Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

MariosK

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by MariosK »

mariosko μεν ασχολείσαι... Οι μιτσιοί έχουν όρεξη να περιπέξουν. Δυστυχώς ακόμα εν εκαταλάβαν πόσον ενοχλούνται κάποιοι που έτσι αστεία, και το χειρότερο ακόμα δεν εκαταλάβαν γιατί ενοχλούμαστε.

angiec

Post by angiec »

mariosspinning wrote:Ψάρεμα σήμμερα με τον mikrosa ,με αποτέλεσμα 16 μουρμουράκια,εν τα αφήσαμε πίσω γιατί είχε καιρό να βγάλουμε ψάρι,anw ήταν τέλεια μες το τηάνι,συμφωνείς Αντρέα; :)

ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ τόσο καιρό λέμε -λέμε και τι εκόλησε 16 μουρμουράκια 8 ο καθένας :oops: :oops: : πόσο εχορτάσετε ??αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα !!!!!!!!!Ούτε για πλάκα δεν έπρεπε να το κάμετε λυπούμαι........................................................................ :( :( :( :( :(

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

ΓΙΑ ΣΑΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΕΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕΝ ΣΑΣ ΜΙΑΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ...ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ...
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΣΟΥΣ ΕΝΩΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ...ΕΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΕΝ ΕΠΕΙΑΜΕ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΑΝ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΑΝ... ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΜ...
χΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΘ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ (ΗΣΑΣΤΕΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ)

ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΟΙ ΛΑΜΠΡΑΤΣΙΕΣ ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΣΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΩΤΡΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ

mariosspinning

Post by mariosspinning »

ΓΙΑ ΣΑΣ....ΝΟΜΙΖΩ ΕΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕΝ ΣΑΣ ΜΙΑΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ...ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ...
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΣΟΥΣ ΕΝΩΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ...ΕΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΕΝ ΕΠΕΙΑΜΕ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΑΝ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΑΝ... ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΜ...
χΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΘ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ (ΗΣΑΣΤΕΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ)

ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΟΙ ΛΑΜΠΡΑΤΣΙΕΣ ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΣΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΩΤΡΙΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ
+1000000000 :clap: :clap:Θέλω να απολογειθώ και εγώ για τη φάρσα,και συγγνώμη αν ενόχλησαν κάποιους τα λεγόμενα μου,παρακολουθούμε κάθε μέρα τες συζητήσεις που κάμνετε στο foroum ,τον αγώνα για να καταφερεται να διατηρήσεται την θαλάσσια ζωή στις θάλασσες μας,παροτρίνωντας και εμάς τους πιο μικρούς να σεβόμαστε και να αγαπούμε τη θάλασσα.
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα

admin
Site Admin

Post by admin »

Tώρα ρε ποσπορούθκια να βρεθούμε που κοντά να σας μάθω να κάμνετε φάρσες 8) λοιπόν Μάριοι και μικροί εν καλές και οι πλάκες αλλά με ορισμένα θέματα δαμέσα δέν παίζουμε και ορισμένοι είμαστε πολλά ευαίσθητοι για αυτό προσοχή ορισμένα πράγματα ούτε για πλάκα εν τα γράφουμε

admin
Site Admin

Post by admin »

Tώρα ρε ποσπορούθκια να βρεθούμε που κοντά να σας μάθω να κάμνετε φάρσες 8) λοιπόν Μάριοι και μικροί εν καλές και οι πλάκες αλλά με ορισμένα θέματα δαμέσα δέν παίζουμε και ορισμένοι είμαστε πολλά ευαίσθητοι για αυτό προσοχή ορισμένα πράγματα ούτε για πλάκα εν τα γράφουμε

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

2 ωρουες σημερα μεσα στο νερο τιποτε απολιτος περιοχη μαζοτου (θαλασσα λαδι)
1 βολη πανω σε μια κουρκουνα αρκετα καλη που ερεξε στο ζεχταρι μολις εμπεικα στο νερο δυστιχος δεν ειβραμε αλλο λιες να ποσοσουμε το τιανι, αν την εβρισκα στο τελος εν θα την επαιζα καν
και ενα χταποδι 300-350gr
ειδε ο συντροφος 5-6 λαβρακια αλλα εν εκουμανταρεν
εμεινε μας η εξασκιση σημερα και ο περιπατος στη θαλασσα
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?

leshi cy

Post by leshi cy »

