fISHANDCHIPS wrote:Αν μπεί ο αδερφοτεχνος μου ηλικίας 15 χρονών στο φόρουμ για το κυνήγι και ποστάρει 5 περτικούθκια 20 ημερών που έπαιξε με το αεροβόλο ... πρέπει θα του πούμε μπράβο σιγα σιγα θα μαθεις να παίζεις και λαούς. ?
Αν μπει ο αδερφοτεχνος σου απλα να μεν ποσταρει φωτογραφια και να μεν γραψει τπτ...
Να καμνετε παρατηρησεις στα πιο μικρα παιδια αλλα να μεν τα βομβαρδισετε με παρατιρησεις ...αυτο μπορει να ερθει μπουμερανκ .
Επισης δεν υπαρχει καποιος λογος να ποσταρουμε φωτογραφιες με μικρα ψαρια...
fISHANDCHIPS wrote:Αν μπεί ο αδερφοτεχνος μου ηλικίας 15 χρονών στο φόρουμ για το κυνήγι και ποστάρει 5 περτικούθκια 20 ημερών που έπαιξε με το αεροβόλο ... πρέπει θα του πούμε μπράβο σιγα σιγα θα μαθεις να παίζεις και λαούς. ?
Αν μπει ο αδερφοτεχνος σου απλα να μεν ποσταρει φωτογραφια και να μεν γραψει τπτ...
Να καμνετε παρατηρησεις στα πιο μικρα παιδια αλλα να μεν τα βομβαρδισετε με παρατιρησεις ...αυτο μπορει να ερθει μπουμερανκ .
Επισης δεν υπαρχει καποιος λογος να ποσταρουμε φωτογραφιες με μικρα ψαρια...
Λεβέντη μου νομίζω ακόμη δεν έπιασες το νόημα, Kαι ας "βομβαρδιζουμε" όπως λες με παρατήρησης!!
Το θέμα είναι να μην κρατάμε τα μικρά ψαρια όχι αν τα ποστάρουμε η όχι ...... ουφφ εκουραστικα
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
ktoros wrote:ατυχης η συγκριση σου φιλε fish&chips.
αν ο αρφοτεχνος σου κυνηγα περτικουθκια με το αεροβολο να του
δωκεις πας τους κωλους
Ισως να μην ηταν και το καλύτερο παράδειγμα ... ο κάθε ένας μπορεί να σκευτει παραδείγματα.
Εγω αν δεν κάνω λάθος (δεν ειμαι τέλεια σίγουρος ...) ... δεν εγραψα ποτε μου σε κάποιο οτι επιασα μικρά ψάρια ... και ειπα πολλές φορές σε μερικά ατομα φίλοι και μη οτι ειναι ακραίοι και αυστηροι με τα λεγόμενα τους ... αλλά τα μπράβο,ευγε και θα μάθεις απο τα λάθη σου ... δεν χρειάζονται ... δεν ειναι αναγκη πλέον κάποιος να μάθει απο τα λάθη του ... ουτε χρειάζεται με κάθε ποστ με ούθκια να επικροτούμε
Καλα ρε κοπελλια εβαλα τσε εγω μια φοτο τσε ειχεν μιτσια μεσα τσε αλλο λλιον να με δερετε καταλαβετε το με το να πιανουμε ενα μιτσι πσαρι τσε να το συρνουμε εν νομιζο να σωσουμε την κατασταση που την στιγμη που θα ερτει ενας αχαπαρος να βαλει τα διχτυα τσε να πιασι 10 κιλα μικρα ψαρια τορα τουτο που εγραψα εν εννοω να καραταμε τα μιτσια γιατι ενα τα πιασι αλλος. (νομιζω να διαγραφει η φοτο διοτι εδημηουργηθηκε μεγαλη αναστατωση)
maxhtec wrote:Καλα ρε κοπελλια εβαλα τσε εγω μια φοτο τσε ειχεν μιτσια μεσα τσε αλλο λλιον να με δερετε καταλαβετε το με το να πιανουμε ενα μιτσι πσαρι τσε να το συρνουμε εν νομιζο να σωσουμε την κατασταση που την στιγμη που θα ερτει ενας αχαπαρος να βαλει τα διχτυα τσε να πιασι 10 κιλα μικρα ψαρια τορα τουτο που εγραψα εν εννοω να καραταμε τα μιτσια γιατι ενα τα πιασι αλλος. (νομιζω να διαγραφει η φοτο διοτι εδημηουργηθηκε μεγαλη αναστατωση)
Φιλε μου, εσυ συρνε πισω εκεινα τα 2-3 μικρα που εν να πειανεις και κακο σιγουρα δεν κανεις!!!οπως ειπε και καποιος ποιο πριν... 3(μικρα ψαρια)χ 2000(καλαμαες που ενεν μονο τοσοι εν παααρα πολλοι παραπανο) 3χ2000=6000 μικρα ψαρια που δεν προλαβαν να αναπαραχθουν...και παντα ο αριθμος 2000 ειναι συμβολικος...ειμαστε πολλλοι παραπανω...
