Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Μα γιατί τους σβήσατε πάλε; Για να γραφτούν με άλλο όνομα και να μεν πάρει κανένας χαμπάρι;
Πάντως εν αρρωστοι για να καμνουν ετσι πραματα. Κρίμα.
Πάντως εν αρρωστοι για να καμνουν ετσι πραματα. Κρίμα.
-
χαρας το κακό ρε!!!!

-
Καλά μα είσαστε σοβαροί, ότι έγραψα εγώ γιατί το σβήσατε; Προτιμάτε να πιάνει ο κόσμος άδικα σε τόπους που δεν έχει τίποτε;

-
Το λοιπον φιλουθια μου επειδει καμνετε εξυπναδες θελω να σας αναφερω οτι οι τσιπουρες ειχαν πιαστει στην πετουντα και στον Αγ.Θεωδωρο ,αν δεν θελετε να το πιστεψετε ε προβλημα δικο σας ,η αν δεν σας περνα το ψαρεμα η αν δεν ξερετε να ψαρευκετε παλε ε προβλημα δικο σας.goldsargus wrote:Καλά μα είσαστε σοβαροί, ότι έγραψα εγώ γιατί το σβήσατε; Προτιμάτε να πιάνει ο κόσμος άδικα σε τόπους που δεν έχει τίποτε;
αλλα εσεις εισαστε οπως πολλους αλλους που μπαινουν μεστο φορουμ και καρτερουν καποιους μαλακες που παν 2 φορες την εβδομαδα ψαρεμα και φακκα τους η αλμυρα και η υγρασια να τους πουν που πιανουντε ψαρια η να δουν φωτογραφιες για να σηκωστουν που τον καναπε τους για να παν να ξοδευτουν να αγορασουν δολωματα να παν ψαρεμα .
οσο αφορα το χρυσο το σορκουι που κρυφκετε πισω που την ανωνυμια καρτερω τον στο facebook να καμουμε μια κουβεντουα μεταξυ μας ,και να μην ξεχασω ευτυχως που τα εσβησαν αυτα που εγραψες πριν γιατι ηταν να σου στειλω και τον νομο περι προσωπικων δεδομενων να τον διαβασεις γιατι ηταν να τον χρειαστεις

Παω εχτες σε καταστημα αλιειας και πιαννω την κουβεντα με ενα τυπο και αρκεψε και λαλε μου για τσιπουρες του 1,5 κιλου και αλλες πολλες υπερβολες στο λιμανακι του μουσκιτα .παω κιεγω ο πελλος μανικωμενος με το εγγλεζουι μου μπασμωννω βαλλω το μπικαντινουι μου, ε λοιπον κοπελλια 4 ωρες ειχα ενα καρφωμα σε καλο ψαρι αλλα εσπασε ο κομπος στη θηλια.κατα τα αλλα τζιφος.
Υ.σ παλε τζιαμε θα πηγαινα ασχετα απο τις κουβεντες του παρεα
Υ.σ παλε τζιαμε θα πηγαινα ασχετα απο τις κουβεντες του παρεα
-
Υ.σ παλε τζιαμε θα πηγαινα ασχετα απο τις κουβεντες του παρεα[/quote]
Φιλε υπαρχουν τσιπουρες σε ολη τη περιοχη που λες ,ακομα και στα περβολια,το προβλημα ειναι οτι κοφκουν τες τα διχτυα και δεν μπορουν να μπουν στο λιμανι η στη γυρω περιοχη

Φιλε υπαρχουν τσιπουρες σε ολη τη περιοχη που λες ,ακομα και στα περβολια,το προβλημα ειναι οτι κοφκουν τες τα διχτυα και δεν μπορουν να μπουν στο λιμανι η στη γυρω περιοχη
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Καλυτερα αν ξερεις αγγλικα διαβασε εσυ πρωτα το terms and policies του φεισμπουκ τζαι μετα αν θελεις συλλαβε τον θεμας!goldsargus2 wrote:γιατι ηταν να σου στειλω και τον νομο περι προσωπικων δεδομενων να τον διαβασεις γιατι ηταν να τον χρειαστειςgoldsargus wrote:Καλά μα είσαστε σοβαροί, ότι έγραψα εγώ γιατί το σβήσατε; Προτιμάτε να πιάνει ο κόσμος άδικα σε τόπους που δεν έχει τίποτε;
![]()

