LEONIDAS wrote:
Μάριε πλάτσα τζιαι κεντρούθκια έσηιει ψάρκα εννά έσηιει τζικάτω αφού εν νεκρά θάλασσα!!!!
όχι και νεκρά θάλασσα !! έχω έγκυρες πληροφορίες ότι κυκλοφορεί ΕΝΑΣ μεγάλος Μουρμουρος ! έχει 2 χρονια που προσπαθεί ο no nick να τον πιάσει αλλα γελάτου κάθε φορα
Ο μεγάλος μούρμουρος εννάν ο Πολύδωρος αν τον πάρουμε τζιικάτω εννα μου πελλάνει την κκελλέ μου εν τσιμπά τζιαι εν τσιμπά!!!!!!!!
MariosK wrote:
Ε καλάν ρε εν τζε για το ψάρεμα που να πάμεν
Είπαμεν να βρεθούμαστεν να τα λέμε να γελούμεν αλοίμονο αλλά να πιάννουμεν τζιαι καμιά τσιμπιά να σπάζει η μονοτονία!!!!
Το Ladies Mile εχει πλατσα τζε αμαν εννα ειμαστεν 20-25 ατομα βολευκει. Τωρα για ψαρεμα εννεν τζε ο καλυτερος τοπος αλλα με 40 καλαμια μες το νερο ποτε εν ξερεις
το λοιπον, επι ευκεριας πολλων συμμετοχων, ετσι για να γινει και πιο ενδιαφερον ο παρε'ί'στικος διαγωνισμος η περιοχη θα ειναι στην επαρχια λεμεσου αλλα θα ανακοινωθει την τελευταια εβδομαδα πριν τον διαγωνισμο.επισης προσφέρθηκε οικιοθελως απο εισαγωγεα ειδων αλιειας ενα καλαμι casting αξιας 100ευρω (προς το παρον θα γινει κληρωση με οσους θα συμμετασχουν,εκτος κι αν εχουμε και αλλα δωρα και αλλαξουμε τον τροπο του βραβειου ως κατηγορια βαρους 1ος,2ος,3ος και μεγαλυτερο ψαρι). :clap
ο διαγωνισμος του παρειστικου θα γινει παρασκευη .λογω του οτι υπαρχουν και κυνηγοι που δεν θα μπορουν για σαββατο , θα γινει στις 26/11/2010,εξαλλου εκεινοι που απαντησαν ποια μερα θελουν δηλωσαν την 26/11.
Last edited by jack tar on Mon Nov 08, 2010 8:50 am, edited 2 times in total.
LEONIDAS wrote:
Μάριε πλάτσα τζιαι κεντρούθκια έσηιει ψάρκα εννά έσηιει τζικάτω αφού εν νεκρά θάλασσα!!!!
όχι και νεκρά θάλασσα !! έχω έγκυρες πληροφορίες ότι κυκλοφορεί ΕΝΑΣ μεγάλος Μουρμουρος ! έχει 2 χρονια που προσπαθεί ο no nick να τον πιάσει αλλα γελάτου κάθε φορα
Ο μεγάλος μούρμουρος εννάν ο Πολύδωρος αν τον πάρουμε τζιικάτω εννα μου πελλάνει την κκελλέ μου εν τσιμπά τζιαι εν τσιμπά!!!!!!!!
Ρε μεν έχεις έννοια για τις τσιμπιές! Έχω έγκυρε πληροφορίες ότι ο κ. Πρόεδρος θα βάλει τον Ρόττη να πιέννει να μας τραβά τις μισίνες κάθε 10-15 λεπτά για να κάμνουμεν χαρά ότι τσιμπά
[/quote]Ρε μεν έχεις έννοια για τις τσιμπιές! Έχω έγκυρε πληροφορίες ότι ο κ. Πρόεδρος θα βάλει τον Ρόττη να πιέννει να μας τραβά τις μισίνες κάθε 10-15 λεπτά για να κάμνουμεν χαρά ότι τσιμπά [/quote]
O προεδρος καλα καμνει να παει να εβρει τον ιδιοκτητη του ιχθυοτροφειου τζαμε στο λιμανι τζε να τον παρακαλεσει να αφισει κανενα τονο μανες λαυρακια τζε τσιπουρες να εχουν τα μελη του φορουμ να ψαρευκουν.
COTSIOS80 wrote:
O προεδρος καλα καμνει να παει να εβρει τον ιδιοκτητη του ιχθυοτροφειου τζαμε στο λιμανι τζε να τον παρακαλεσει να αφισει κανενα τονο μανες λαυρακια τζε τσιπουρες να εχουν τα μελη του φορουμ να ψαρευκουν.
jack tar wrote:το λοιπον, επι ευκεριας πολλων συμμετοχων, ετσι για να γινει και πιο ενδιαφερον ο παρε'ί'στικος διαγωνισμος η περιοχη θα ειναι στην επαρχια λεμεσου αλλα θα ανακοινωθει την τελευταια εβδομαδα πριν τον διαγωνισμο.επισης προσφέρθηκε οικιοθελως απο εισαγωγεα ειδων αλιειας ενα καλαμι casting αξιας 100ευρω (προς το παρον θα γινει κληρωση με οσους θα συμμετασχουν,εκτος κι αν εχουμε και αλλα δωρα και αλλαξουμε τον τροπο του βραβειου ως κατηγορια βαρους 1ος,2ος,3ος και μεγαλυτερο ψαρι). :clap
ο διαγωνισμος του παρειστικου θα γινει παρασκευη .λογω του οτι υπαρχουν και κυνηγοι που δεν θα μπορουν για σαββατο , θα γινει στις 26/11/2010,εξαλλου εκεινοι που απαντησαν ποια μερα θελουν δηλωσαν την 26/11.