για σου φιλε μου δαμε εν για καλαμια που γραφουν αλλα εν πιραζι !
ειμαστε ολοι για ενα και ουλλοι για ουλλουσ :mrgreen:
το χταποδι εν μικρο αλλα καλοφαγοτο , προτιμοτερο να πιανετε που κιλο και πανω !
τα λαβρακια ηταν ολα ενα μεγε8οσ ?
αν ναι ιταν του ιχ8ιοτροφειου αλλα εφααν πολλη σκορσο και εν κοντεφκουν ευκολα !!
μεν ακουεισ πελλαρεσ επιετε το γυρο σας ρωτα και εμας που ειμαστεν δουλεια !
καλο πασχα σε ολους :D

caveman

Post by caveman »

mikrosa wrote:bla bla bla
mariosspinning wrote: bla bla bla
Τούτον μας έλειπεν τωρά! Να μας πιάνουν στο μαϊττάππιν οι ρόκολοι!!! :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

sotiris!129

Post by sotiris!129 »

leshi cy wrote:για σου φιλε μου δαμε εν για καλαμια που γραφουν αλλα εν πιραζι !
ειμαστε ολοι για ενα και ουλλοι για ουλλουσ :mrgreen:
το χταποδι εν μικρο αλλα καλοφαγοτο , προτιμοτερο να πιανετε που κιλο και πανω !
τα λαβρακια ηταν ολα ενα μεγε8οσ ?
αν ναι ιταν του ιχ8ιοτροφειου αλλα εφααν πολλη σκορσο και εν κοντεφκουν ευκολα !!
μεν ακουεισ πελλαρεσ επιετε το γυρο σας ρωτα και εμας που ειμαστεν δουλεια !
καλο πασχα σε ολους :D
ξερω το ρε φιλε εχει 3 χρονια που ποσταρο μες τουτο το φορουμ :lol: εσιχιστικα ομως
πουλες εγω εν ειδα λαυρακι ομπρως μου σημερα για να σου πω με σιουρκα αλλα αποτι μου ειπε ειχεν διαφορα σιζε μεσα στο κοπαδι, ηταν στη σκια ενος μονοπετρου και μολις εκοντεψς απλα εγιναν καπνος και δεν επρολαβε να τα παιξει
το χταποδι φιλε μου ηταν μεσα στη τριπα του εν εφενετουν το μεγεθος του μονο μαθκια εβλεπα και η μασκα ξεγελα, ομως ειμουν σιουρος πως ηταν ως το 500gr ομως ποτε εν μπορεις να εισε σιουρως αν δεν το ζιασεις :D
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?

mariosspinning

Post by mariosspinning »

Ψάρεμα εχθές με αντένα ,αποτέλεσμα 3 λαυράκια
563269_156932921100291_100003507536097_202067_1396842643_n.jpg
563269_156932921100291_100003507536097_202067_1396842643_n.jpg (43.65 KiB) Viewed 5550 times
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα

MaRiOs(PouLLIs)

Post by MaRiOs(PouLLIs) »

ψαρεμα καστινκ ..οποτε παω πιανω 1 μουρμουρο και φευγο ..εχω πολλα τσιμπιματα αλλα βλεπω οτι δεν τρων με ορεξι το ψαρι ..(πιπιλουντο δολομα)ως τορα εκαμα τους 3... :drool:
Attachments
12042012276.jpg
12042012276.jpg (32.64 KiB) Viewed 5211 times

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

ωραιος !!!! :clap: :clap:

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

MaRiOs(PouLLIs) wrote:ψαρεμα καστινκ ..οποτε παω πιανω 1 μουρμουρο και φευγο ..εχω πολλα τσιμπιματα αλλα βλεπω οτι δεν τρων με ορεξι το ψαρι ..(πιπιλουντο δολομα)ως τορα εκαμα τους 3... :drool:
μπράβο σου Μάριε, ένας αλλά καλός! :)

MariosK

Post by MariosK »

MaRiOs(PouLLIs) wrote:ψαρεμα καστινκ ..οποτε παω πιανω 1 μουρμουρο και φευγο ..εχω πολλα τσιμπιματα αλλα βλεπω οτι δεν τρων με ορεξι το ψαρι ..(πιπιλουντο δολομα)ως τορα εκαμα τους 3... :drool:
Κάρβουνα :drool: :drool: :drool: :clap: :clap: :clap:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”