Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
mariosko μεν ασχολείσαι... Οι μιτσιοί έχουν όρεξη να περιπέξουν. Δυστυχώς ακόμα εν εκαταλάβαν πόσον ενοχλούνται κάποιοι που έτσι αστεία, και το χειρότερο ακόμα δεν εκαταλάβαν γιατί ενοχλούμαστε.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
mariosspinning wrote:Ψάρεμα σήμμερα με τον mikrosa ,με αποτέλεσμα 16 μουρμουράκια,εν τα αφήσαμε πίσω γιατί είχε καιρό να βγάλουμε ψάρι,anw ήταν τέλεια μες το τηάνι,συμφωνείς Αντρέα;
ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ τόσο καιρό λέμε -λέμε και τι εκόλησε 16 μουρμουράκια 8 ο καθένας

-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
ΓΙΑ ΣΑΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΕΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕΝ ΣΑΣ ΜΙΑΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ...ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ...
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΣΟΥΣ ΕΝΩΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ...ΕΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΕΝ ΕΠΕΙΑΜΕ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΑΝ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΑΝ... ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΜ...
χΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΘ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ (ΗΣΑΣΤΕΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ)
ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΟΙ ΛΑΜΠΡΑΤΣΙΕΣ ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΣΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΩΤΡΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΣΟΥΣ ΕΝΩΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ...ΕΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΕΝ ΕΠΕΙΑΜΕ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΑΝ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΑΝ... ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΜ...
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΘ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ (ΗΣΑΣΤΕΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ)
ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΟΙ ΛΑΜΠΡΑΤΣΙΕΣ ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΣΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΩΤΡΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ
- mariosspinning
+1000000000ΓΙΑ ΣΑΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΕΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕΝ ΣΑΣ ΜΙΑΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ...ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ...

Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
Tώρα ρε ποσπορούθκια να βρεθούμε που κοντά να σας μάθω να κάμνετε φάρσες
λοιπόν Μάριοι και μικροί εν καλές και οι πλάκες αλλά με ορισμένα θέματα δαμέσα δέν παίζουμε και ορισμένοι είμαστε πολλά ευαίσθητοι για αυτό προσοχή ορισμένα πράγματα ούτε για πλάκα εν τα γράφουμε

Tώρα ρε ποσπορούθκια να βρεθούμε που κοντά να σας μάθω να κάμνετε φάρσες
λοιπόν Μάριοι και μικροί εν καλές και οι πλάκες αλλά με ορισμένα θέματα δαμέσα δέν παίζουμε και ορισμένοι είμαστε πολλά ευαίσθητοι για αυτό προσοχή ορισμένα πράγματα ούτε για πλάκα εν τα γράφουμε

-
2 ωρουες σημερα μεσα στο νερο τιποτε απολιτος περιοχη μαζοτου (θαλασσα λαδι)
1 βολη πανω σε μια κουρκουνα αρκετα καλη που ερεξε στο ζεχταρι μολις εμπεικα στο νερο δυστιχος δεν ειβραμε αλλο λιες να ποσοσουμε το τιανι, αν την εβρισκα στο τελος εν θα την επαιζα καν
και ενα χταποδι 300-350gr
ειδε ο συντροφος 5-6 λαβρακια αλλα εν εκουμανταρεν
εμεινε μας η εξασκιση σημερα και ο περιπατος στη θαλασσα
1 βολη πανω σε μια κουρκουνα αρκετα καλη που ερεξε στο ζεχταρι μολις εμπεικα στο νερο δυστιχος δεν ειβραμε αλλο λιες να ποσοσουμε το τιανι, αν την εβρισκα στο τελος εν θα την επαιζα καν
και ενα χταποδι 300-350gr
ειδε ο συντροφος 5-6 λαβρακια αλλα εν εκουμανταρεν
εμεινε μας η εξασκιση σημερα και ο περιπατος στη θαλασσα
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
-
για σου φιλε μου δαμε εν για καλαμια που γραφουν αλλα εν πιραζι !
ειμαστε ολοι για ενα και ουλλοι για ουλλουσ
το χταποδι εν μικρο αλλα καλοφαγοτο , προτιμοτερο να πιανετε που κιλο και πανω !
τα λαβρακια ηταν ολα ενα μεγε8οσ ?
αν ναι ιταν του ιχ8ιοτροφειου αλλα εφααν πολλη σκορσο και εν κοντεφκουν ευκολα !!
μεν ακουεισ πελλαρεσ επιετε το γυρο σας ρωτα και εμας που ειμαστεν δουλεια !
καλο πασχα σε ολους
ειμαστε ολοι για ενα και ουλλοι για ουλλουσ

το χταποδι εν μικρο αλλα καλοφαγοτο , προτιμοτερο να πιανετε που κιλο και πανω !
αν ναι ιταν του ιχ8ιοτροφειου αλλα εφααν πολλη σκορσο και εν κοντεφκουν ευκολα !!
καλο πασχα σε ολους

mikrosa wrote:bla bla bla
Τούτον μας έλειπεν τωρά! Να μας πιάνουν στο μαϊττάππιν οι ρόκολοι!!!mariosspinning wrote: bla bla bla

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
ξερω το ρε φιλε εχει 3 χρονια που ποσταρο μες τουτο το φορουμleshi cy wrote:για σου φιλε μου δαμε εν για καλαμια που γραφουν αλλα εν πιραζι !
ειμαστε ολοι για ενα και ουλλοι για ουλλουσ![]()
καλο πασχα σε ολους

πουλες εγω εν ειδα λαυρακι ομπρως μου σημερα για να σου πω με σιουρκα αλλα αποτι μου ειπε ειχεν διαφορα σιζε μεσα στο κοπαδι, ηταν στη σκια ενος μονοπετρου και μολις εκοντεψς απλα εγιναν καπνος και δεν επρολαβε να τα παιξει
το χταποδι φιλε μου ηταν μεσα στη τριπα του εν εφενετουν το μεγεθος του μονο μαθκια εβλεπα και η μασκα ξεγελα, ομως ειμουν σιουρος πως ηταν ως το 500gr ομως ποτε εν μπορεις να εισε σιουρως αν δεν το ζιασεις

εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
- mariosspinning
Ψάρεμα εχθές με αντένα ,αποτέλεσμα 3 λαυράκια
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
-
ψαρεμα καστινκ ..οποτε παω πιανω 1 μουρμουρο και φευγο ..εχω πολλα τσιμπιματα αλλα βλεπω οτι δεν τρων με ορεξι το ψαρι ..(πιπιλουντο δολομα)ως τορα εκαμα τους 3... 

- Attachments
-
- 12042012276.jpg (32.64 KiB) Viewed 5211 times
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
ωραιος !!!!

- plenom'metatopsarem?
μπράβο σου Μάριε, ένας αλλά καλός!MaRiOs(PouLLIs) wrote:ψαρεμα καστινκ ..οποτε παω πιανω 1 μουρμουρο και φευγο ..εχω πολλα τσιμπιματα αλλα βλεπω οτι δεν τρων με ορεξι το ψαρι ..(πιπιλουντο δολομα)ως τορα εκαμα τους 3...

ΚάρβουναMaRiOs(PouLLIs) wrote:ψαρεμα καστινκ ..οποτε παω πιανω 1 μουρμουρο και φευγο ..εχω πολλα τσιμπιματα αλλα βλεπω οτι δεν τρων με ορεξι το ψαρι ..(πιπιλουντο δολομα)ως τορα εκαμα τους 3...

Fishing... http://www.cyprusfaa.com