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εν τζαι μπορεται να μεν καμεται μ@λ@κιες
Σιγα σιγα πουν να το μαθουν τζαι αλλοι ότι εισουν εσυ που παραπλανας τον κοσμο εν να την εχεις ασχημα.
Εσου μονον κατεχομενα παεις τζε επεζες και θεατρο Νικολακη. Αντροπη ρε
Σιγα σιγα πουν να το μαθουν τζαι αλλοι ότι εισουν εσυ που παραπλανας τον κοσμο εν να την εχεις ασχημα.
-
Καλυτερα αν ξερεις αγγλικα διαβασε εσυ πρωτα το terms and policies του φεισμπουκ τζαι μετα αν θελεις συλλαβε τον θεμας!
Δεν αναφερα το facebook οσο για το αλλο που λες ,το καθε τι στην ωρα του

Δεν αναφερα το facebook οσο για το αλλο που λες ,το καθε τι στην ωρα του
-
εγω δεν παραπλανω κανενα ,και δεν παω κατεχομενα πλεον ,αλλα δεν θα σου δωκω εσενα λογαριασμο που ενα παω ψαρεμαrockfishing wrote:Εν τζαι μπορεται να μεν καμεται μ@λ@κιες
και αν μεν σου περνα το ψαρεμα πιασε σμιλι
Λοιπόν επειδή μου αρέσει να είμαι σωστός και ίσιος άνθρωπος ο goldsargus2 αλλιώς Νικολάκης, αλλιώς legendguard με πήρε χθές τηλέφωνο για να μου παραπονειθεί ότι κάποιος έβαλε δημοσίευση με το όνομα και το τηλέφωνο του μέσα στο φόρουμ. Η ερώτηση που του έκανα ήταν μια !) Νομίζεις ότι η συμπεριφορά σας μέσα στο φόρουμ εσένα και του φίλου σου ήταν σωστή; Η απάντηση του ήταν όχι είχαμε λάθος! Το παραδέχομαι είχαμε λάθος αλλά δέν μπορούν να αναφέρουν το όνομα και την δουλειά μου. Για αυτό σβήσαμε την συγκεκριμένη δημοσίευση. Λοιπόν φίλε Goldsargous 2 δυστηχώς έχετε με την συμπεριφορά σας προκατάλάβει τα μέλη για αυτό υπάρχει αυτή η αντίδραση στο πρόσωπο σας. Με την δυμπεριφορά σας αποβληθήκατε απο 3 φορές ο καθένας και πάλι μπαίνατε και κάνατε τα ίδια, ακόμη και τώρα μπαίνεις και μειώνεις τον κόσμο με το σμιλί και βλακείες. Φίλε το ψάρεμα δέν είναι καμια΄επιστήμη ούτε είναι για να δείχνουμε ποιός εν ο καλύτερος, Είναι προσωπικό ζήτημα του καθενός και η επιτυχία κατά 70% ωφείλετε στο πόσο χρόνο διαθέτεις για αυτό.
Άριστε εψες που το έμαθα είχε να βρίσω διαφόρους αλλά είπα τον θυμό της νύχτας αφηστον για τη μέρα.
Έχω τέσσερις φίλους παππούδες με αγγόνια που επι δεκα μερες αγοραζουν μονοδολια, γαριδες και σκουλουτζια και πασειν μπας και πιασουν τζαι τουτοι καμια τσιπουρα.
Επεσαν ολοι θημα μιας πλεκτάνης που έστησαν ο Μηχαλης και ο Αντωνης οι οποίοι ψαρευκουν αποκλειστικά στα κατεχόμενα.
Τουτα τα πλασματα ποιος εν να τα αποζημιώσει για τις πεζινες τον χρονο τους και τα δολοματα που αγορασαν; Εν δικαιουντε να ξερουν ποιος τους την εστησε;
Εγω εν τη επαθα γιατι δουλευκω νυχτα. Αν δεν ειχα τη δουλεια θα πηεννα και εγω. Ειμαι σιουρος ότι θα την επαθαν και αλλοι. Γιατι να μεν τους εκθεσεις;
Τουτοι μονο κακο σου καμνουν. Θελω να ξερω ποιος είναι.
