων :Dμπραβο για την ιδεα παντος και για το βραβειο!!!ενας φιλος ντυθηκε κωστης που τα καζια σε ενα διαγωνισμο και πηρε μαζι του πας τον ωμο του την μποτιλια του γκαζιου :lol: ενταξη υποστηριξε το κιολας με διαφωρα αλλα κολπα :D !!

plenom'metatopsarem?

christos nic wrote:
πολλα καλη ιδεα :handgestures-thumbup: !!

παρεπιπτόντως ρε Χρίστο, την ιδέα για τα καρναβάλια, όι απλά είχα την , εφάρμοσά την τζιόλας και κέρδισα το πρώτο βραβείο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: Αμαν ηταν στα καρναβαλια εν οκ..! το πελλος που ειπα υσχιεν για εκτος περιοδου καρναβαλιων :Dμπραβο για την ιδεα παντος και για το βραβειο!!!ενας φιλος ντυθηκε κωστης που τα καζια σε ενα διαγωνισμο και πηρε μαζι του πας τον ωμο του την μποτιλια του γκαζιου :lol: ενταξη υποστηριξε το κιολας με διαφωρα αλλα κολπα :D !![/quote]

χεχε :D
τώρα, αν έβρω φωτό να τη βάλω :D

christos nic

Post by christos nic »

[quote="plenom'metatopsarem?"]

:D

plenom'metatopsarem?

christos nic wrote:

:D
έλα ρε Χρίστο! Αφιερωμένη! :lol: :lol: :lol:
Attachments
IMG_1365bc.JPG
IMG_1365bc.JPG (40.32 KiB) Viewed 4806 times

fISHANDCHIPS

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by fISHANDCHIPS »

ξέρει κανένας κάτι για τούτη την μηχανή?
http://cgi.ebay.co.uk/Shimano-NASCI-C50 ... 3363bca98d
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

christos nic

Post by christos nic »

:lol: :lol: :lol: χρονια πολλα ρε φιλε..δυνατος :lol: !!αλλα σαν αυστηρος κριτης εγω θα ελεγα οτι λειπουν σου η αποχη και κανενα ψαρι μεσα ποτζινα τα πλαστικα για σουβενιρ η τζε αληθινο ακομα να τους εδιαν τζε λιο η μυρωδια να μπουν τελια στο θεμα :lol:

plenom'metatopsarem?

christos nic wrote::lol: :lol: :lol: χρονια πολλα ρε φιλε..δυνατος :lol: !!αλλα σαν αυστηρος κριτης εγω θα ελεγα οτι λειπουν σου η αποχη και κανενα ψαρι μεσα ποτζινα τα πλαστικα για σουβενιρ η τζε αληθινο ακομα να τους εδιαν τζε λιο η μυρωδια να μπουν τελια στο θεμα :lol:
αν εμπαίναν τζίνοι έτσι στο θέμα εγώ εν έμπαινα με τίποτε στο μπαρ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
έχω δίκτυ πάνω στον ώμο μου ρε φίλε, εν φαίνεται καλά στη φωτό! :lol:
τζιαι καλάμι με πλαστικό σκουλήκι! και τεχνητά πάνω στο καπέλο! Εν θα άφηνα τίποτε τζίνη την νύχτα! :lol: :lol:

christos nic

Post by christos nic »

christos nic wrote::lol: :lol: :lol: χρονια πολλα ρε φιλε..δυνατος :lol: !!αλλα σαν αυστηρος κριτης εγω θα ελεγα οτι λειπουν σου η αποχη και κανενα ψαρι μεσα ποτζινα τα πλαστικα για σουβενιρ η τζε αληθινο ακομα να τους εδιαν τζε λιο η μυρωδια να μπουν τελια στο θεμα :lol:
αν εμπαίναν τζίνοι έτσι στο θέμα εγώ εν έμπαινα με τίποτε στο μπαρ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
τζιαι καλάμι με πλαστικό σκουλήκι! και τεχνητά πάνω στο καπέλο! Εν θα άφηνα τίποτε τζίνη την νύχτα! :lol: :lol:
:lol: :lol: εν καλα που λες εν θα εμπενες με αληθινο :) !τωρα ειδα τα ψαρουθκια πας το καπελο :lol: το δυχτυ εκεινο εχει χρηση στο ψαρεμα η εν διακοσμητικο της μεταμφιεσης??

plenom'metatopsarem?

άτε, κανεί φωτογραφίες, καναπες και ιντερνετ! ετοιμασία, να δώκουμεν το γυρό μας! :)

plenom'metatopsarem?

christos nic wrote:
:lol: :lol: εν καλα που λες εν θα εμπενες με αληθινο :) !τωρα ειδα τα ψαρουθκια πας το καπελο :lol: το δυχτυ εκεινο εχει χρηση στο ψαρεμα η εν διακοσμητικο της μεταμφιεσης??
το δίκτυ κάποιος μα*&ας το είχε βάλει δίπλα από λιμενοβραχίωνα, του σκίστηκε και μάλλον αχρηστεύτηκε. ούτε μπήκε στον κόπο να το φκάλει! έφκαλα το με ένα φίλο και κατέστρεψά το!
εν κομμάτι που χρησιμοποιήσα. Έιδες? χρησίμευσε σε κάτι. :)

MariosK

Post by MariosK »

Α ρε Φοίβο εν παίζεσαι :lol: :lol: :lol: !!!

plenom'metatopsarem?

τι να πει πια κανείς... :( :( :( :(

maratheftis

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by maratheftis »

Sorkomanis wrote:O Sorkomanis ξαναχτυπά :D :D
εψές για πρώτη φορα στο 2011.
Το μοναδικό τσίμπημα με ένα μοναδικό ψάρι που με τούτο έσπασα το προσωπικό μου ρεκόρ. :dance: :dance: :lol: :lol:
sissy με σκέτο μολύβι, 26άρι παράμαλλο με floater, ακροβατh κατά τες 2 η ώρα.
δεν τον εζιγισα ακόμα αλλα είναι σίγουρα πιο μεγάλος που τον προηγούμενο πιο μεγάλο που ήταν 820gr. Αύριο όταν έχω ζυγαριά να σας πω και το βάρος.

είναι καλός αιώνος???? 8) 8) 8)

ορεως ο σορκατσος......

αλλα ενα note ιντα που τουτες οι μαλα***ιες που καμνετε με τις φωτογραφιες μερικοι μες τουντο forum? τουτη η μυστικοπαθια...? οι την φατσα σας οι το καλαμι σας οι το παραμαλλο σας οι το ψαρουιν σας ,.οι το ..ατε νε μεν πω...,,ε κανει ρε?.εν τζιαι εισταστε superstars του hollywood.η μες το star tv.....η εννα σας πιαν τα μυστικα σας ρε.αλλοι ενια εν ιχαμεν ..εν στη κυπρο που ζειτε ας πουμε,,,....get real... εν θελετε να δειξετε την φατσουαν σας τζιαι το ψαρουιν σας μεν τα φκαλετε φωτο τζιαι κανει!!!! :!: :!: :snooty:
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”