Για να απαντήσω στον φίλο μου τον Jack Tar, προς το παρών είμαι μέσα Παρασκευή, εκτός αν καθαρίσει υπερβολικά που δεν το νομίζω

Για περιοχή θα ψήφιζα την "1" (εγώ και ο ΜάριοςΚ έχουμε μια "ιδιαίτερη" συμπάθεια προς την περιοχή

enpao wrote:Αν είναι προς μεριά Λεμεσού είμαι και εγώ μέσα.
(CyBasser) wrote:Για περιοχή θα ψήφιζα την "1" (εγώ και ο ΜάριοςΚ έχουμε μια "ιδιαίτερη" συμπάθεια προς την περιοχή![]()
![]()
)!
marios wrote:Προσωπικά προτιμώ τις περιοχές 1,2 που μπορεί να μας "κάτσει" και κανένα τυχερόmarios wrote:4 περιοχές από περβόλια μέχρι ακτή κυβερνήτη
- 1)κοντά στο φάρο εκεί που έγινε ο διαγωνισμός marine plus(αμμώδης βυθός)-Τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά.
- 2)Ag. Θεόδωρος (μειχτός βυθός + φυκιάδες περισσότερο άμμος) τα αυτοκινιτα απέχουν μερικά μετρα σχετικά κοντά.
- 3)παραλια Μαρόνι (μειχτός βυθός περισσότερο άμμος)τα αυτοκινιτα απέχουν μερικά μετρα σχετικά μακριά
.......διαλέξτε να δούμε τι γίνετε?
- 4)ακτή κυβερνήτη (αμμώδης βυθός)τα αυτοκινιτα απέχουν μερικά μετρα σχετικά μακριά,υπάρχουν ψαροταβέρνες
LEONIDAS wrote:Εγώ είμαι μέσα και για τις πρώτες τρεις περιοχές και ειδικότερα την 1 λόγω πλάτσας και μόνο.
εσού μεν πολοεσε! θα σε στείλουμε μονο σου που την ali μεριά του φάρου να ενη κκελε μας ήσυχη! ενεβρεθικε ακόμα παραλια με πλάτσα να σε φορέσειmarios pafitis wrote:LEONIDAS wrote:Εγώ είμαι μέσα και για τις πρώτες τρεις περιοχές και ειδικότερα την 1 λόγω πλάτσας και μόνο.
και γω μεσα για την περιοχη 1 αλλα για το λογω οτι επιασα σπιτι τζιπανο για να καμνω τα ψαρεματα μου.LEONIDAS wrote:Εγώ είμαι μέσα και για τις πρώτες τρεις περιοχές και ειδικότερα την 1 λόγω πλάτσας και μόνο.
Aν παο που την άλλη πλευρά του φάρου εν θα σας "σινφερι" επειδή ένα αναγκαστώ να κάνω βολές pendulum je κατά κάποιο παράξενο τρόπο φευγού μου λείο δεξιάmarios wrote:εσού μεν πολοεσε! θα σε στείλουμε μονο σου που την ali μεριά του φάρου να ενη κκελε μας ήσυχη! ενεβρεθικε ακόμα παραλια με πλάτσα να σε φορέσειmarios pafitis wrote:LEONIDAS wrote:Εγώ είμαι μέσα και για τις πρώτες τρεις περιοχές και ειδικότερα την 1 λόγω πλάτσας και μόνο.