Τώρα εν λεω ότι μπορει να μεν εχει τιποτε αλλα άλλο να κοροιδευουν τον κοσμο και άλλο να δινουν μιαν πληροφορια. Εγω προσωπικά θα ήθελα να βαλεις μιαν ανακοίνωση γιατι οποιο κατάστημα με ειδη αλιείας παεις αναφέρουν τα δυο συγκεκριμένα χωρια που εβαλαν οι κυριοι.
Είμαι πολλά προβληματισμένος αν χρειάζεται να μπαίνω σε φορουμ
Έχω τέσσερις φίλους παππούδες με αγγόνια που επι δεκα μερες αγοραζουν μονοδολια, γαριδες και σκουλουτζια και πασειν μπας και πιασουν τζαι τουτοι καμια τσιπουρα.
Επεσαν ολοι θημα μιας πλεκτάνης που έστησαν ο Μηχαλης και ο Αντωνης οι οποίοι ψαρευκουν αποκλειστικά στα κατεχόμενα.
Τουτα τα πλασματα ποιος εν να τα αποζημιώσει για τις πεζινες τον χρονο τους και τα δολοματα που αγορασαν; Εν δικαιουντε να ξερουν ποιος τους την εστησε;
Εγω εν τη επαθα γιατι δουλευκω νυχτα. Αν δεν ειχα τη δουλεια θα πηεννα και εγω. Ειμαι σιουρος ότι θα την επαθαν και αλλοι. Γιατι να μεν τους εκθεσεις;
Τώρα εν λεω ότι μπορει να μεν εχει τιποτε αλλα άλλο να κοροιδευουν τον κοσμο και άλλο να δινουν μιαν πληροφορια. Εγω προσωπικά θα ήθελα να βαλεις μιαν ανακοίνωση γιατι οποιο κατάστημα με ειδη αλιείας παεις αναφέρουν τα δυο συγκεκριμένα χωρια που εβαλαν οι κυριοι.
-
Ελατε να παμε μια νυχτα ολοι μαζι στα συγκεκριμενα σημεια ,αλλα αν πιαουμε τσιπουρες να φκαλετε φαουσα ουλλοι σαςantis wrote:Άριστε εψες που το έμαθα είχε να βρίσω διαφόρους αλλά είπα τον θυμό της νύχτας αφηστον για τη μέρα.
- mariosspinning
Ε κοπέλια μα ντα που τούτη συμπεριφορά;εσεις κάμνετε παραπάνω που 2 μορά 15 χρονων που μαλλώνουν για το ψάρεμα.Που εκαταντήσαμε ρε να μαλλόνουμε για το ψάρεμα.
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
Αγαπητέ Αντι αν μπαίνει κάποιος καλόβουλα ή κακόβουλα στο φόρουμ και γράφει κάτι δέν σημαίνει ότι θα το δέσουμε ψηλό μαντίλη και θα το κρατάμε. Δηλαδή αν έβαζα εγώ μια φωτογραφία με 2 μυλοκόπια και έλεγα σας ότι τα έπιασα στην αθαλάσσα ήταν να στείλεις όλο σου το σόϊ να ψαρέψει στην αθαλάσσα???? Για όνομα του θεού το φόρουμ σε καμία περίπτωση δέν είναι εδώ για να στέλνει τον κόσμο ψάρεμα και εγώ προσωπικά είμαι ενάντια στου να λέει κάποιος τον ψαρότοπο του. Η έννοια του όρου ψάρεμα είναι να βρίσκεις και που είναι τα ψάρια όχι αν περιμένεις να σου πεί ο άλλος που θα παέις! Τώρα Αντώνη συνεχίζεις σε λάθος ύφος και πρόσεξε γιατί αν ενόμισες ότι μόνο εσύ μπορεις να απειλάς που τα τηλέφωνα είσαι γελασμένος. Την επόμενη φορά που θα σε κόψω μέσα στο φόρουμ να παραφέρεσαι θα κάνω επίσημη επιστολή πρός την δουλειά σου και όπως εσύ μου κάμνεις προβλήματα στην δουλειά μου θα σου κάνω και εγώ στην δική σου, έχω φυλαγμένες όλες σου τις δημοσιεύσεις και εσένα και του παρέα σου!! Επίσης Αντι την δημοσίευση την δική σου την έσβησα γιατί τα πράγματα θα έπερναν άλλες διαστάσεις και δέν ήθελα προκληθεί περαιτέρο αναστάτωση.Αντί να εκτονόσενστε μέσα απο τα φόρουμ σε βλακείες ελάτε να σας δώ αύριο έξω απο την βουλή. Θα έχει σίγουρα μεγάλα ψάρια