maxhtec wrote:Καλα ρε κοπελλια εβαλα τσε εγω μια φοτο τσε ειχεν μιτσια μεσα τσε αλλο λλιον να με δερετε καταλαβετε το με το να πιανουμε ενα μιτσι πσαρι τσε να το συρνουμε εν νομιζο να σωσουμε την κατασταση που την στιγμη που θα ερτει ενας αχαπαρος να βαλει τα διχτυα τσε να πιασι 10 κιλα μικρα ψαρια τορα τουτο που εγραψα εν εννοω να καραταμε τα μιτσια γιατι ενα τα πιασι αλλος. (νομιζω να διαγραφει η φοτο διοτι εδημηουργηθηκε μεγαλη αναστατωση)
Δεν εχει να κανει με εσενα προσωπικα και στο παρελθον υπηρξαν παρομοιες κουβεντες
Ειναι καλο ομως γιατι ο κοσμος προβληματιζεται.
Δεν εχει να κανει με εσενα προσωπικα και στο παρελθον υπηρξαν παρομοιες κουβεντες
Ειναι καλο ομως γιατι ο κοσμος προβληματιζεται.
Μαριε αν θελις πραγματιμα να μαθις που κατελιξα σε σχεσι με το ψαρεμα απλα ανιξε το περιοδικο. αν θελις να μαθις τι δουλια κανω αφτο ειναι πολι εφκολο για σενα . θελω ομος να πω πος απο πραγματικος χαμαλις βρεθικα να κανω αφτα τα 2 και οχι μονο με επιτιχια . θελω ομος να πω πος τε σιγκεκριμενες επιτιχιες ηδικα στον επαγκελματικο τομεα οφιλοντε εξολοκλιρου στον ΑΡΙΣΤΟ ενα ανθροπο τον οπιο εκτιμω ιδιετερα και του χροσταω πολλα ..
το μονο που με ενδιαφέρει στο συγκεκριμένο φόρουμ είναι ότι έχει να κάνει με την θάλασσα και το ψάρεμα τίποτε περισσότερο ..Αν και διαβάζω το περιοδικό δεν κατάλαβα που κατέληξες...ας μην δώσουμε συνεχεια όμως γιατί ήταν μια προσωπική απορία που δεν νομίζω να ενδιαφέρει τους υπολοιπους
marios wrote:πήγα ψάρεμα, νυχτερινό casting την πέμπτη επαρχία Αμμοχώστου δυστυχώς μια από τα ίδια..ούτε ένα τσίμπημα!
οι παρατητησεις που έκαμα στές δικες μου εξορμήσεις σχεδόν αναμισι χρόνο κάστιν νύχτα ελεύθερη αμμόχωστο. Που παραλια μηδέν τίποτε τσιμπήματα. Που βράχους παρα πολλά καλύτερα αποτελέσματα, σε 2 τόπους συγκεκριμένα που είναι και που τα αγαπημένα μου spots έπιασα αρκετά, πλειοψηφία σορκους.
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)