ε...ναιangiec wrote:Που νάξερε ο καημένος ότι μετα θάνατο θα ήταν και φωτομοντέλλο!!!!!!!!!!!![]()
plenom'metatopsarem? wrote:ε...ναιangiec wrote:Που νάξερε ο καημένος ότι μετα θάνατο θα ήταν και φωτομοντέλλο!!!!!!!!!!!![]()
Πάντως φρόντισα να θανατωθεί άμεσα. Έχει ένα σημείο πίσω από το μάτι, αν τρυπήσεις με κάτι αιχμηρό, πεθαίνουν άμεσα.
είχε περίπου τρεις σειρές από φρονιμίτες AngieΘα σας βγάλω ακόμα μια φωτό για να το δείτε! Εντυπωσιακός...σορκοπαππούς
χαχαχα!!! Ό'ι'!!! Να μου λείπουν!angiec wrote:plenom'metatopsarem? wrote:ε...ναιangiec wrote:Που νάξερε ο καημένος ότι μετα θάνατο θα ήταν και φωτομοντέλλο!!!!!!!!!!!![]()
Πάντως φρόντισα να θανατωθεί άμεσα. Έχει ένα σημείο πίσω από το μάτι, αν τρυπήσεις με κάτι αιχμηρό, πεθαίνουν άμεσα.
είχε περίπου τρεις σειρές από φρονιμίτες AngieΘα σας βγάλω ακόμα μια φωτό για να το δείτε! Εντυπωσιακός...σορκοπαππούς
Άτε τωρά που έπιασες τον παππού κάτσε πάνω στούς γιους , αγγόνια δισέγγονα ..........![]()
="plenom'metatopsarem?"
Πάντως φρόντισα να θανατωθεί άμεσα
Giorkos wrote:="plenom'metatopsarem?"
Πάντως φρόντισα να θανατωθεί άμεσα
![]()
τούτο εν κάτι που ήθελα να ρωτήσω.... πόσοι κάμνετε 'ευθανασία' του ψαρκού ???
Ώπα! Εξέχασα! Αφιερωμένος στο φίλο Νικόλα για τις τελευταίες (α)ψαριες μας!plenom'metatopsarem? wrote:plenom'metatopsarem? wrote:Ναι! Αγριέψαν! Έπιασα κι εγώ ένα που τούτα τα "κλουβίσια" του Ζυγιού!
φωτός...
ναι ρε Κώτσιο, εμεταμορφωθήκαν!konstantinos kalogir wrote:Οι ρε αγριέψαν πολλά τούτες οι τσιπούρες![]()
ενα λεπτο bro μου... σε ποιον Νικολα αφιερωμενος ο κυριος ξιδοντης??plenom'metatopsarem? wrote:Ώπα! Εξέχασα! Αφιερωμένος στο φίλο Νικόλα για τις τελευταίες (α)ψαριες μας!plenom'metatopsarem? wrote:plenom'metatopsarem? wrote:Ναι! Αγριέψαν! Έπιασα κι εγώ ένα που τούτα τα "κλουβίσια" του Ζυγιού!
φωτός...
[/quote]plenom'metatopsarem? wrote:φωτός...
gracias, graciaspsarakas wrote:
Ωραίος