Από βράχια ψαρεύαμε σε "σορκο" τόπο αν και η ώρα 7 που φτάσαμε φυσούσε ένα τριαράκι μέχρι να οργανωθούμε και να ψαρέψουμε έκατσε τέλεια ο αέρας δεν κουνιόταν ούτε η θάλασσα!! σε τέτοιες συνθήκες δεν περιμέναμε και κάτι περισσότερο..Sorkomanis wrote:οι παρατητησεις που έκαμα στές δικες μου εξορμήσεις σχεδόν αναμισι χρόνο κάστιν νύχτα ελεύθερη αμμόχωστο. Που παραλια μηδέν τίποτε τσιμπήματα. Που βράχους παρα πολλά καλύτερα αποτελέσματα, σε 2 τόπους συγκεκριμένα που είναι και που τα αγαπημένα μου spots έπιασα αρκετά, πλειοψηφία σορκους.marios wrote:πήγα ψάρεμα, νυχτερινό casting την πέμπτη επαρχία Αμμοχώστου δυστυχώς μια από τα ίδια..ούτε ένα τσίμπημα!
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-
Ανδρέα περισσότερες με αμερικανο και μονοδολι.marios wrote:Από βράχια ψαρεύαμε σε "σορκο" τόπο αν και η ώρα 7 που φτάσαμε φυσούσε ένα τριαράκι μέχρι να οργανωθούμε και να ψαρέψουμε έκατσε τέλεια ο αέρας δεν κουνιόταν ούτε η θάλασσα!! σε τέτοιες συνθήκες δεν περιμέναμε και κάτι περισσότερο..Sorkomanis wrote:οι παρατητησεις που έκαμα στές δικες μου εξορμήσεις σχεδόν αναμισι χρόνο κάστιν νύχτα ελεύθερη αμμόχωστο. Που παραλια μηδέν τίποτε τσιμπήματα. Που βράχους παρα πολλά καλύτερα αποτελέσματα, σε 2 τόπους συγκεκριμένα που είναι και που τα αγαπημένα μου spots έπιασα αρκετά, πλειοψηφία σορκους.marios wrote:πήγα ψάρεμα, νυχτερινό casting την πέμπτη επαρχία Αμμοχώστου δυστυχώς μια από τα ίδια..ούτε ένα τσίμπημα!
Marie, εμενα όσο παράξενο και να ακούεται είχα παραπάνω επιτυχίες με ήρεμη θάλασσα μέχρι και λάδι από βράχια
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
- andreas michael
δοκιμαστε και ζοντανι γαριδα σε βραχια η και σε μιχτους βιθους για μεγαλους σορκους εχι μεγαλι επιτιχια
Sorkomanis wrote:Marie, εμενα όσο παράξενο και να ακούεται είχα παραπάνω επιτυχίες με ήρεμη θάλασσα μέχρι και λάδι από βράχια

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
ρε κοπέλλια κουρκούνες πιάννετε εκτός από την Πάφο;;; Επειδή μέχρι και Ζύγι ακόμη πολύ λίγα πράγματα
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
-
Να σου πω οι συνθήκες που παρατήρησα ότι με ευνόησαν περισσότερο σε εκείνες τες περιοχές, ήσυχη ήρεμη θάλασσα, μετά που αλλάζει η φορα του ανέμου και έρχεται βόρεια. οποτε "εγινετουν" τούτο το πράμα, έβλεπα το και λαλούσα του παρέα μου πόρσε θα πιάσουμε. 70% έτσι έγινεmarios wrote:Sorkomanis wrote:Marie, εμενα όσο παράξενο και να ακούεται είχα παραπάνω επιτυχίες με ήρεμη θάλασσα μέχρι και λάδι από βράχιατο πιθανότερο να είναι ο τόπος σου πολύ καλός
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
EN ΣΣΙΛΙΑΕΕΕΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...LEONIDAS wrote:ρε κοπέλλια κουρκούνες πιάννετε εκτός από την Πάφο;;; Επειδή μέχρι και Ζύγι ακόμη πολύ λίγα πράγματα
- andreas michael
εφορτοθικες ρε Στελιο ακουσα
ο μεζές εφκίκεandreas michael wrote:εφορτοθικες ρε Στελιο ακουσα
-
Casting χθες στη επαρχια αμμοχωστου.

Last edited by tanosolari on Sun Jun 17, 2012 1:56 pm, edited 1 time in total.
-
ωραίος ρε!
- andreas michael
καλι μπραβο
Ξέρω το ρε Στελλή μου αλλά ανάθεμαν τα!!!ps1xas wrote:EN ΣΣΙΛΙΑΕΕΕΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...LEONIDAS wrote:ρε κοπέλλια κουρκούνες πιάννετε εκτός από την Πάφο;;; Επειδή μέχρι και Ζύγι ακόμη πολύ λίγα πράγματα
2 ατομα το σαβατο
δικα μου την κυριακη
δικα μου την κυριακη
Ρε κοπέλλια εννα μας πελλάνετε? εν παφίτικες οξά εγκλωβισμένες? έσχιει τζιαι αρκετά μιτσιές αλλά ας το αφήσουμεν καλύτερα. Οι δικές σου εν ωραίες Κυριάκο μπράβο.ΚΥΡΙΑΚΟΣ wrote:2 ατομα το σαβατο
δικα μου την κυριακη