Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Μπραβο ρε Αngie ,μια γυναικα εχουμε στο φορουμ αλλα καμνει για 10,πολλα δυνατο ψαρεμα για αντενα ετσι για να βλεπομε οτι η παραδοσιακη αντενα κτυπα ακομη ψαρια αμα εν ο αλλος μερακλης
- konstantinos kalogir
Αngie τα λαυράκια είπαμε κομματούι που το φτερό πουκάτω και στείλε μου το
- plenom'metatopsarem?
Μπράβο Angie!!!!!!!!
Τέλεια!!!

Τέλεια!!!

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν είναι άγρια η όχι αλλά θα σου τα στείλω !!admin wrote:Αngie τα λαυράκια είπαμε κομματούι που το φτερό πουκάτω και στείλε μου το
-
μπραβο πολυ δυνατη ψαρια !
...εννα παρετισο τα τουφετσια αλοπος

...εννα παρετισο τα τουφετσια αλοπος

Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Μπραβο ωραια ψαρια!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- konstantinos kalogir
Από εχτεσινό 2ωρο απογευματινό ψαρεματάκι για χαλάρωση με αντένα, casting, spinning --> ότι να ναι δηλαδή!
- Attachments
-
- Soupia
- 423445_10150662592227579_806157578_9363790_664757242_n - Copy.jpg (111.01 KiB) Viewed 5850 times
-
Πολλά ωραία ψαρια!! Στις μέρες μας μπορείς να την πεις και ονειρεμένη!angiec wrote:Αποφάσισα να ακολουθήσω το ημερολόγιο του περιοδικου,που έλεγε εξερετική μέρα.Η σημμερινή ψαριά μου!

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
Σουπιουα μέλιkonstantinos kalogir wrote:Από εχτεσινό 2ωρο απογευματινό ψαρεματάκι για χαλάρωση με αντένα, casting, spinning --> ότι να ναι δηλαδή!

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
konstantinos kalogir wrote:Από εχτεσινό 2ωρο απογευματινό ψαρεματάκι για χαλάρωση με αντένα, casting, spinning --> ότι να ναι δηλαδή!
εκαταλαβα παλε τα καρβουνα εννα μεινουν ετσι αναμενα χωπις να εχουμε τιποτε να βαλουμε πανω...
μια δουλεια σε εβαλα να καμεις και αφηκες μασ νηστικους παλε

-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Δυο νυχτες ψαρεμα καστνκ...αποτελεσμα...τρεις μουρμουρους τη πρωτη νυκτα...και την δευτερη επικρατουσαν συνθηκες σερφ καστινκ και εν ειχα τον καταληλο εξοπλισμο με αποτελεσμα 1 μουρμουρα και 1 καβουρατσο που εφα την ζωη μου ος που να εβρω τροπο για να τον αππαγκιστρωσω και να εχω και τα 10 μου δακτυλα...ξερετε κανενα τροπο μαγειρεματος του???
βραστοςmikrosa wrote:Δυο νυχτες ψαρεμα καστνκ...αποτελεσμα...τρεις μουρμουρους τη πρωτη νυκτα...και την δευτερη επικρατουσαν συνθηκες σερφ καστινκ και εν ειχα τον καταληλο εξοπλισμο με αποτελεσμα 1 μουρμουρα και 1 καβουρατσο που εφα την ζωη μου ος που να εβρω τροπο για να τον αππαγκιστρωσω και να εχω και τα 10 μου δακτυλα...ξερετε κανενα τροπο μαγειρεματος του???

βράζεις τον λίο και μετά δυο τρεις γυρούς πας τα κάρβουνα τζιαι εννα γίνει μέλι. αν δεν ειναι πολλά μεγάλος αλεύρωσε τον τζιαι σύρτον μες το τηγάνι!mikrosa wrote:Δυο νυχτες ψαρεμα καστνκ...αποτελεσμα...τρεις μουρμουρους τη πρωτη νυκτα...και την δευτερη επικρατουσαν συνθηκες σερφ καστινκ και εν ειχα τον καταληλο εξοπλισμο με αποτελεσμα 1 μουρμουρα και 1 καβουρατσο που εφα την ζωη μου ος που να εβρω τροπο για να τον αππαγκιστρωσω και να εχω και τα 10 μου δακτυλα...ξερετε κανενα τροπο μαγειρεματος του???
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.