Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

largemouth

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by largemouth »

Και Λεμεσο εχαθηκαν αν νομιζετε εχει ποδα :cry: :cry:
Waiting for the perfect storm

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

largemouth wrote:Και Λεμεσο εχαθηκαν αν νομιζετε εχει ποδα :cry: :cry:
άσιημα νέα, πολλά άσιημα!
άτε τωρά, που έννα παίρνω τον παπά μου ψάρεμα που του αρέσκει να ψαρέφκει χταπόδια?!
...ελλάδα? :?

sea-hunter

Post by sea-hunter »

πριν κανενα μηνα εσπασε ενα δαχτυλιδι π το καλαμι του σπιννινγκ, παω σαζω το σε ενα καταστημα και παω για ψαρεμα, μετα που καμια δυο βολες σπαζει το καλαμι οπως το αγγουρι που το σημειο που εγινε η επεμβαση και με μισο καλαμι στα χερια οπως τον χαχα τραβω για να βγαλω το υπολοιπο καλαμι που την θαλασσα. πιαννω αλλο καλαμι, προχτες παλε η ιδια ιστορια με το δαχτυλιδι... για να μεν εχω την ιδια καταληξη τι να καμω? και btw τι μπορει να επιε λα8ος την πρωτη φορα?
Keep Walking...Keep Fishing!!

marios pafitis

Post by marios pafitis »

sea-hunter wrote:πριν κανενα μηνα εσπασε ενα δαχτυλιδι π το καλαμι του σπιννινγκ, παω σαζω το σε ενα καταστημα και παω για ψαρεμα, μετα που καμια δυο βολες σπαζει το καλαμι οπως το αγγουρι που το σημειο που εγινε η επεμβαση και με μισο καλαμι στα χερια οπως τον χαχα τραβω για να βγαλω το υπολοιπο καλαμι που την θαλασσα. πιαννω αλλο καλαμι, προχτες παλε η ιδια ιστορια με το δαχτυλιδι... για να μεν εχω την ιδια καταληξη τι να καμω? και btw τι μπορει να επιε λα8ος την πρωτη φορα?
Φιλε μου αν το ζετσανα το καλάμι για να αφαιρέσου τον οδηγό η το κεραμικό πολύ πιθανό να κατάστρεψαν τες εποχικές ρητίνες του carbon γιαφτο και έσπασε .

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Sea Hunter :!: :!: Χαιρετω :)
Κατ'αρχην πρεπει να ξερης οτι ολες οι εταιρειες που κατασκευαζουν καλαμια εχουν και τες αποτυχιες τους :neutral: :neutral: :neutral:
Πριν λιγο καιρο, οταν ο Ντινος αντιπροσωπευε την OLYMPUS, μου εφερνε σχεδον καθημερινα καλαμια για επιδιωρθωση. Καποια ηταν ελαττωματικα απο το εργοστασιο, γι'αυτο και τα επιδιορθωννε ΔΩΡΕΑΝ.
Πρεπει επισης να ξερης, ακριβως οπως πολυ σωστα σου ειπε και ο Μαριος ο Παφιτης, δεν ξερουν ολοι να επισκευαζουν γραφιτες :shock: :shock:
Τελος, σου θυμιζω οτι στην Λεμεσο τωρα ζει και εργαζεται ο Κος Mackellow ο οποιος κατεχει το θεμα καλυτερα απο ολους μας. Πηγαινε κοντα του και σιγουρα θα σε βοηθησει :wink:

sea-hunter

Post by sea-hunter »

i know... εν να τον επισκευτώ συντομα... :D :wink:
Keep Walking...Keep Fishing!!

PeRoUkKaS

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by PeRoUkKaS »

fISHANDCHIPS wrote:τζαμε που εν το περίμενες ... εποσκολήστηκες καλά :wink:
... και εγώ εχτές το απόγευμα ένα 2ωρο ψάρεμα έπιασα 4 κέφαλους καλούτσικους με εγκλέζικο ...αν είμουν με αντένα θα έπιαννα παραπάνω ... η επόμενη φορά πάλε με εγκλέζικο επειδή πάιζουν και μεγάλα κομμάθκια και η αντένα θα με προδώσει
:banana-gotpics:
:text-worthless:
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

PeRoUkKaS wrote:
fISHANDCHIPS wrote:τζαμε που εν το περίμενες ... εποσκολήστηκες καλά :wink:
... και εγώ εχτές το απόγευμα ένα 2ωρο ψάρεμα έπιασα 4 κέφαλους καλούτσικους με εγκλέζικο ...αν είμουν με αντένα θα έπιαννα παραπάνω ... η επόμενη φορά πάλε με εγκλέζικο επειδή πάιζουν και μεγάλα κομμάθκια και η αντένα θα με προδώσει
:banana-gotpics:
Εσένα είπα σου να έρτεις να πάμε για κέφαλους αλλά σνομπάρεις την θάλασσα
έλα και φκάλε και φώτος :D
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

