Στο εν λόγο σημείο(

Greg wrote:εκαμα κρατηση που τα χτες να παω στον συγκεκριμενο τοπο, ασε να δουμε ποψε σε τι θεσεις θα κανονιστουμε
ΑΑΑΑ Εγινετε θκυο τωρα στο γραψιμο.Εννα πιεννω και εγω μονος μου πιον και εννα ποσταρω φωτογραφιες με ορφους και λαυρακουςGreg wrote:εκαμα κρατηση που τα χτες να παω στον συγκεκριμενο τοπο, ασε να δουμε ποψε σε τι θεσεις θα κανονιστουμε
παλια καραβανα ο μαριος στην πιατσα εμυριστηκεν μαςmarios wrote:Mourmoure και leonida μεν τους ακούεται "σιρνουν οφκερα να πιασιν γεμάτα"....εν δυνατό να πιενουν ούλοι τζιαμε και να είμαστε μονοι μας κάθε φορα
Ποιάνει τζε λίον ποδά στην Πάφο ρε(CyBasser) wrote:Μια ξέρα... μα τι ξέρα!!!! Τελικά τούτη η ξέρα πιάνει που την Αγιά Νάπα ως το Ακρωτήρι! Πάλε καλά!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε μου εν τζιαι τρώμεν κόνναρα παίζουμεν τζιαι μείς τον ρόλο μας!!!!Φίλοι φίλοι όλοι μας εδώ αλοίμονο αλλά τζιαι τα πόστα εν πόσταmarios wrote:Mourmoure και leonida μεν τους ακούεται "σιρνουν οφκερα να πιασιν γεμάτα"....εν δυνατό να πιενουν ούλοι τζιαμε και να είμαστε μονοι μας κάθε φορα
COTSIOS80 wrote:Αποψε τζαμε στην ξερα που παν τα κοπελια.![]()
![]()
Παντως κοράκα κοράκα εταραξεν η ξερα πιο εξω.![]()
![]()
![]()
Εξάλλου το συγκεκριμένο ψάρι εγώ είδα το μια φοράν ποτζί στο Lady's Milemourmouros wrote:COTSIOS80 wrote:Αποψε τζαμε στην ξερα που παν τα κοπελια.![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι από το τοπούι του Μάριου τούτος ο κακαρέλλος.... τα ψάρια από εκεί είναι με γρατσουνιές, αφού πριν τα βγάλουμε κορακάν πάνω στη
ξέρα ... γμτο!!!
Μα...εν το ίδιο ρε Μάριε?! Πρέπει ένεν?!MariosK wrote:Εξάλλου το συγκεκριμένο ψάρι εγώ είδα το μια φοράν ποτζί στο Lady's Milemourmouros wrote:COTSIOS80 wrote:Αποψε τζαμε στην ξερα που παν τα κοπελια.![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι από το τοπούι του Μάριου τούτος ο κακαρέλλος.... τα ψάρια από εκεί είναι με γρατσουνιές, αφού πριν τα βγάλουμε κορακάν πάνω στη
ξέρα ... γμτο!!!