jack tar wrote:το λοιπον, επι ευκεριας πολλων συμμετοχων, ετσι για να γινει και πιο ενδιαφερον ο παρε'ί'στικος διαγωνισμος η περιοχη θα ειναι στην επαρχια λεμεσου αλλα θα ανακοινωθει την τελευταια εβδομαδα πριν τον διαγωνισμο.επισης προσφέρθηκε οικιοθελως απο εισαγωγεα ειδων αλιειας ενα καλαμι casting αξιας 100ευρω (προς το παρον θα γινει κληρωση με οσους θα συμμετασχουν,εκτος κι αν εχουμε και αλλα δωρα και αλλαξουμε τον τροπο του βραβειου ως κατηγορια βαρους 1ος,2ος,3ος και μεγαλυτερο ψαρι). :clap
Παρασκευη ειναι εργασιμη μερα ρε φιλε. Ωσπου να σχολασουμε και να συναχτουμε θα γινει 8 η ωρα.
Πιστευω καλυτερα Σαββατο να βρεθουμε κατα τις 4 το απογευμα που θα εχει και φως, να γνωριστουμε και να στηθουμε να ψαρεψουμε.
Μες την νυχτα τι γνωριμιες θα καμεις
Last edited by COTSIOS80 on Mon Nov 08, 2010 10:05 am, edited 1 time in total.
Παρασκευη ειναι εργασιμη μερα ρε φιλε. Ωσπου να σχολασουμε και να συναχτουμε θα γινει 8 η ωρα.
Πιστευω καλυτερα Σαββατο να βρεθουμε κατα τις 4 το απογευμα που θα εχει και φως, να γνωριστουμε και να στηθουμε να ψεραψουμε.
Μες την νυχτα τις γνωριμιες θα καμεις
Ρε φίλε έχεις δίκιο. Γιατί δεν το διοργανώνουμε για το Σάββατο 20/11/2010 έχουμε μέρες ακόμη;;;;;;
ΦΙΛΙΠΠΟΣ wrote:20/11 ειναι καλη ημερομηνια απ ο οτι λεει και το περιοδικο ετσι δεν ειναι . ποσα καλαμια ο καθενας μας απο 2?
Αποψη μου ειναι να μην χαραχτηριζουμε τη συναντηση διαγωνισμο με την κυριολεκτικη εννοια.
Αυτο σημαινει οτι δεν θα εχει ουτε ατομα που πρεπει να οργανωσουν κατι ουτε ατομα να επιβλεπουν. Απλά στο τελος της νυχτας ετσι για την πλακα οποιος πιασει κατι παραπανω να παρει και κανενα δωρο.
Παμε να περασουμε καλα και να γνωριστουμε. Ας ψαρεψει ο καθενας οπως του καμνει κεφι.
Νομιζω το πολυ 2 καλαμια γιατι μετα θα εχουμε προβλημα χωρου.
φιλε μου καταρχην εν οτι θελουν οι πολλοι δυστυχως,σε κατανοω ...και γω προτεινα σαββατο διοτι παρασκευη δουλευω αλλα δεν ειναι στο χερι μου.
και γω θα βαλω αδεια να σχολασο απο τις 3....για να ειμαι παρων
το θεμα ειναι οτι την επομενη αν γινει σαββατο ειναι κυριακη και εχει πολλους που θα πανε κυνηγι.........οταν ποσταρα την ιδεα ειπα να βαλετε και μια μερα που προτιματε αν και λιγοι το εκαναν.....εξαλλου προσπαθησαμε να οργανωθουμε πιο νωρις απο την καθορισμενη ημερομηνια για να αποφυγουμε τις απουσιες πολλων μελων που θα ηθελαν να δωσουν το παρον τους
ρε φιλε δεν νομιζω δυο καλαμια επειδη ειμαστε σχεδον 20 ατομα extra εκεινους της τελευταιας στιγμης να ερθουν θελουμε αερολιμενα να κατσουμε με δυο καλαμια. καθε ομαδα δυο ατομων να εχει δυο καλαμια στο τριποδα της με οσα θελη παραμαλλα πανω.
στο θεμα επιβλεψεις ναι ειναι λιγο καλο να υπαρχη καποιος. Για να βλεπει το επιτρεπομενο μεγεθος στο να το παρει σπιτι του μετα το τελος του ψαρεματος.
apsavvas wrote:ρε φιλε δεν νομιζω δυο καλαμια επειδη ειμαστε σχεδον 20 ατομα extra εκεινους της τελευταιας στιγμης να ερθουν θελουμε αερολιμενα να κατσουμε με δυο καλαμια. καθε ομαδα δυο ατομων να εχει δυο καλαμια στο τριποδα της με οσα θελη παραμαλλα πανω.
στο θεμα επιβλεψεις ναι ειναι λιγο καλο να υπαρχη καποιος. Για να βλεπει το επιτρεπομενο μεγεθος στο να το παρει σπιτι του μετα το τελος του ψαρεματος.
ετσι ειναι σαββα ,λιγο πολυ το επιτρεπομενο οριο ολοι μας το ξερουμε ..τωρα για τα καλαμια δικαιουμστε 2 λογω του χωρου(αν εχει ομαδα με 2 ατομα δικαιουνται 2καλαμια δηλ. απο ενα ο καθε ενας,αν εχι ενα ατομο παλι 2 καλαμια...παμε χαλαρα να γνωριστουμε και να διασκεδασουμε απο κι και περα οτι βγει.
,εγω θελω τον πατεντα διπλα μου παντως