fISHANDCHIPS wrote:
PeRoUkKaS wrote: :banana-gotpics:
Εσένα είπα σου να έρτεις να πάμε για κέφαλους αλλά σνομπάρεις την θάλασσα
έλα και φκάλε και φώτος :D
Ήνταλως να μεν την σνομπάρει ρε Πέτρο? Ήμουν την παρασκευή η ώρα 12 το μεσημέρι στο "seafront" της Πρέβεζας. Μέσα σε 10 λεπτά περπάτημα δίπλα που το νερό είδα μερικές εκατοντάδες παπαδκιές, μερικές χιλιάδες (!) κέφαλους από 15 ως 45 εκατοστά, αρκετούς σορκούς ως τα 20 εκατοστά, κοπάδια από αθερίνες και μεγάλα κοπάδια από σαρδέλλες, ένα κοπάδι από καμμιά 30ριά μελάνες όλες γύρω στο πόδι, και καμμιά 10ριά μέτρα μέσα είδα μεγάλες σκιές που κυνηγούσαν τις σαρδέλλες!!! :shock: :o :shock: :o Και να μην υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΑΡΑΣ ώσπου έπιαννε το μμάτι μου! Και να μην έχω έστω και ένα καλαμι και ένα τεχνητό μαζί μου :doh: :doh: :evil: :evil: :x :x

Μετά απ'αυτό με τι καρθκιά να ξαναρίξω δόλωμα στην Λάρνακα? Ίσως να είδα σε δέκα λεπτά παραπάνω ψάρι που ότι έχει αναπάσα στιγμή όλος ο κόλπος της Λάρνακας! :cry: :cry: :cry:

Για να μην πώ τι είδα στον Λούρο και τον Άραχθο... :roll: :roll:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Δωρης

Post by Δωρης »

Ακριβως το ιδιο πραγμα μου ετυχε και εμενα αλλα στην Σαντορινη....οσο ψαρι ειδα σε μια στιγμη δεν το ειδα ποτε ξανα και ουτε 1 ψαρας δεν υπηρχε...πηγα να αγορασω καλαμι βεβαια αλλα εφαν με η γενεκα που τη γλωσσα και δεν επιασα και εμετανιωσα το....εσκεφτηκα βεβαια να πιασω κρυφα και να παω την νυχτα αλλα ειπα καλυτερα να μεν παιζω με την φοθκια :whistle:

ακουσα οτι εφυαν τσιπουρες που το βασιλικο.....ακουσεν το κανενας αλλος???

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

(CyBasser) wrote:Ήνταλως να μεν την σνομπάρει ρε Πέτρο? Ήμουν την παρασκευή η ώρα 12 το μεσημέρι στο "seafront" της Πρέβεζας. Μέσα σε 10 λεπτά περπάτημα δίπλα που το νερό είδα μερικές εκατοντάδες παπαδκιές, μερικές χιλιάδες (!) κέφαλους από 15 ως 45 εκατοστά, αρκετούς σορκούς ως τα 20 εκατοστά, κοπάδια από αθερίνες και μεγάλα κοπάδια από σαρδέλλες, ένα κοπάδι από καμμιά 30ριά μελάνες όλες γύρω στο πόδι, και καμμιά 10ριά μέτρα μέσα είδα μεγάλες σκιές που κυνηγούσαν τις σαρδέλλες!!! :shock: :o :shock: :o Και να μην υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΑΡΑΣ ώσπου έπιαννε το μμάτι μου! Και να μην έχω έστω και ένα καλαμι και ένα τεχνητό μαζί μου :doh: :doh: :evil: :evil: :x :x

Μετά απ'αυτό με τι καρθκιά να ξαναρίξω δόλωμα στην Λάρνακα? Ίσως να είδα σε δέκα λεπτά παραπάνω ψάρι που ότι έχει αναπάσα στιγμή όλος ο κόλπος της Λάρνακας! :cry: :cry: :cry:

Για να μην πώ τι είδα στον Λούρο και τον Άραχθο... :roll: :roll:
Ξέρω και εγώ έτσι τόπους στην Κύπρο :happy-partydance: :text-baaa: :teasing-tease: :liar: :liar: :liar:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Ρολάνδο αν εν για πέστροφες που εν να πεις ότι είδες, μεν μας πεις καλυτερα... :cry:

plenom'metatopsarem?

konstantinos kalogir wrote:Ρολάνδο αν εν για πέστροφες που εν να πεις ότι είδες, μεν μας πεις καλυτερα... :cry:
πες μας!!! Η Κύπρος δεν φοβάται τις συγκρίσεις!!!! ...(αφου ξέρει ότι θα χάσει!) :lol:

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

plenom'metatopsarem? wrote:
konstantinos kalogir wrote:Ρολάνδο αν εν για πέστροφες που εν να πεις ότι είδες, μεν μας πεις καλυτερα... :cry:
πες μας!!! Η Κύπρος δεν φοβάται τις συγκρίσεις!!!! ...(αφου ξέρει ότι θα χάσει!) :lol:
Άτε τωρά μεν υποτιμάς την ποσότητα των ψαριών μας... Πες που άλλη ευρωπαϊκή χώρα που να έχει τόσο πολλούς κούνελλους?? :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

konstantinos kalogir wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:
Άτε τωρά μεν υποτιμάς την ποσότητα των ψαριών μας... Πες που άλλη ευρωπαϊκή χώρα που να έχει τόσο πολλούς κούνελλους?? :lol: :lol: :lol:
α?!!!! Ο'ι' πε μας!!!! Που βρίσκεις αλλού τόσους κούνελλους μαζεμένους?!!! :mrgreen:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”